Dobrý a cenově dostupný opalovací krém. Doporučíte?

Profilova fotka
Ahoj, nevíte někdo o nějakém dobrém a cenově dostupném opalovacím krému? Léto začíná, dovolené se blíží, tak bych ráda vyzkoušela něco nového. Doposud jsem měla klasiku z drogerií Astrid, Garnier a kdysi na obličej Vichi a loni od Yves Rocher, byl dobrý, ale celkem drahý necelých 600kč :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem si koupila na obličej Photoderm Max od Biodermy, má SPF 50+, bio buněčnou ochranu a je X pigmentovým skvrnám, má tu výhodu, že je tonovaný a tak je i místo makeupu, když nemáš ráda v létě "nánosy" líčidel...doporučili mi ho na kožní klinice a stojí na netu 315,-Kč :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Daylong ;-)
Odpovědět
taky doporučuji daylong, je sice dražší, ale zase stačí mazat jenom jednou denně, takže ve výsledku nevyjde zas o tolik dráž, než krémy z drogerie ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus Superbronze od Altermedu. Mají faktor 10 a 15 a urychluje to opalování. Já jsem maximálně spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Altermed je vybornej, ale bacha, Superbronze je napul samoopalovak (obsahuje betakaroten) a dela se jen s tim nizsim faktorem. Ale maji jeste radu Sun a tam je 20, 30 i 50 a to jsou normos opalovaky bez betakarotenu.
Odpovědět
michvon, pet - presne daylong - ja jakozto mega spalujici se clovek sem s nim naprosto spokojena
Odpovědět
Profilova fotka
Loni na radu lékárníka jsem zakoupila Daylong a byl bezvadnej,maximální spokojenost. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky používáme Daylong ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Eucerin, oddaluje sluneční alergii (takové ty hnusné pupínky a růžový dekolt :-)), obvykle mě to postihovalo 3. den opalování u moře, s Eucerinem vydržím 7 dní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
stojí teda asi 400 korun.
Odpovědět
my taky používáme Daylong a zatím jsme se nikdy nespálili, je výbornej x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za nápady :-) na daylong jsem uplně zapomněla. A opálíte se po něm dobře???
Odpovědět
Článek se načítá
taky doporučuji Daylong- moje sestra je alergická na sluníčko a ještě na zpousty krémů a ten jedinej jí zachraňuje každé léto :-)
Odpovědět
Jednoznačně Daylong. Loni jsme byli na celý den na venkovním Aquaparku zrovna v den, kdy bylo slunce po x letech radioaktivní (to jsme se dověděli a ž večer, jinak bychom tam nelezli :-D ) Já jsme byla namazaná Daylongem a super pohoda, nic mi nebylo. Přítel a brácha se nenamazali a týden se skoro nemohli posadit, jak byli spálení do krve. Na Daylong nedám dopustit. A opaluje se po něm perfektně, vůbec nemusíš mít strach že se neopálíš. Nejlíp je po každém opalování se ještě natřít Panthenolem od Dr. Mullera, i dyž se nespálíš, fixuje opálení a regeneruje pleť - přece jen sluníčko je dost agresivní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem od přírody lehce nazrzlá, takže mám s opalováním velkej problém, ale po Daylongu lehce hnědnu, i když se držím ve stínu. Fakt je to asi nejlepší krém za snesitelnou cenu, co jsem vyzkoušela. A přesně jak píše kocatko: potom se ještě natřít panthenolem, aby se pleť po opalování vzpamatovala.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
ahoj já teda používám tento krém na opalování: http://www.samoleceni.cz/859384300975... , stojí něco kolem stovky a myslím že je dobrý, nevím jestli je třeba kupovat krémy tak drahé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aáá vidím že téma opět aktuální :-) je fak, že včera jsem po celodenním pobytu na zahradě už lehce "ožehla" :-N nemá někdo BIODERMA Photoderm Bronz SPF30 200ml. Celkem mě láká ikdyž cena nic moc ale hodně lidi tuto kosmetiku chválí, ještě jsem od ní nic neměla. Díky
Odpovědět
pokud se chcete před sluníčkem chránit, tak je 10 faktor na nic. Já se spálila u moře i po Daylongu. Letos otestuju novej krémík, tak jsem zvědavá. Před dvěma lety mi na melanoma day řekla lékařka, že tady v ČR je potřeba chránit stejně vysokým faktorem jako u moře.
Odpovědět
kupujete si daylong extreme, nebo obycejny?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se chystam investovat do Daylongu, jsem na nej docela zvedava. Pujdu do 50+, u me je to bohuzel nutne. Vsak ono se mi to ve stari vrati :-)
Odpovědět
já měla 25 OF, mám pocit že to není extreme, ale ultra x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem dnes koupila Daylong, jsem na nej zvedava. Koukala jsme i na Biodermu. mate nekdo zkusenosti s obojim, ze by jste porovnali kvalitu? :-)
Odpovědět
Muž doma používá Biodermu 50, a nemá s ní problém, já teď koupila našemu mimču Daylong Kids 30 a docela problém to pak z něj dostat, docela to "drží" :-N
Odpovědět
Profilova fotka
blanka: jj, oni to i pisou v navodu, ze hodne drzi... Ted Daylong je dobrej nejvic asi v lete k vode atd, ze clovek nemusi porad "premazavat". Ja mam 50+, a u Biodermy jsem prave koukala primo na tu 50. Tak uvidime, mam jen 30ml baleni, to bude hned pryc, tak uvidim co koupim priste. Ta Bioderma se musi premazavat? Je alespon vodeodolna? Ja se priznam, ze se v tom nevyznam, a u te Biodermy meli nekolik ruznych druhu s faktorem 50, meli mineralni, pak na citlivou pokozku a dalsi....
Odpovědět
nuuna - jak je to s tím přemazáváním, to nevím, muž se tím maže jen na cestu do práce, na nákupy, procházky atd. a snaží se slunci vyhýbat, takže třeba neleží 2, 3 hodiny na slunci. Takže se namaže ráno nebo když jdeme ven a tím to končí :-N Voděodolnost taky netuším,jelikož se nekoupeme (venku :-D )
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj tak oživuji po době aktuální tema. Koupila sem si teď před pár dny nějakou novinku od Nivei krém pro urychlení opálení, je to 30 faktor. Nemá někdo zkušenost? Voní velice příjemně a i konzistence je horzně lehká a není mastný. Ješte sem nezkoušela snad zítra na koupalíšti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Já teda jedině od Skin79, stojí jen 295,- a vůbec pak po něm nejsi opatlaná, což hodně v létě oceňuju. Jmenuje se takhle: Millky Shine Sun Protect SKIN79, tak zkus, třeba Ti bude vyhovovat.
Odpovědět
Ahoj já mám oblíbený minerální olej s mrkvovým olejem a jsem po něm vždycky krásně hnědá, je moc příjemný. http://morespa.cz/obchod/mineralni-ol...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?