Dobrá kadeřnice Praha 4. Poradíte mi nějakou?

Ahoj, nevíte prosím někdo o vážně dobré kadeřnici v Praze, nejlíp Praha 4 nebo centrum. Nemám moc dobré zkušenosti s kadeřnicemi, většinou mi udělali střih, který nebyl vůbec pro moje vlasy vhodný, takže za dva dny mi to lítalo všude možně, tudíž vůbec nevím jak bych dopadla s účesem :-( Předem moc děkuji za tipy!!!
Odpovědět
1
2
eskada, ja jsem moc spokojena s toni & guy ..maji salon v Dlouhe a Michalske ul v centru. Chodim ke stejne kadernici uz spoustu let a nemenila bych.
Odpovědět
Znám kadeřníka jaroslav malina -telefon dám na vyžádání. vřele doporučuju.
Odpovědět
Báječná kadeřnice Daniela, kadeřnictví Bomton (čtvrtky - je na mateřské) pasáž Jalta...je to zázrak..zbavila mě černé a dala mi do pořádku vlásky..ke každému přistupuje individuálně a chce, aby si každý přiipadal dle svých představ a cítil se báječně...za ty prašulky to opravdu stojí..
Odpovědět
ahoj já jsem moc spokojená v saolonu Hair Area ve Zlatnické ulici, Praha 1 kadeřnice Bára. Přišla jsem tam s úplně zničenýma a odbarvenýma po melíru vlasama a jsem nadmíru spokojená. Nikdy my není líto zaplacenách peněz.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem naprosto spokojená s kadeřníkem Honzou a s Monikou, která mi dělá barvu, oba Franck Provost, Slovanský dům. Vyzkoušela jsem kde co, už ani nepočítám, kolik kadeřníků/kadeřnic bylo, ale tohle je super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můžu jen doporučit Nikolu Bukovskou, předčila mé očekávání. A fajn je, že přijede za nevěstou domů, což bylo pro mě velmi pohodlné :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
somi • Dnes v 09:58 ahojky, hledám dobrou a šikovnoou kadeřnici na svatební účesy v Praze. Můžete mi někdo poradit podle svých zkušeností? Díky kaci1 • Dnes v 11:50 (Příspěvek byl upraven adminem, protože nebyl v souladu s pravidlem Nevkládej kontaktní údaje firem) Která pravidla porušuje: | Zruš Ahojky,zkus mrknout na stránky paní Dufkové: vizaz-image Tu budu mít já a dokonce tě i nalíčí.-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já doporučuju Martinu Jankovou ze salonu Glamour lady, je to kousek od I.P.Pavlova. A jestli se to nezměnilo, zkouška je zdarma. A domů taky jezdí. :-) Byla jsem moc spokojená. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, nevim, jake dela svatebni ucesy, nemam jeste tu zkusenost :-) ale jako s kadernici jsem spokojena a ma primo na strankach, ze dela svatebni a spolecenske ucesy. Je to Helena Pekova, Topsalon na Praze 3.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak i já chodím k Báře do Hair Area a jsem více než spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Ahoj holky, neznáte prosím nějakou šikovnou kadeřnici? Ta předešlá mi zničila dlouhé vlasy nešetrným melírem a potřebuji to do svatby napravit. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
hedula:IP
Odpovědět
Nasla jsem si na doporuceni nekde tady kontakt na kadernici a vizazistku pani Janu Dufkovou, co ma atelier Polys a byla jsem vazne nadsena. Mam huste polodlouhe vlasy a chtela jsem renesancni uces s malymi copanky. Vyslechla si predstavu, prohledla fotky, co jsem si stahla z netu a vytvorila uces presne podle mych predstav. Byla jsem jen na zkousce, ale uces drzel perfektne do vecera, fakt doporucuju, samozrejme prijede i domu.
Odpovědět
Profilova fotka
Iriel: Koukala jsem na stránky paní Dufkové, tak se chci zeptat, platí cena 4200, co tam má uvedenou? Mě fakt nadchla, ale nevim ta cena :-|
Odpovědět
montonik: Ja jsem mela hodne slozity uces a platila jsem 950,- za zkousku a 1300 budu platit za finalni. Je to bez liceni. Plus 500,- cesta po Praze k nam domu, ale musim rict, ze ten vysledek za to stoji. Ta cena 4.200 je i se dvema zkouskami liceni, pouziva spickovou kosmetiku, tak proto, proto to i stoji stejne zkouska jako finalni liceni.
Odpovědět
holky, zkuste tady na Beremku Pipiii, je to kadeřnice, bydlí na Praze 4
Odpovědět
Profilova fotka
Holky kdybyste potřebovali kosmetičku na líčení, můžu doporučit do IP - Praha příp. Hradec Králové, koukněte na moji zkoušku líčení do alba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já měla úúúúžasnou kadeřnici a vizážistku v jednom, Janu Hlinkovou, je moc milá správna, dojede kamkoli, dá se s ní domluvit na čemkoli, měla jsem dvě zkoušky účes a líčení a ve svatební den to klaplo dokonale. Je hrozně milá a vstřícná, nic není problém. Pokud byste chtěli kontakt tak písněte do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak co já vím tak česala mimo jiné tady i Petrunu tak můžete mrknout i do jejího alba.
Odpovědět
Majo, jak tě to líčení a účes vyšlo cenově? (sice už je to delší dobu, ale tak pro představu...)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky ;-) Nemá některá kontakt na šikovnou a nepředraženou kadeřnici v okolí Prahy 3 ? Potřebuju narychlo udělat melír a moje kadeřnice je dlouhodobě pryč :-| Prosím do IP ;-)
Odpovědět
Ahoj,také jsem byla moc spokojená s kadeřníkem Honzou z Franck Provost,ale už asi půl roku v tomto salonu nepracuje,nemáte někdo na něj kontakt? Ráda bych ho zase objevila :-) .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj holky, mám prosbu, vybouchla mi kadeřnice, v den mé svatby bude pryč. Svatba je 1. května, což je sobota a ještě k tomu státní svátek. Zkoušela jsem kadeřnictví poblíž mého bydliště, ale budou mít zavřeno. Nemáte prosím tip na kadeřnici na Praze 10 (bydlím ve Strašnicích) a nebo někoho kdo by mě přijel učesat domů? Díky moc.
Odpovědět
Ahoj Žofinko, mám typ na Ivču, která mne stříhá už léta. Mám výborné zkušenosti. Můžu ti i poslat fotky (před a po). Její ségra je super vizážistka, takže kdybys potřebovala i nalíčit, tak to můžeš mít přijednom. Pošlu ti mailík s telefonem.
Odpovědět
díky všem co se mi ozvaly s kontaktem na kadeřnici, nakonec jsem sehnala vizážistku, která mě přijede domů učesat i namalovat, cena oproti jiným celkem rozumná. Zkouška proběhla dobře, tak snad i "na ostro" se to povede.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahoj, můžete i někdo dát aktuální tip na kadeřnici v Praze? Dobrou a přesto cenově únosnou. Jelikož se na taneční soutěže i plesy češu sama, tak mi přijdou třeba 4000,- za zkoušku a účes dost, ani jsem netušila, že je to tak drahé. Na svatbu bych se ráda svěřila odbornici. Ráda bych se vešla do 2 tisíc.
Odpovědět
Ahoj, me cesala slecna Verca ze salonu Glam (u I.P. Pavlova) a to teda vsichni vcetne me cumeli, co dokazala vytvorit z mych vlasu dlouhych jenom pod usi - kamaradky myslely, ze jsem si je nechala prodlouzit :-D par fotek mam v albu. Ceny maji velmi rozumne, za dve zkousky jsem neplatila nic.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?