Dioptrická skla

Holky, zcela off topic, ale jelikož se nemám koho zeptat, ptám se zde. Nevíte, kolik stojí dioptrická skla do brýlí (nejlépe v Brně)? Potřebuji si vyměnit skla, a naposled jsem měnila někdy v r. 2007, tehdy mě stály v Uherském Hradišti asi 400 za sklo (plast, nějaká ta antireflexní úprava a tenčení). Jenže dnes jsem byla v Grand optical, a tam mi výměnu dvou skel nacenili na krásných 11.000,- Takže vás prosím o postřehy, zkušenosti z různých optik, obzvláště Brnačky, jestli nemáte nějakou oblíbenou optiku s přijatelnýma cenama :-) děkuji.
Odpovědět
Já jsem sice z okruhu Prahy ale postřeh mám. Nikdy bych nešla do Eiffelu Grand Opticalu...teď jsem si taky měnila skla a jen tak od voka jsem s ptala v Eiffelu a nacenili mi v akci dvě skla(plast antireflex) za cca 4000. Jelikož jsem si chtěla udělat dvoje brýle,tj 4 skla, plus dvoje nové obroučky, tak jsem měla dojem, že se nedoplatím. Nakonec jsem šla do své optiky a mám dvoje nové brýle včetně skel (plast, antireflex, tenčení, cca 7 dioptrií plus 2 cylindry) za 7,5 tis. Za mě je lepší jít někam do menší optiky kde to znáš. u mě to sice hodně stáhla pojišťovna, na sklech to udělalo celkem dost..ale věřím že i jinak se to vyplatí. Tak snad jsem příliš nezmátla..
Odpovědět
Jsem z Brna, brýle jsem změnila cca 4 zrozky zpět a jedno sklo mě vyšlo cca na 1200- . Výměna mne čeká v dubnu a pochybuju že to bude více než 2000 za sklo. Hodně ovšem záleží na dioptriích atd. Chodím do optiky v Husovicích. Ale v Brně je optik opravdu velké množství. Jen kolem Staré Osady jich je cca 4 -5 .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?