Dají se umělé řasy odličovat?

Sice se dotaz nevztahuje ke svatbě, ale i tak doufám, že mi pomůžete. Za čtrnáct dní máme sraz od střední školy na letošním ročníku maturitního plesu, chci vypadat co nejlíp - znáte to - a tak jsem si koupila umělé řasy. Vypadají opravdu úžasně a vůbec ne uměle. Potřebovala bych vědět, jestli se dají odličovat? Já jsem totiž blondýnka, takže ty svoje mám světlounké a byly by vidět před těmi umělými, takže je musím trochu nalíčit, tím pádem se dostane řasenka i na ty umělé. No a nevím, jestli se odličovat dají, aby se nezničily a mohla jsem je použít vícekrát. Předem díky.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ladenko nevím, jaký máš typ umělých řas, ale já když jsem používala na závody umělé, tak jsem je jednou za čas ponořila do vody odmočila a omyla od lepidla, od řasenky, od všeho. Záleží ale asi na tom, z jakého jsou materiálu, nemám o tom dneska už vůbec přehled. Ale dřív to takhle šlo. :-)
Odpovědět
Jsou nějaké zahraniční výroby, píšou tam, že jsou vyrobeny z pravých řas. Zkusím je namočit a opatrně omýt nebo jemně otírat tamponkem namočeným v odličovacím mléku. No a uvidíme jestli vydrží. Ale díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ledenko, z pravych ras???? :-o :-o :-o To jako ze uz pred Tebou mel nekdo ty rasy na ocich??? Ani nechci vedet, jak k tem rasam prisli :-o
Odpovědět
Taky už jsem nad tím přemýšlela, vím je to divný, ale píší to takhle na obalu. :-| Třeba kecaj!!! ]-(
Odpovědět
jak to vydrzi??
Odpovědět
Profilova fotka
Holky- já je budu mít na focení na svatbě- na obřad si netroufnu, ale na focení jo.Mi to vizážistka dávala na zkoušce- nanášení a sundávání maličko nepříjemné- jinak nádhera.
Odpovědět
Ja jsem si taky umělý řasy koupila, ale nikdy jsem je nepoužila, protože nevím jak :-S . Mám k tomu i aplikátor. Může mi někdo prosím popsat postup, jak to mám nalepis s aplikátorem nebo bez něj? Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
banninko: Mě to dělala takto: Vzala řasy a potřela je lepidlem.Potom jsem zavřela oko a přilepila mi to na horní víčko- jakoby technikou podsunování pak to ještě chvilku pořád podsunovala a bylo to- měla jsem ještě asi minutu zavřené oko a pak otevřela.Některé spodní řasy se přilepily, ale dá se to lehce rozdělat- pak už jen přetřít řasenkou pro sjednocení.Výsledek byl víc než skvělý!
Odpovědět
Já bych ti poradila,dojdi si ke kosmetičce a nech si nabarvit tvé přírodní řasy na tmavší bervu.Tím pádem si nebudeš muset ty umělé líčit.Barva na řasách vydržíš 6 týdnů.pa
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ja jsem cetla tady v diskuzi "Krasa", ze nektera z Vas si v Ostrave nechavala delat umele rasy,ktere vydrzely az 3 tydny.... Ale nemuzu tu diskuzi najit :-( . Kdybyste to nekde zahledly, muzete mi dat odkaz, nebo se mi ozvat,kde v Ostrave to bylo ??? Diiiiky.
Odpovědět
ahoj holky, prave jsem se vratila od vizazisty a mam umely rasy, takze zazitky: vubec to neni neprijemny, jenom lepi na moje rasy snopecky - svazecek 3 ras, vypada to nadherne, jsem z toho nadsena a urcite si to necham udelat na svatebni den. jsem zvedava, jak dlouho to vydrzi. stalo to 360,- ( 400 s dyskem), coz teda fakt neni malo, ale uz se to asi ztrati v tom celym rozpoctu. jednou na zkousku a podruhe na svatbu. kdybyste mely zajem o toho sikovnyho vizazistu, napisu do IP kontakt.
Odpovědět
Profilova fotka
zkus se tedy prnvé nalíčit a až nakonec ať ti někdo opatrně řasy přilepí,já je budu mít v den svatby,mám sice svoje řasy dlouhý,ale chci abych měla na fotkách hodně výrazný oči,mám je už koupený a kamarádka kosmetička mi je přidělá.Také mě bude nejprve líčit a řasy nalepí až na samý konec
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Sarik, to forum se jmenovalo tusim "mrkací panenka" hledej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, mám husté, tmavé, krátké a rovné řasy...myslíte že mi ty umělý řasy půjdou? Hodně jsem o tom přemýšlela.... Máte některá z Vás zkušenost? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
zuzkaex: Myslím, že určitě ano- já mám taky podobný typ řas, ale na focení budu mít nalepené i umělé - zjistily jsme při zkoušce líčení, že mi to sluší na zvýraznění očka.Takže pokud jsi to už zkoušela, jdi do toho.Nandávání je kupodivu v pohodě, bála jsem se toho, ale jen se trošku přilepily spodní řasy a jde to lehce oddělat.
Odpovědět
Ahojky nevěsty! Taky přemýšlím o umělých řasách, jen s nimi ještě nemám zkušenost a bojím se, jestli se třeba nemůžou odlepit. :-N Stalo se vám to některé? sannov: prosím o kontakt na toho šikulu vizážistu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dle mé zkušenosti- když je dobrý profi, drží fakt skvěle. ;-) Ale nevím zda myslíš trsy, nebo nalepené celé řasy.Mám zkušenost s tím druhým, ale v té řidší formě- ne ty husté a byly prostě skvělé..
Odpovědět
sarik: ohledně těch řas jsem to psala já. Měla jsem je na zkoušce a pak i samozřejmě na svatbě. Byly naprosto úžasné a opravdu toho hodně vydržely. Poprvé jsem je měla 3 týdny a něco. Po druhé na svatební líčení mi vydrželi asi jen 14 dní, ale to proto že jsem s nimi plavala v bazénu pod vodou. Dělala mi je paní Radová, má salon u mostu Pionýrů v centru Ovy. pokud budeš chtít tak Ti na ní napíšu kontakt. Celé mé líčení měla na starost ona a všem jsem se moc líbila.
Odpovědět
lili: Prosím tě o ten kontakt, jsem taky z Ostravy. ;-) Děkuji! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj nevěstinky, chtěla bych též umělé řasy na svatbu, ale nemám s tím žádné zkušenosti - kde se dají koupit??? nebo mi to udělají na kosmetice?? opravdu nevím...poraďte mi, prosím... :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud některá chcete umělé řasy, vůbec neváhejte. Já jsem měla umělé řasy už několiktrát a vždy jsem byla spokojená, měla jsem je i na svatbě a vypadá to fakt supr, nejen, že Vám zvýrazní nádherně oči, ale řasy jsou i hezky dlouhé a husté, a hlavně vypadá to přirozeně, nikdo nepozná že jsou umělé, budete vypadat jak panenky. Od koutku oka se dávají delší a ko koutku kratší, hezky to orámuje oko, udělají Vám to na každé dobré kosmetice.Jelikož mám s tím už nějaké zkušenosti, tak si řasy nenechávejte moc dlouho po svatbě, jednou jsem je měla cca měsíc a pak mi začaly vypadávat i s mými, ale to bylo normální, protože ty řasy byly slepené s těmi umělými a nemohly padat průběžně a pak si i zvyknete, že máte tak nádherně husté řasy, že až je sundáte budete si připadat jako nahé. Vždycky si je nechám udělat na nějakou příležitost a pak za 2-3 dny si je na kosmetiku zajdu sundat a je to:-) Můžete kouknout do mého alba, možná na některé fotce to půjde vidět, jak to vypadalo. Tak ať dobře vyberete:-)
Odpovědět
Profilova fotka
super, díky a nevíš, jestli dělají i dolní? na tvé album jsem koukala, moc to sice vidět není, ale jinak - strašně moc ti to slušelo a máte nádherný fotky z golfu... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dolní opravdu nevím, nikdy jsem si je nenechávala dělat, protože i když nemám umělé, tak si spodní nemaluju. Ale určitě Ti poradí v salónu, mají zkušenosti a budou vědět, jak to vypadá, jestli si je dát nebo ne. Jinak díky za fotky:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
profesionale, porusujes pravidla aj v ostatnych temach sa uz o tebe hovori, chcelo by to ospravedlnenie, nemysliš? Ozaj, co si myslis o umelych riasach? Inac, o tych riasach premyslam aj ja, ale neviem, pocula som o nich za, aj proti, tak neviem
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,já mám sice svoje řasy dlouhé,ale na svatbu si nechám nalepit u kosmetičky,protože na fotkách to vypadá bomba,vydrží tak měsíc a vypadá to přirozeněj protože máte řasy po pramíncích nalepené a ne v kuse :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a kolko to priblizne stoji?
Odpovědět
Profilova fotka
Moniko:jak kde ale v rozmezí od 400-2000 podle salonu a podle materialu
Odpovědět
Holky a to si ty řasy kupujete samy nebo je tam kosmetička už má??? A když samy tak jakou značku a za kolik? :-) A ty jak jsou v celku, jak se daj doupit normálně v drogérce jsou špatné? Nekvalitní? Nedržej??? Předem díky za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doris my jsme na zkoušce líčení zkusily ty v celku a jsou spíše jednorázové, že si je sama sundáš kdy uznáš za vhodné a případně dolepíš, když koupíš ty mně husté tak je to přirozenější- vypadá to moc pěkně a hodí se to právě na ty jednorázov akce.Ty trsy když se nalepí tak je to asi na pár měsíců? :-N To už nevím přesně.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?