Dá se v Chorvatsku sehnat ubytování na místě?

Profilova fotka
Ahojte kočky, manžela napadlo, že bysme jeli na pár dní do Chorvatska, na vlastní pěst a sehnali si tam ubytování. Co vy na to, dá se něco sehnat? nepříjde to příliš draho?..je tam pořád tak drahé jídlo?? Díky!
Odpovědět
Když jsme byli v Chorvatsku tak skoro vždycky jsme jeli naslepo. Seženeš tam vždycky. jsou tam i "naháněči", kteří Ti vlezou skoro i do auta, aby Ti nabídli ubytko. My jsme platili 12 EURO za dvoulůžkový pokoj za noc, což si myslím je paráda a měli jsme úplně nový pokoj, s výhledem na moře a blízko k pláži. Jídlo jsme si vezli svoje, ale byli jsme na večeři a za pivo, vodu a 2 rybí talíře s přílohou jsme zaplatili na naše 1200,- ale byli jsme tam už předloni. Byla to oblast někde u Bašky vody.
Odpovědět
Drapiku vzpomeneš si přesněji na to místo, docela mne to zajímá. ;-) my jezdíme pod stan, jídlo také vozíme, ale už jsem kolikrát zjistila, že základní suroviny na vaření jsou cca na stejné cenové urovni mléko dražší, zelenina levnější, maso tak cca stejně-asi záleží na oblasti) do restaurace jsme nešli, ale tam to bude asi jako u nás, dorbet dražší a co se týká ubytování - seženeš, určitě ano, při pobřeží v pohodě,
Odpovědět
My jezdíme ke známým, ale jídlo si bereme sebou, něco je levnější, ale v restauraci kam jsme si zašli na véču to bylo v přepočtu jen o malinko dražší než v restauračce u nás, je to ale sever, jižněji může být dráž, ale aj levnej. Co se týče ubytování mi přijde, že rok od roku navyšují ceny....ale seženete ho v pohodě.....
Odpovědět
Profilova fotka
Kočky díky. Nemáte ještě nějaké tipy kde je v Chorvatsku hezky?? Byla jsem kdysi s rodiči na ostrově KRK...představovala bych si nějaké hezké, živější městečko s hezkou pláží.. :-)
Odpovědět
Kdybych se doma podívala, možná ještě mám vizitku přímo na naše ubytovatele. Ale bylo to trošku bokem od Bašky. Tam by se Ti možná moc nelíbilo, protože to byla taková minivesnička, když chceš živější místo. Doporučovala bych teda přímo Bašku vodu, tam se mi moc líbilo a večer je tam dost živo.
Odpovědět
My sme byli už dvakrát na Hvaru ve Starým Gradu a letos tam jedem znovu, tentokrát na svatebku, máme to tam strašně rádi...ale docela koukám na těch 12 euro..my sme platili za noc 25, je to tam u jedný soukromnice, ale je pravda, že sme měli celej " byteček" - ložnice, kuchyňka s jídelnou a koupelna se záchodem...a musím říct, že i když je to tam takový klidnější oblast, tak si to nemůžu vynachválit!!
Odpovědět
Ahoj holky, my se letos taky chystáme do Chorvatska "na blind". Přítelovo rodiče tam jezdí takhle už asi 6 let a ubytování sehnali vždy. My tam jedeme letos protože nás svatba, byt a auto stálo hodně peněz, takže bychom se jinak k moři nepodívali. Když jsme to spočítali, tak určitě to vyjde mnohem mnohem levněji. Jídlo budeme mít svoje. Co tak víme, tak ubytko stojí tak 10-15 EUR (samozřejmě i více) /os/noc. To je to nejlevnější. Ale je to apartmán - vlastní soc. zařízení + kuchyňka. ;-)
Odpovědět
Ještě jsem zapomněla - jedeme ke Splitu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Princez my jsme byli v Rovinji a bylo tam taky krásně. Akorát na pláž jsme jezdili autem, protože se nám nechtělo válet se mezi všema turistama. Kdybys chtěla víc informací a nebo i kontakt na ubytování buď tam nebo v Živogošče Blato (tam mám kamarádku, která se tam odstěhovala), tak mi písni do IP.
Odpovědět
já myslím, že co člověk to názor na to co je kde krásné u mne zatím vede Pelješac, tam co je trajekt na Krku, ale třeba Zelená Laguna u POreče je taky super i když na nás moc lidnatá ale díky travertinum voda krásně čistá a zelenkavá strašně moc mne láká jet na nějaký prázdný ostrůvek s rybářskou chajdou a tam týden vegetit, jen tak sami , nikde nikdo Oblast Konavle je úžasná, ale je to dost daleko, ale jela bych tam zas
Odpovědět
Ahoj holky, již dvakrát po sobě jsme byli na stejném místě v Chorvatsku a to v Rogoznici ve střední Dalmacii asi 30 km pod Šibenikem. Poprvé jsme to sehnali přes internet a podruhé jsme se už domluvili přímo s majiteli domu - apartmánu. Je tam opravdu krásně ..... ;-)
Odpovědět
Teda KOrčulu, pardon omlouvám se
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky jsou někde na netu nabídky ubytování??...Díky!
Odpovědět
určitě, chorvatsko.cz například, zadej hledat chorvatsko a najdeš spoustu odkazů
Odpovědět
Hani zkus adriatica.net ;-)
Odpovědět
Ahojky, my byli v Chorvatsku dvakrát, poprvé v Omiši, cca 20 km pod Splitem. Byli jsme na okraji městečka, máme raději klidnější místa. A podruhé přes jedny známé v Brseči, taková malá vesnička na pobřeží na cestě mezi Pulou a Rijekou. Tam se nám líbilo ještě více. Jezdili jsme autem na takovou malou pláž mezi skalami, měli jsme obrovské vlny, ve kterých jsme se úžasně vyblbli. To nám chybělo tam u Omiše. Tam byly rovné dlouhé pláže a vlny nic moc. V Brseči se krásně tříštily o skály. Byl tam úžasný klid. A na pláži pouze jedni Češi! Nic proti :-) , ale to nám maximálně vyhovovalo. ;-)
Odpovědět
Tak to my jsme byli loni v Medulinu (kousek od Puly) a platili jsme za apartman 55 EURO.. Ale byl to super malinkaty domecek, nadherne zarizeny - nova kuchne, loznice s klima, koupelna s prackou, krb (ten jsme samozrejme nepotrebovali, tepla tam bylo az az :-)) - ale to mesto stalo za h.... Preloni jsme byli na ostrove Krk, mestecko Baska - letos tam jedem zas, uz se moooc tesim! Je to tam krasny. More super, pisecek ve vode, bary na plazi, stary mesto taky fajn.... :-) Ale uz si nepamatuju, kolik jsme platili - meli jsme apartman pro 4... Jo a pokazdy jsme jeli na blind i letos se chystame ;-) Rikam si, ze pokud jsme sehnali ubytovani pro 10 lidi - a to tak, abysme byli tak nejak blizko sebe, tak letos pro 4 sezenem snad snadno... ;-) Ja se tak tesim! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme byli předloni taky na Krku a bylo tam nádherně, letos jedeme na Rab, viděla jsem fotečky kamarádky, která byla na stejném místě a byly úžasný. Asi nejmíň se mi líbilo v Mali Losinj, teda příroda byla krásná, podnikali jsme výlety na kole i pěšky, moře taky krásný (ostatně to v Chorvatsku snad nemůže být jinak), ale ve městě nuda, pár obchůdků s hadrama a několik stánků s drobnostma z mušlí. Jo a asi tři kavárny, nebo hospůdky. Ale tam jsem byla asi před 6 lety, tak se to třeba změnilo. Jinak sehnat ubytování opravdu není problém, stačí jen vybrat místo a vyrazit. 8-)
Odpovědět
V Chorvatsku jsem byla celkem třikrát, dvakrát jsme byli u Umagu (apartmány Kanegra) - to bylo ještě s rodiči a ty apartmány a vůbec místo je hlavně pro rodiny s dětma. Potřetí jsem byla s přítelem na ostrově Pag ve městečku Novalja - klidný městečko, krásný pláže, ale ne tedy ta přímo ve městě, krásný procházky po pobřeží, ale byli jsme ještě před sezonou, takž diskotéka nefungovala, každopádně tam prý je. Restaurací je tam docela dost, tržiště, pak stánky a obchůdky s oblečením.Pěkný.
Odpovědět
Ahoj holky, rozhodli jsme se s přítelem, že letos vyrazíme do Chorvatska, chtěli bychom přímo do Splitu. Nevíte jestli se tam dá po příjezdu bez problému sehnat ubytování, popř.za kolik? Jinak nechám si poradit i na jiný místo, mimo Baška Voda, kde jsme již byli. Nějaký živější město, kde je teploučko. Díky za info.
Odpovědět
Šibenik,Vodice Makarská,Drvenik
Odpovědět
Ahojda holciny, tak ja taky prispeji svoji troskou do mlyna ;-) Poprve jsem byla v Chorvatsku pod stanem na ostrove Krk - hruza - betonove plaze nebo paze se strasne ostrymi kaminku, ne moc ciste more, silene lidi a taky strasna nuda. Ve meste byly sice nejake diskoteky, ale ty patrily k hotelum a trsali na nich padesatnici, pak tam byly nejake mini obchudky s maxi cenami... Ne, nelibilo se mi tam. Mesto se jmenovalo Punat. Podruhe jsem byla na Pelješasu v Horni Vručici a to byla teda uplna parada. Pelješac je poloostrov, nebyla tam valka a priroda, more, hory...jedna basen! Bydleli jsme teda v soukromi u strasne fajn starsich lidi v horach. Na plaz to bylo asi 2 km z kopce, ale my jezdili na autem ;-) Blizko je mestecko Orebič a Lovište. Docela fajn, neni to tak daleko ani do Dubrovniku. Po ceste tam se jede kousek pres Bosnu a Hercegovinu. Ceny jsou trochu priznivejsi nez na severu, neni tam zas az tolik lidi. Vetsina jezdi jen na Makarskou. Potreti jsme byli stopem, na slepo... projeli jsme si cele Chorvatsko a vnitrozemi se nam libilo nepomerne vic ;-) Ale par dni jsme stravili v mestecku Senj. Je to od ostrova Krk na brehu. A trenuje tam spousta windsurfaru, protoze je to nejbourlivejsi misto v Chorvatsku. Prselo opravdu kazdou noc. Vecer v 8 zacalo a rano tak kolem 7 prestalo a dlouho trvalo, nez se oteplilo :-| Ale je tam silene turistu, coz je silena otrava.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky všichni, tak to my jezdíme pouze do chorvatska.Někdo dává přednost ledlu,ale my raději autem.Zastavíme si kde chceme a kdy chceme a třeba do toho Chorvatska to časově vyjde nastejno.vím od mé známé,kteří tam letadlem letěli a byla to prý dost otrava.V noci na letiště ,čekání,odbavování ve finále spoždění,přílet do croatia a pak ještě autobusem někam dvě hodiny či co...No a jestli tedy můžu doporučit,tak poprvé jsme byli na ostrově Vis ve vesničce Komiža.Nádhera.a hlavně tento ostrov ještě není nebo tedy před těmi 5 lety nebyl tak zalidněn turisty.Fakt tam byla pohoda.Hotel Biševo-strava,personal-super.Pak jsme byli v Primoštenu,to je kousek za Šibenikem a to je tedy nejhezčí místo,kde se nám moc moc líbilo.Letos jedeme určo!!!Na blint samo.Když jsme jeli poprvé,tak jsme měli strach,zda něco seženem,ale žádný problém.I si můžete vybrat.Jak už tu někdo psal,oni si spíše najdou vás než vy je.U cesty stojí spoustu naháněčů s cedulí SOBE(pokoje)jo a bacha ,až vám třeba budou vysvětlovat cestu a budou říkat naprávo,naprávo,tak to je rovně a ne doprava :-D :-D ,jak jsme se pak dopídili,neboť jsme podle tohoto vysvětlení dojeli víte kam..?? :-D Takže fakt primošten určo stojí za to.Loni jsme byli na makarské a popravdě a bez legrace tam by mě nikdo nedostal ani zadarmiko.Je to fakt riviéra plná davů lidí a koupání tedy nic moc,co se týče místa.No a loni jsem kamarádce doporučila Primošten a byla tak nadšená,že letos jede znovu.Krásné malebné,starobylé městečko.Večer super procházky v klídku bez davů lidí.No každý má ale svůj vkus a já mám Václaváku za celý rok plné zuby,tak já raději klídeček.Tak holčiny,krásnou dovolenou.Pa
Odpovědět
Profilova fotka
Mmmk, taky jsem byla kdysi v Punatu, a jak píšeš, betonové pláže. Museli jsme ujít štreku, než jsme dorazili na kamenitou pláž...takže potvrzuji, že nic moc.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky,tak se taky pridam taky miluju Chorvatsko a milacek nastesti take.Loni jsme to chteli obmenit a vyrazili jsem do Tunisu a uz zase letos vede Chorvatsko a nedame na nej dopustit! Byla jsem uz taky na vice mistech - u Splitu-to me moc nenadchlo :-| -pak Punat - jak pisete - souhlasim,ale dodavam -me se to mestecko moc libilo -ale je pravda,ze je to uz 12 let-treba mam jen nostalgicke vzpominky,byla jsem tenkrat bez rodicu a se stredni skolou...tak mozna proto :-) - pak desne chvalim Premanturu-je to dal k mori a urcite bych to nedoporucila pro male deti-ale pro mlade neskutecny zazitek-je tam "kamenijak" - tak nejak se to pise-uplny cip Istrie, je tam tisice zatok obklopenych skalama. Sice nepohodlne-daleko bydleni...ale bydleli jsme tenkrat v karavanu a dochazeli na tu jednu kouzelnou plaz a byla proste neskutecna (nevim,proste muj nazor) a na tu dovolenou moc vzpominame,protoze najit tak kouzelnou plaz uz se nam nedari (a pekne vylety-Pula,Medulin..) -no a letos planujeme ten Primošten- jsem rada,ze ho tu chvalite,jedeme uz 7.7. a silene se tesim!!! jedeme do vilky u more - mame ji celou pro sebe,jede nas parta 8 lidi,dam pak vedet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já taky přidám svůj názor na Chorvatsko (i když jen malinkatý)... ;-) Byla jsem tam sice jen 2x, ale myslím že je to krásná země, která má co nabídnout. Poprvé jsme vycestovaly v r.2003 do Selců u Crikvenice (poblíž Rijeky), je to celkem malé a klidné městečko, ale na můj vkus moc poklidné. Moře bylo pěkné, ale pláže nic moc. Podle mě je toto místo vhodnější spíš pro rodinu s dětma nebo seniory, kteří nestojí o bujarý noční život a velký frmol. Podruhé jsem vyrazila do Biogradu na moru a tam to bylo o něčem jiném. Spousta zábavy, krásná pláž.... no prostě super. Je to skvělé výchozí místo pro spoustu výletů: např. : NP Krka, NP Paklenica, NP Kornati, město Omiš, Zadar atd.... Sice sem jezdí dost lidí, ale kam ne. Myslím že v porovnání s Makarskou tady není takový nátřesk. Já osobně jsem byla moc spokojená a ráda bych se tam ještě jednou vrátila!!! Ale od známých a kamarádů vím o dalších krásných lokalitách: Rovinj (Istrie), Makarská (ale bohužel přelidněno), Brela (kousek od Makarské- patří k nejdražším oblastem), Primošten apod... :-)
Odpovědět
ahojky vsem, tak jelikoz bydlim kousek od Chorvatska(k mori to mame 1h autem :-) ) tak vrele muzu doporucit vam vsem co jste tu nebyly aby jste prijely ;-) Vrele doporucuji mestecka jako je Podgora,Baska Voda,Zaostrog,Gradac,Zivogosce(nadherna plaz a vubec nadherne mestecko) Makarska(ta je idealni na nocni parady :-) )...To vse je na Jizni Dalmacie. Ze severu vrele doporucuji Crikvenicu je to tzv. nase mala Ibiza :-D Tak, pokud budete mit jakekoliv dotazy, jsem tu pro vas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Sunshine, chystame se do Omiše..četla jsem, že je tam krásně..písčité pláže, noční život...i menší "soukromé" plážičky:-)...nerada bych se zklamala....znáš to tam prosím?? :-) Děkuji!
Odpovědět
Haninko, uprimne, na muj vkus je to tam nic moc. nechci te zklamat, ale v Chorvatsku jsou daleko hezci mista :-) Jak uz jsem psala tak napr.Baska Voda je super,krasne plaze,nocni zivot,apod.Kousek od toho je Makarska kde se zije a radi 24h denne :-) zase rikam, nechci te zklamat ale... ;-)
Odpovědět
ahoj holky, my letos vyrážíme na Pag, kousek od Novalji... jsem strašně zvědavá, jaký to tam bude :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?