Cviky na silnější ruce. Poraďte mi

Ahojky holky, neporadily byste mi. Mám trochu silnější ruce povolené svaly - nevíte jaké cviky nebo co dělat, abych je měla zpevněné. díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj matmiso, pokud máš doma gumičky na aerobik - do osmičky, nevím, jestli jsem to dobře popsala, tak s nimi se dá dobře posilovat ruce pohodlně u televize. Akorát se k tomu přinutit a nebýt líná :-D - což je můj problém :-(
Odpovědět
já mám taky silnější ruce a když mě to chytne, tak si napustím půllitrový flašky vodou a různě posiluju ruce, ale to je právě ono - donutit se... :-)
Odpovědět
co takhle plavani? :) Mi to na ruce pomohlo hodne, i na prsni svaly - dokonce i pritel v te dobe konstatoval, ze je videt, ze neco delam. No a kdyz uz si toho vsimne i chlap, tak to uz je co rict :)
Odpovědět
děkuji za rady a co nějaké taky drenáže na ruce?
Odpovědět
Profilova fotka
Super cvik a velice účiný a brzy uvidíš výsledek je, když si doneseš zidli, ruce položíš na sedák a z polodřepu se začneš zvedat a až pokud možno dolů - něco jako kliky no nevím jak to popsat, dost to sice bolí, ale výsledek stojí za to. A nezapomeň na zádové svalstvo. :-)
Odpovědět
ja myslim ze drenaze jsou k nicemu... nebo maji minimalni efekt
Odpovědět
Jediné co opravdu zaručeně pomůže jsou cviky .... jak psala Katy účinné jsou kliky (zadní), no a potom určitě plavání --- to je jedno z nej, doporučuji i kliky úzké a široké ..... ale je to hlavně o pravidelnosti a donucení. Což u mě, los problemos :-(
Odpovědět
trochu jsem zapátrala a na tom videu by měla být ukázka zdaních kliků :-) http://zdravi.idnes.cz/zdravi.asp?r=z...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?