Co se může při přípravách na svatbu pokazit?

Já Vám nevím, možná jsem přecitlivělá z příprav svatby, ale mám pocit že tohle se zkrátka nedělá: Před týdnem, t.j. 10 dní před svatbou, nám odřekl zvukař /už máme náhradu/ a dnes klavírní doprovod zpěvačky na odpolední raut. Co nevychází Vám? Do svatby zbývají 2 dny...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokazit se může cokoliv, ale nesmí se člověk nechat rozhodit. 2 dny před svatbou jsem zjistila, že jsou mi velké šaty - ještě na místě mi je zabírali....Den před svatbou měla dorazit paní na úklid, protože bych to nestihla - píchla se něčím do oka a nemohla dorazit, takže jsem drhla byt až do noci se sestrou, která měla namožené břišní s valy od silného kašle a sotva lezla. Taky ten den dovezli manželovu košili šitou na míru - byla mu malá přes ruce - jeli jsme shánět narychlo něco do obchodu. Ten den jsem taky jsem zjistila, že objednané punčochy zapomněli dovézt, takže je vezla nahonem PPL a kamarádka mi pro ně jela do toho obchodu 2 hodiny před obřadem. Dopoledne mi volala vizážistka, že jsou s akdeřnici v zácpě... Když jsem vyšla před barák (kolona taxiků nachystaná za rohem - blokovala totálně ulici), tak před vchodem stál kontejner a já musela počkat, až ho odvezou... Ale byl to krásný den a všechno jsou to jen úsměvné historky. Ani v tu chvíli mě to nerozhodilo, protože jsem si dala závazek, že mně nic a nikdo náš den nezkazí :)
Odpovědět
@ifoun Díky, to je optimistické. Já mám podobných historek z osm měsíců dlouhých příprav na noviny, ale teď těsně před svatbou je nějak hůř snáším. Ale jak vidím z tvých zážitků - možné je cokoliv a přežít ve zdraví se to dá. Tak nám držte palce!
Odpovědět
Profilova fotka
@jannina09 důležité věci jsou pouze: manžel a občanky. Zbytek je jaksi bonus navíc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jannina09 Souhlasím s @ifoun . Zkazit se může naprosto ale naprosto všechno. A já vždycky počítám s nejhorším, abych pak byla nadšená, jak to krásně vyšlo:) Takže hlavu vzhůru, seber přítele, občanky a hlavně se jděte vzít:) Zbytek už jsou jen příjemné události okolo. A jestli se vezmete, tak je úplně jedno, co se stane nebo naopak nestane.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Pokazit se může opravdu všechno.... Nechala jsem si ušít boty na míru - jsou mi malé. Poslala jsem je na opravu, tam jen povytáhli pásky a výsledek je, jsou mi stále malé a ještě lehce odrbané. Bohužel už nemám čas to řešit. Šaty jsem si také nechala ušít. Z výsledku jsem více než zklamaná - vypadám v nich jak křeček v noční košili. Kdybych měla peníze, ještě bych si radši rychle vypůjčila šaty ze salonu, kde mi několik šatů slušelo, ale já si říkala, že si nechám ušít ty vysněné - velká chyba :-( Před týdnem mi doma překopli plyn - nemůžu nic péct, jak jsem měla v plánu. Fotografka mi odřekla z důvodu, že zapomněla na narozeniny dědečka. Vizážistka mě na zkoušce nalíčila tak hrozně, že se mě i přítel lekl - v neděli jdu k jiné, tak doufám, že tam to klapne. Kadeřnice na mě zapomněla a když jsem se hlásila na zkoušku, sdělila mi, že jede na wellnes víkend. Moje oblíbená manikérka má zrovna dovolenou. Musela jsem vyměnit koordinátorku, protože ta původní mě zkoušela v podstatě okrást. A dnes volali z baráku, kde máme svatbu (máme vše v jednom místě), že mají problémy s vodou a nepoteče pitná. To ještě předtím hlásili, že mají problém s bazénem, na který jsem se moc těšila a i kvůli němu jsme si barák pronajali ještě na několik dní po svatbě. Tak jen čekám co přijde teď... Svatba je až za týden, to se toho může pokazit ještě hodně :-) Ještě mě mimochodem potěšila květinářka, která mi sdělila, že z barvy naší svatby je smutná a že kaly, z kterých chci svojí kytici, jsou sprosté :-x Ale to je naštěstí její problém, ne můj :-)
Odpovědět
@kesul :-O tak to mas teda celkem pech! Snad se uz bude jenom darit. 8-)
Odpovědět
@kesul Tak to už trochu vypadá jako nějaká špatná karma. A nejvíc mně dostalo to o té květinářce!
Odpovědět
@jannina09 Mně dost zklamaly moje šaty. Vždycky jsem si myslela, že až najdu ty pravé, tak se - stejně jako ve filmech - dojatě zarazím, přestanu na chvíli dýchat, a všechny přítomné dámy - prodavačky, kamarádky, i úplně cizí ženské -vzdechnou óóóch, některé se rozpláčí, zazní tichá hudba a ze stropu se začnou snášet třpytky a peříčka. Jenže jsem si musela tvrdě přiznat, že ve vysněných šatech (korzet a bohatá sukně) vypadám jako něco mezi selkou a přesluhující pornohvězdou (nejsem zrovna tintítko, holt mám velmi ženské tvary). Tak jsem zvolila jinou taktiku - opustila jsem "hledám vysněné šaty", a dala se na "hledám šaty, ve kterých nebudu vypadat trapně a tlustě". Kupodivu jsem je našla, byly zeštíhlující, se zajímavě řešeným dekoltem a hladkou sukní, žádné aplikace a nášivky - tak, jak jsem chtěla (bytostně nesnáším volánky, kraječky a všelijaké cukrbliky). Jen mi byly trochu delší, ale řekli mi - nevadí, šaty vám zkrátíme. Při přebírání šatů den před svatbou jsem jen zkontrolovala délku, která byla v pořádku, ale musela jsem toho ještě tolik zařídit, že jsem se v zrcadle nijak zvlášť neprohlížela. Takže si asi umíte představit, jaké bylo moje překvapení, když jsem až z fotek zjistila, že jsem na sobě měla přesně takové šaty, jaké jsem nikdy nechtěla! :-x To zkrácení bohužel provedli v salonu tak, že šaty na sukni na různách místech nakrabatili a přišili, takže mi z hladké elegantní sukně vyrobili šlehačku. Fůůůůj! No ale vdaná jsem a hosté (i my) jsme se dobře bavili, a to bylo hlavní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?