Co považujete za nevěru?

Profilova fotka
Ahoj. Chtěla bych se zeptat co považujete za nevěru? Snad tahle diskuse už někde není otevřená, aspoň jsem já neviděla. Kdyžtak se uzamkne. Jinak se na mě nezlobte a neosočujte mě, ale ráda si chci popovídat a získat a slyšet i jiné názory. Někdo považuje za nevěru chatování s někým jiným a tak. Já osobně neberu mezi nevěru přátelské objímaní, pusu, ale líbání a sex už ano. Ale třeba ráda koketuju a dělá mi dobře že se líbím i jiným chlapům, takže mezi to neberu ani zajít si pokcat s jinýma mužskýma. Jak na to koukáte vy? Díky za názor. Katka
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
ahoj, tak nevěra pro mě = líbání, jakýkoliv sex (včetně orálu apod.), taky šahání na cizí prsa, zadky. Chatování s někým ne, pokud si teda nesjednává rande za účelem výše zmíněných činností.
Odpovědět
Profilova fotka
taky tak podobně na to koukám
Odpovědět
Já považuju za nevěru líbání a sex. Chatování a SMS bych ještě snesla, kdyby to nebylo nějaký jo moc na hraně. Jinak jsem žárlivka a trochu my ty SMS vadí, i když v nich třeba o nic nejde a když jde, tak manža na to moc nereaguje. Dřív jsem mu moc nevěřila, ale časem se ta důvěra získá. A ty si zažila nevěru, že se na tohle téma ptáš?
Odpovědět
Profilova fotka
a co když si někdo chatuje s tím druhým o tom, co by dělali, když by se spolu viděli. i když k tomu třeba nikdy nedojde, ale to dopisování může být dosti barvité. je tohle nevěra?
Odpovědět
Profilova fotka
aktaka: pokud by si chatovali, že jdou na kafe OK, ale pokud by se to týkalo sexu, líbání apod., tak by mi to silně vadilo. Prostě vše okolo sexu a věcí týkající se tělesna ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem nevěru nezažila, nebo o tom ani nevím, ale každý na to pohlíží jinak víš Radu tak se ptám a zajímá mě co si kdo pod tím pojmem představí. Kamarád třeba pod pojmem nevěra vidí jen sex jako takovej, jak to mám slušně říct, prostě když jsou v sobě, ale orál za to nepovažuje, prostě jen polohu kdy může dojít k oplození. To mě trochu fascinuje. Nevadí mu i líbání, to za nevěru nepovažuje, což já bych nesnesla. Víš každej ten práh žárlivosti má někde jinde, jen se ptám, co člověk to názor....
Odpovědět
Profilova fotka
je to sporný, ten můj by se mnou nebyl dál pokud by zjistil že jsem mu byla nevěrná, je věřící a má svá pravidla a je pro mě ten pravej takže to ani nemám potřebu dělat, ale říkám, určitě se ráda zasměju a pobavím i s někým jiným....
Odpovědět
Profilova fotka
já líbání za nevěru nepovažuju... u mě nevěra začíná až po odložení spodního prádla... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no vidíš ladido.l, každej na to kouká jinak.... právě proto se na to ptám
Odpovědět
Profilova fotka
bambulik: takže ani anál za nevěru nepovažuje? :-S ladida.l: to já teda líbání za nevěru považuju :-(
Odpovědět
Pro mně je nevěra všechno co by člověk normálně nedělal s kamarádem/kamarádkou. Přátelské objetí, pusa, pohlazení, zajít na kafe, pokecat, volat si, psát sms a po icq, proč by ne, to kamarádi dělají. Ale jak se do toho motá flirt nebo sex - ať už po netu, telefonu nebo naživo - to je pro mě nevěra. Člověk by se měl snažit chovat se tak, jakoby ho partner mohl vidět a neranilo ho to... Ale tu hranici má každý někde jinde.
Odpovědět
Bambulik.... To doufám, že si nevěru nezažila! Já naštěstí taky ne :-) Tohle téma je dobré, alespoň se dozvíme i názory ostatních. Manža ten považuje za nevěru taky jen sex a líbání by mu asi nevadilo, ale mě by to teda vadilo. Kdybych se o tom dozvěděla, to by bylo zle ]-( Taková pusa nebo objedtí za nevěru nepovažuju,ale člověka to stejně mrzí a má uvnitř takovej divnej pocit.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no tak ja nevim :-| sex jasne nevera ale sex na jednu noc je stejnej jako sex v nejakym paralelnim vztahu? =-) a co dusevni nevera? myslim jako kdyz se zamiluje jinde ale neni v tom nic telesnyho? =-) sms chaty maily a jine to taky netusim jde o soukromou vec te konkretni osoby pokud vam to nejaka dobra duse neprozradi tak se to prece ani neda zjistit tudiz nema smysl se tim trapit. Proste moc tezka otazka :-D zbejva jen doufat ze se nas nic z toho nebude tykat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by líbání vadilo ,ale pusa zase jak s kým. U nás je zvykem dávat si pusu na seznámení a taky záleží jestli jí dává nějaké blízké kamarádce nebo holce s kterou jsme třeba poprvé trávili večer, ale můj Honza dává pusu, ale na tvář, pusu na pusu dává jen mě a lidem z rodiny.
Odpovědět
Můj kamarád u sebe za nevěru považuje líbání víc než sex. Říká, že sexovat jde bez citu, ale líbat ne . . . tzn. já po zamyšlení bych u svého muže považovala za nevěru asi taky víc něžnosti, líbání atd. než sex . . .Ale samozdřejmě budu ráda, když mně bude věrný, alespoň tak, že si to budu myslet . . . Co oči nevidí to srdce nebolí. Navíc mu stále vtloukám do hlavy, zahni si, ale ne tak, aby to věděli kamarádi a já byla před němi za chudinku . . . Mně by asi ani tak nevadilo, že mně zahne partner jako, že mě tím poníží . . . nevěra v lázních, když o tom neví kamarádi, nikdo blízkej ani já . . . ať si klidně existuje . . .
Odpovědět
Jo lvastně měla bych napsat o sobě . . . já do všeho rvu city, mám vyzkoušeno v minulých letech, tak vše u sebe považuju za nevěru . . líbání, orál, sex . . . Ale i ten orál je myslím víc nevěra jak píchání, považuju to za osobní . . .
Odpovědět
No, ale stejně . . . pokud zahnu tak se vždy budu držet rady Plzáka . . . zatloukat, zatloukat, zatloukat . . .
Odpovědět
nevěra začíná už od večeře, kdy člověk ví, že to není jen pracovní :-D , zbytek je už jen omáčka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ja to prave ted dost resim, co povazovat za neveru, jestli uz ten chat....a myslim, ze jsou veci ktery se rikaji (uz vubec nemluvim o tom je provadet!!) jen se svym klukem. Jinak bych neskousla asi ani ten polibek, v soucasnosti se snazim skousnout ten chat a nevim nevim jak to dopadne.
Odpovědět
Nejdřív si to člověk představuje, pak o tom mluví a pak to udělá... podle mně je o otázka času.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nejak si to myslim i ja.....uz k tomu pak asi neni moc daleko, od toho povidani.
Odpovědět
No těžko radit... zajímalo by mně proč to dělá asi...
Odpovědět
Není nevěra jako nevěra, vždy záleží na situaci, každopádně omluvit nejde tak jako tak. Vždy to zasáhne a bolí. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle je šíleně idividuální. Normálně mi nevadí, když si manžel s kámoškama píše přes net, nebo smskuje. Já to dělám taky. Ale občas mu psala jedna blbka, se kterou se (ještě než jsme se poznali) vyspal, ale jenom tak nějak divně na nějakém mejdanu. A potom zůstali, ne asi přímo kamarádi, ale spíš známí. Tak tu jsem nesnášela, i když to samozřejmě byla ode mne nepřiměřená reakce, já byla v tu dobu, kdy se to stalo ještě vdaná 8-) za někoho jiného. Potom miláček stratil mobil a s tim i všechna čísla a byl klid, protože ona neměla to nové. Jednou jsme ji potkali někde venku a ona se chovala opravdu přátelsky, ale já jsem se prý zatvářila tak strašlivě, že se ani nestačila zeptat na nové číslo. Holky, fakt se za to stydim, ale nemůžu si pomoct. Ale to je asi spíš na téma žárlivost :-x .
Odpovědět
mifule tak to je dobrý :-D :-D myslím že se nemáš za co stydět :-D
Odpovědět
Mno myslím že pohled na to co je nevěra je skutečně dost individuální. ALe budu mluvit za sebe. Já osobně beru jako nevěru sex - jedno jaký. Líbání jako nevěru neberu ale nedokážu odhadnout mé reakce ]-( poté co bych to zjistila :-D Kždopádně z vlastní zkušenosti (bohužel) mohu konstatovat že nevěra s holkou bolí víc než s klukem :-x co se chatu a flirtování týče - to by mi nevadilo - každý si musí dokazovat že je stále atraktivní - a kdo říká že ne - lže. Diskutabilní je - kam až chatování zajde, ale asi bych se toho nebála. Ona je realita většinou dosti jiná a ouzlo chatu je právě v tom že je to virtuální a anonymní a dosti v něm hraje roli naše fantazie. Myslím že úplně nejhořší varianta je nevěra citová.
Odpovědět
Zrovna jsem sem chtela napsat co uz napsala nikitta. Kazdy mluvi o nevere sexualni, ale me by vadila uz jen ta citova :-x ale asi by take zalezelo na situaci. Pokud by byl muj manzel ve slozite zivotni situaci a ja mu nebyla oporou a on si proste nasel "emocionalni berlicku" nekde jinde, do doby nez se ja proberu, tak bych se na to asi divala jinak....
Odpovědět
oni všichni mluví o té sexuální, protože je u chlapů mnohem častější!! ]-( copak neznáte výmluvy typu: nic to neznamenalo, vždyť jí vůbec nemám rád, blablabla....pokud se chlap zamiluje je to samozřejmě horší, ale většinou to tak asi není...
Odpovědět
naty: ono je to tak daný od přírody - když zahýbá žena - jsou v tom většinou city, když chlap - jde v 90% o rozmnožování :-N Sluničko2: mas naprostou pravdu.
Odpovědět
Neda mi to, musim prispet... "sluzebne" jsem o dost starsi a zazila jsem jak chorobne zarleni (bez jakekoli priciny!!) i neveru ... od stejne osoby... v mem detstvi jsem zazila rozpad manzelstvi mych rodicu diky nevere a tak si myslim, ze po vsech tech zkusenostech mohu zodpovedne rict, ze nevera je uz i vase myslenka na jakekoli intimnosti s nekym jinym nez s tim, kdo k vam patri... protoze uz ta myslenka hnizdi v hlave a posunuje hodnotu vztahu uplne jinym smerem.. kdyz se rozhodnu vydat zivotem s jednim clovekem prece mi nemuze byt jedno jestli se rozdavam ja nebo on nekomu jinemu (jinym)... a ruku na srdce - kazdemu nevera v hloubi duse vadi, jen ti nejisti sami sebou si nechavaji pootevrena vratka nekam jinam.. "co kdyby" a "statecne" pak toleruji neveru svych protejsku. Ja vim, ze se tu nikdo na radu moc nepta, ale holky, prosim vas, naladte sve srdce na toho, komu rikate ANO a berte to opravdu doslova "v dobrem i zlem, ve zdravi i nemoci... " to pak nebudete mit problem setrvat verne i v pripade, ze kvuli jakekoli pricine budete muset od te telesne lasky abstinovat... (Nemluvim ted o vaznych problemech jako je zjisteni ze je ten clovek alkoholik... ). Prala bych vam abyste mohly nekdy v hlubokem duchodu advat od srdce rady svym vnukum a pravnukum o tom, jak krasne to je, kdyz se dva nejen zaslibi, ale zustanou verni pres vsechny nastrahy a lecky zivota.
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?