Co pomůže proti černým tečkám na nose a bradě?

Profilova fotka
Zdravím všechny, ráda bych radu, co pořídit na černé tečky. Mám je na nose a bradě, nějak se mi nedaří se jich zbavit :-| . Naposledy jsem koupila jakýsi peeling na černé tečky od Clean and clean a jako vůbec nic ]-( . Pokud se sem nesmí psát značky, tak mi to prosím napište do IP. Díky moc.
Odpovědět
Mně nikdy žádný konkrétní přípravek nepomohl, pouze pravidelné čištění u kosmetičky. Chodím každé čtyři týdny a černých teček mám podstatně méně. Spousta přípravků má na obalu napsaných, že "hloubkově vyčistí", ale o žádném čištění nelze mluvit a hloubkovém už vůbec ne.
Odpovědět
na komedony platí čístící masky, alespoň u mě. Mám skvělou hlubokočistící masku, a tečky sice mám, ale drobnější a ne tak nápadné a to je super :) Jde ale především o lepší čistění pleti, černé tečky jsou ucpané pory - tj. špatně vyčistěná pleť. Samotná maska neudělá zázrak.
Odpovědět
hellunko, poradíš tu masku? písni mi prosím do IP, díky
Odpovědět
lennus, IP
Odpovědět
Černé tečky mě trápí od nějakých 14 let, vyzkoušela jsem kdeco a asi nejvíc mi zatím pomohl mycí krém se spraší od Alverde z DM (řada Clear, červeno bílý obal, je na něm napsáno "Waschcreme Heilerde"; na české etiketě "mycí krém s hojícími účinky"), vyjde tuším okolo 70 Kč. Není to úplný zázrak (mně by snad už nepomohl ani ten), ale je opravdu dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
Arrowka: jo to je jasné, že nejlepší je jít ke kosmetičce, chci si k ní zajít, ale až budu mít víc času, teď bohužel žádný není. Hellunka: prosím taky mi pošlu co používáš za masku do IP. Já jsem někde četla, že je dobrá jílová maska nebo jakási bahenitá :-. . Herminka: díky za tip.
Odpovědět
Profilova fotka
masku mám od Garnier, takovou modrou, je super :-) a ted mam asi 3 dny doma 1,2,3, od Clinique a to je mazec, fakt to cisti uplne skvele
Odpovědět
Profilova fotka
kristi: a mohu se zeptat, kolik to stojí od toho Clinique??? moc děkuji ;-)
Odpovědět
anett - IP
Odpovědět
Profilova fotka
kalire 22, ja ti nevim dostal jsem to darkem, ale taova ta zkusebni tasticka asi 300-400
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?