Co mám dát partnerovi k třicetinám? Nějaké nápady? :-)

tak , mam maly problem , nevim co mam dat memu drahemu k 30tym narozeninam . Nejake napady? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
co takhle let balonem??Nebo vyhlídkový let letadlem??myslím, že tyto netradiční dárky jsou super!!My plánujeme dát let balonem mému tátovi k 50tinám :-D .Alůe taky záleží na tom, co do toho chceš investovat...
Odpovědět
Vyhlidkovy let nezklame v kazdem veku... Nasi ho dali babicce k 80tinam, proletela se nad lesama a plochou, kde sbirala houby a brusinky a desne se ji to libilo. Ja planuju dat naky litani milackovi ke 30tinam taky :-)
Odpovědět
ziraf, asi jak koho...to by me ten muj hnal :-D pry na tom neni nic zazivneho...je to nuda a radsi si skoci padakem... takze..co takhle tandemovy seskok? jenom kudlisku, to je tezky..mi tveho draheho nezname...to se pak spatne radi :-D
Odpovědět
jezis, uz taky spatne vidim...samozrejme jsem chtela napsat MY...jdu radsi do postele |-|
Odpovědět
Hmmm... tandemovej skok jsem tuhle navrhovala, ale pritel povidal, ze kdyz v zivote neletel, tak ze by se behem sveho prvniho letu rad vratil tim letadlem zase na zem... :-D
Odpovědět
mrkni na tipynadarek.cz , tam je nápadů spousty, dají se tam přehazovat vidleme :-D :-D :-D
Odpovědět
vidlema, ne vidleme. jsem vyřízená, už na to nevidím, takže to dneska balíííííím... :-N
Odpovědět
dekuji za napady , ten balon je opravdu zajimavy .. :-)
Odpovědět
holky, ja mam podobny problem. Ted se nam presunula svatba na 29.4. a 30.4. ma muj pritel tricatiny :-N Puvodne jsem mu chtela udelat velkou tajnou oslavu... Ale tohle zmenilo plany. Mame ho vsichni prekvapit u snidane v hotelu? Problem je v tom, ze tam bude i dost lidi, kteri Darrana treba neznaji tak dobre. A ja mam pocit, ze jim bude trapne, ze nemaji darek a tak... Co myslite, jak to diplomaticky dat dohromady? ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
jeee zuzi tak to oslavi tricetiny uplne tim nejlepsim zpusobem :-D a co treba potom vecer ten den po svatbe udelat jeste jednu oslavu nekde, dat mu specialni dort a nejakej darek anebo pripravit neco netradicniho pro nej s kamaradama (bude tam mit beztak vsechny svoje nejlepsi kamose tak je na to pripravit....) a udelat treba paintballovej turnaj (ja vim ze bude unava, ale my taky parili den po svatbe a pohoda... :-D teda jestli ma rad paintball...nebo nakou jinou kolektivni hru :-D anebo proste jenom vylet nekam po ceskych krajich.... nekam na zamek a tak. Muj manzel slavili tricetiny taky nedavno, a byli jsme jen sami dva na dovolene, predtim jsme to oslavili s kamarady. ja zadnej originalni darek nevymyslela - koupila jsem mu proste novej fotak. Ale pritel od kamosky vymyslel super darek na jeji tricetiny - koupil jako tlustou knizku nepopsanou/kroniku, a tam vsichni kamaradi a rodina, kazdy na jednu stranku, neco napisou/namaluji/vytvori co se vztahuje treba k tomu kdy ju poprve poznali, spolecne zazitky a tak. To se mi zda jako uplne super darek. ONa ma tricetiny az v srpnu ale on uz tedka vymyslel a koupil tu kroniku aby tam lidi mohli zacit zapisovat, kreslit, lepit... no neni to super napad?
Odpovědět
Profilova fotka
já mému drahému ke třicetinám koupila ručně vyřezávané šachy... nádherné veliké figury... pro orientaci 3500 Kč, prodejna podobných šachů je v OC Chodov, ale na ceny jsem jim tam nekoukala :-)
Odpovědět
Ahojky taky mám pár typů ;-) 1, škola smyku ve vlastním autě 2, tamdemový seskok padákem 3. Ajuverské masáže, 4, Hodina v private klubu (to je super byli jsme tam s manželem, je tam sauna, výřivka, lehátka můžeš si koupit sekt :-) ) je to ve Factory pro. Z věcných dárků bych asi zvolila klasiku : hodinky, brýle, peněženka něco co mu zůstane dlouho :-) Já ani nevím co jsem dala manželovi já k 30.. jo už vím složili jsme se s mýma rodičema na super foťák....
Odpovědět
Článek se načítá
Muj milacek dostal ik 30. z firmy prave tandemovy seskok padakem a pekne si to uzil...Jeste v den kdy do toho sel byl rozhodnuty, ze neskoci...Nakonec se rzhodl ze si udelame jen takovy vylet, jako ze se pdivame na ostatni jak skacou a pak uvidi on jestli to toho pujde...NO ale jak jsme prisli, sympaticky chlapi parasutista mu rika "Vy jste tu na ten seskok z 4000 m? Tak chvilinku pockejte, skocim tamhle s tou pani a jdem na to" Konec, tecka nemohl se rozmýšlet :-) Ale uzil si to a sel by zas...fakt doporucuju, dostal i certifikat + za priplatek video a fotky...Zazitel velky fakt... :-)
Odpovědět
Ahoj ladido, kamaradi prave v nedeli odletaji hned zpatky do Walesu. Takze v hotelu pak budeme jen my dva a jeho rodina. Asi udelam nejakou mensi oslavu s klasikou - dort a obed :o) A pak mozna vyhlidkovy let? Paintball ma on rad. Drive byl u armady, ted je u namornictva. Ale prijde mi, ze to pro nej bude takove vsedni ]-( Skola smyku nemusi byt spatna. Jen to nase auto nam tam bude chybet :o) Seskok padakem by neprezil :-N Hmmm, zkusim vysondovat jestli by nejel rad na kone! :o)
Odpovědět
Profilova fotka
slunicko ty zas ponocujes co? :-D ja jsem v praci... brrr... to mas pravdu ja si to neuvedomila ze pro toho tvyho bude paintball neco jako pro kuchare hrat si s detskym nadobickem... :-D mensi oslava bude taky super... my vlastne taky na nasem honeymoonu slavily manzelovy tricetiny :-)
Odpovědět
Ladido, jasne ze ponocuju, jak jinak :o) Tebe jsem tu nejak dlouho nevidela ]-( Porad se smazite tak daleko od nas? Nam se svatba presunula na konec dubna, a tak rychle premyslim co udelat jinak a jak vsechno vylepsit. Nakonec z toho udelam hroznou slataninu a kyc a bude to! :-S Nevim, jestli jeste bude sila na vetsi oslavu! Honeymoon nam odpadl, neni na nej cas :-( ale pry me pak v srpnu, az se vrati vezme somewhere nice 8-) Jak se slavila tricitka u Vas?
Odpovědět
Profilova fotka
slunicko :-D jo zatim jsme furt tady.. :-D my taky nemeli na honeymoon cas.. ten se konal az pul roku po svatbe (tedka v lednu) v Thaisku, a zrovna den po priletu do Thaiska byly manzelovy tricetiny!! takze dve muchy jednou ranou... teda, s kamosema jsme to oslavili nez jsme jeli pryc, jenom restaurace pekna a par drinku potom... no a v den tricetin jsme byli sami dva v Thaisku na honemoonu, tak jsme taky sli do krasne restaurace na veceri a pak si sedli na plaz a popijeli Pina Coladu ... super.
Odpovědět
Jestli mohu radit tak let balónem je úžasný. Dostala jsem ho od manžela (tehdy ještě přítele) jako dárek k narozeninám a jak jsem se později dozvěděla tam měla původně proběhnout žádost o ruku, ale jelikož tam s námi bylo dalších 7 cizích lidí, počkalo to až na vánoce. Já dala svému drahému k 29 narozeninám BUNGEE JUMPING, objednala jsem to přes internet, poslali mi dárkovou poukázku a já mu ji věnovala. Úspěšně skočil, ale měla jsem o něj strach... opravdu. Aby mi to oplatil tak loni jsem zase já dostala od něj a od našich kamarádů let padákem tzv. PARAGLAIDING v tandemu, bylo to skvělýýý... Lítali jsme v Krkonoších na Mísečkách, opravdu paráda, doporučuji.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
teda matlova... vy ste dvojka...:-D :-D
Odpovědět
ladida: No to je u mě asi už maximum, nedávno mi manžel navrhnul, že by jsme mohli skočit padákem z letadla.. Já si zaťukala na čelo, do toho bych asi nešla. Jenom doufám, že to nebude zase nějaký povedený dáreček, co potom...to nevím. ;-)
Odpovědět
já dostala takové těžítko kde uvnitře je laserem vypálený 3D obrázek mého znamení manžel má taky takové těžítko tak se nám na obě práší na TV :-D ale je to hezký
Odpovědět
Matlova a fakt se mate radi a nebo se jenom jeden druheho chcete nenapadne zbavit? :-D :-D :-D Monikab, poklona, pani hrabenko :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky která uvažujete o dárku jako skok s padákem pro chlapa, tak můžu doporučit, můj si ho přeje už dlouho a letos asi k 30tinám dosane, nebude to poprvé, má za sebou 15 seskoků, ale stajně stáel chce další a další :-)
Odpovědět
monikab: A neletěli jste náhodou na Konopišti? Něco mi to připomíná, my jsme také byli pasováni na hraběnku a hraběte, připili jsme si šampáněm a dostali certifikát.. ;-) Na tom výzkumu asi fakt něco bude, já trpím závratěma a to dost, ale je fakt, že jenom za určitých okolností, které jsem si neuměla vysvětlit. ;-) zirafka105: Jasně, my se milujem až za hrob... ;-)
Odpovědět
V albu příprav mám 2 fotky z balonu resp. z jeho přípravy, museli jsme tam být už v 6 ráno (to jsou totiž nejlepší povětrnostní podmínky) a pomáhat s přípravou. Nahoře jsme už jenom točili....... :-)
Odpovědět
monikab: Tak to mi také samozřejmě po větru, jinak to ani nejde. Já jenom, že my startovali od zámku Konopiště.. ;-)
Odpovědět
Tak to jsou super rady. Moje draha polovicka nesnasi vysky... Ted jen nenapadne parkrat zminim, ze bez pevne podlahy mu vlastne nic nebude. Pockam na reakci a sup pro poukaz! :-p
Odpovědět
Ladido, no jo vsak jsi to zminovala! Taky bych se plazi a pina colade nebranila. Asi take pockame az do leta... Porad mame od easy jetu zamluvene letenky na ten cervenec. Nechtela jsem je rusit. Ze bych si aspon v lete sama vyrazila do Prahy. takhle je muzeme prebuknout jinam treba pina colada v lete taky bude... Na zacatku zari mam totiz tricatiny ja :o)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
:-) taky to resim :-) bude mit v breznu 30 tiny a nevim,co koupit,preje si hodinky,ale zase nevim jake,znacka,styl. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja ted dala manzelovi k narozeninam model Porsche na dalkovy ovladani s motorem na benzin a melo to moc velkej uspech, stravil skoro celou sobotu tim ze si s tim hral :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?