Čím honosnější svatba, tím kratší manželství?

Ja to muzu jen potvrdit :-) a znam mnoho prikladu.
Odpovědět
Profilova fotka
to je blbost jak noha.... :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
@joygiorgo No z tvé predikce to znamená, že kdyby se všichni vdávali nazí na louce, tak svazek vydrží až za hrob? Nebo co tím ctěl autor říci? Pevnost svazku (či nepevnost) nelze posuzovat druhem svatby. :-D Řekla bych, že spíše vyspělostí jedinců k uzavření svazku a schopnosti řešit problémy.
Odpovědět
nebo mrknete na: kristelka :-D
Odpovědět
@joygiorgo Řekla bych, že v tom byla ta nevyspělost. Nebo jsi někdy slyšela, že ze se vypustila nějaké moudro? :-D :-D Třeba jsi měla v tom případě štěstí, já jsem žádnou rozumnou řeč od ní ještě nevypozorovala 8-)
Odpovědět
@joygiorgo Ale uznávám, že na pobavení je tomhle opravdu dobré :-D
Odpovědět
Nekomentovat radši :-D :-D :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Co to jako je za blbost? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@colete já nějak nerozumím =-) chci se taky zasmát prosím :-)
Odpovědět
@joygiorgo hehe, dobrej vtip :-D kéž by to tak platilo, aspoň by každý věděl, co dělá špatně!
Odpovědět
Profilova fotka
@joygiorgo Tady marníš čas, měla by sis spíš požádat o grant z fondů EU a doložit to vědecky, čím větší ptákovina, tím větší šance na úspěch žádosti :-D
Odpovědět
@yumy No, celkově mi připadá tohle téma spíš k pobavení a pousmání, než téma, které by mělo alespoň minimální výstup (zisk),alespoň částečně relevantních informací 8-) To je jako by byla otázka, jestli svatbu v květnu neznamenají prokletí a nevěstu na marách.
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D Tak to mě opravdu pobavilo :-D Ale raději to dále komentovat nebudu, protože nad takovýmahle myšlenkama se chvíli dokážu pobavit, ale později mě dokážou vytočit ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
:) Jednou na tohle téma mluvil psychiatr Cimický a vlastně potvrdil, co píše joygiorgo. I když on mluvil hlavně o celebritách - čím větší svatba a čím větší humbuk, tím spíš manželství krachne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?