Chovatelé morčat

Profilova fotka
Ahojte, najdou se ještě další chovatelé a milovníci těchto malých příšerek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
SIlvi tak jsem tu poslala jsem ti fotky do září 2008 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D Tak to už jsme dvě :-D A nežere, a nežere. Vzala jsem si kvůli němu dneska volno. ;-) Ale jinak jsem naprosto normální :-D
Odpovědět
Tak ja se hlasim do klubu :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Supééér, vítám tě v klubu. Trošku nám popiš svého bobánka. Toho mého najdeš v albu, než ho smáznou. Je teď nějaký chorobný, nežere, nepije ;-(
Odpovědět
tak ta moje ,,krasavice" :-D se jmenuje Marlenka, je ji par mesicu ale uz jsme si s ni zazili sve :)
Odpovědět
Profilova fotka
jé holky, taky se přidávám - mám takovou velkou chlupatici Rozárku - dlouhosrstou rozetovou ;-) - teď tu zrovna běhá po obýváku a kouše mi státnicové otázky :-D copak se ději Silvij s tím tvým?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj morčátkářky, taky se přidávám do klubu :-D máme tři potvůrky, Ferdíka, Tondíka a Lízinku :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Netuším co mu je. Nejdřív žral málo a teď už skoro týden nežere a nepije vůbec :-( Veterinářka už je taky bezradná. Nic nepomáhá. Má prý sníženou peristaltiku střev a mírně přerostlý zadní horní zuby. Zuby mu zkrátila a nežere furt. I vodu do něho rvu násilím ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
silvi:ahpojky,já měla taky morče,rosetové a přesně tak to bylo,že nejedla a nepila a pak teda bohužel zemřela,pryý to byly nějaké vnitří parazity,tak zkus se zaměřit na to!a má v pořádku srst?jí se pak začala zhoršovat a začaly se ní objevovat lysinky a taky mi řekli,že má jen sníženou peristaltiku ]-(
Odpovědět
ahoj holky. Já měla morčátko...Rozetu (pankáče :-D ), černo bílou......Měla jsem jí spoustu let....tak jsme si zvykly na sebe, že chodila za mnou po bytě, dávala mi tím svým růžovounkým jazýčkem pusinky......všiicni se smali, že má vělkou prdel a jednou jsem takhle přišla ze školy a chudinka jen ležela, lapala po dechu......ihned jsem se s ní vydala k veterináři a oznámila mi : RAKOVINA! chudinka byla celá prolezlá a nechtěla jsem, aby se trápila, tak jsem jí nechala uspat! |-| Jmenovala se SÁRA! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Téda Veri tak to jsem si nemyslela že morčata mají taky rakovinu :-) to je mi líto nemáš fotku? a jak byla stará??
Odpovědět
fotku mám....ale jen fotku..v kompu nic....už je to dýl co umřela......už byla stará.... |-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
a kolik měla roků?
Odpovědět
Profilova fotka
safovaverca-to je mi lito. taky nam umrely obe morcata ale uz je to davno, kdyz jsem byla jeste mala..prvnimu nejak vypadaly zuby nebo co a nemohlo zrat a i kdyz jsme mu vsechno strouhali tak umrelo a druhy melo nejaky nador v brise, zadecek melo cely od krve..no nerada na to vzpominam. Ale jinak s nima byla sranda, byli ochoceny. Ted mame takovyho cernyho podesa, jmenuje se Bobes a neni vubec ochocenej. Myslim ze ma spatny zkusenosti ze zveraku odkud jsme ho prinesli. Byl chudacek vystrasenej a mel vsenky, byl tam spolecne s kralikama a lidi se k nemu pri vyndavani asi taky nechovali zrovna ohleduplne :-| takze hladit ve vybehu se necha ale jak ho chci vyndat tak vytresti oci a kvika jak kdyby ho na noze brali =-) tak ho vyndavame jen na strihani drapku, jinak ho netrapim, stejne by z toho nic nemel, vzdycky sedel strnulej jak socha a strachy se pocural.. |-| ale jinak je to zlaticko, kdyz je ve svym :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mousee jestli máš foto tak šup sem s ním. a nebylo by lepší ho pořád víc zvykat a brát ho z klece tak se totiž nikdy neochočí:-) a jak se starý????
Odpovědět
zofi: já už si to moc nepamatuju...ale řekla bych, že tak 8 let určo.... :-S ale bylato moje malinká milovaná kočička...i když je to jen hlodavec.....brala jsem jí jako jiní pejsky a tak:o) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zofi, my uz ho mame skoro rok a myslim ze se fakt nikdy neochoci tak jak byli ty nase pred nim. Poslala bych ti foto Ip ale nejak to nende.. :-|
Odpovědět
a naše Sára neměla ráda, když jí někdo sáhl na zadek a kolem...vždycky zaala strašně skákat a ječet......je to normální?? jestli to nebylo těma nádorama!
Odpovědět
Profilova fotka
Verco : to dělají naše morčata taky vždycki je tak škádlím myslím že se jim to asi moc nelíbí ale je to sranda vždycki začnou skákat a pískat a běhat dokolečka kolem klece no prostě sranda :-) My máme samečka a samičku a ta samička se taky hrozně dlouho ochočovala, snad víc než rok byla strašně bojácná vždycki stála jak zmrazená, ale ted už je v pohodě ale sem tam taky uteče tak zo zkoušejte za to nic nedáte :-) Mouse když se ti to podaří bude to supr:-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja to zkusim dat do alba priprav tu fotku..mrkni tam nez mi to NEKDO smaze :-| ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mousse krasavec :-) bobánek :-) http://www.beremese.cz/album/view.php... to jsou naše třetí mimina a to prostřední vypadá jako ten tvůj bobík :-) taky má takovou tu skrvnku mezi očima a jinak je čený .
Odpovědět
mouse: tak já měla skoro stejnou.....taky takhle šlehlá bílo černá...jen ještě měla na zádíčkách, prdelce.....ale ten kukuč měla stejnej.....a tuu ppuuušinku:o)) x-)
Odpovědět
já si snad koupím znovu morče:o)))) nebo jsem přemýšlela o fretce....ta se může venčit......:o)
Odpovědět
Profilova fotka
no to morče ja takové nenáročné ale je ikomunikativní :-) vítá tě když přijdeš a reaguje na tebe a sou fretkou kámoška má taky fretku, ale už jí nevenčí protože se po ní všichni pořád dívali a pořád se jí ptali co je to za zvířátko tak s ní chodit přestala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo a fretka smrdí :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
to by mi nevadilo, že by mě zastavovali:o) a nesmrdí když je vykastrovaná přeci:o))))
Odpovědět
to jo, Sárinka, když jsem přišla domu, tak vždycky začala lítat a strašně pískat.........:o)))))
Odpovědět
Profilova fotka
no ta kámoška ji má vykastrovanou a smrdí pořád :-D :-D
Odpovědět
zofi: fakt jo???? =-) tak to jí nechci :-S
Odpovědět
Profilova fotka
no právě vždy když tam jsem tak mě to strašně smrdí a to jsem na zvířecí smrad docela zvyklá :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?