Chodíte do fitka? Jak se vám osvědčilo?

Profilova fotka
Ahoj chodíte některá cvičit do fitka,A jak se Vám to osvědčilo? Já jsem začla,do svatby mám ještě 9 měsíců ale byla bych ráda kdybych tam pár kilo zhubla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sulcikovap: já do fitka chodím, ale můj názor je, že fitko je až druhá fáze, kdy už jsi zhubla a do fitka chodíš jen zpevňovat postavu, udržovat se v kondici a rozvýjet svalíky ;-) já jsem zhubla 11 kilo ale bylo to v hodinách typu aerobik, p-class atd. a to 5x-6x týdně a zdravá strava k tomu...fitko už jedu teď pro vyrýsování postavy atd. není to žádná dieta nebo omezování je to zkrátka můj životní styl ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kajsav:Děkuju za odpověď,paní ve fitku mi říkala že když budu chodit aspoň 2 krát týdně,lepší by prý bylo 3 krát,a dodržovat jídelníček,jako ňák se nepřecpávat večer tak zhubnu... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, myslím, že pravidelným tréninkem se za 3 měsíce dá zhubnout pár kilo. Ale ne toliko na váze, pač se zase dělají svaly. Záleží kolik kilo chceš shodit. Já chci tak 3 kila, a vyrýsovat trochu ruce. Pokud je to dýl, tak těch 9 měsíců je ideálních, a hlavně je třeba pestrá strava, nepít slazené minerálky, nejíst tučná jídla...klasika no :-D . Ale je lepší dozor nějakého trenéra pokud nemáš zkušenosti :-N
Odpovědět
Profilova fotka
...záleží jaký budeš mít trénink, ono jen posilováním a zvedáním činek nezhubneš...chce to aerobní aktivitu na pálení tuků a to pořádně...běhání na páse, eliptical, kolo atd. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
u mě naopak fitko na hubnutí jako jediné zafungovalo, ale jak říká kajsav - je fakt, že cca hodinu tam trávím běháním a cca 40 min, různé posilování. a 2-3krát týdně je opravdu znát (hlavně zadek, nohy a břicho), takže zhubnout se tam vážně dá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
minina: jj dá, ale je to přesně o té aerobní aktivitě ;-) jak jsem psala - já zhubla aerobikem takže jsem tuky pěkně vyskákala a vypotila :-D samotným posilováním se hubne jen těžko.
Odpovědět
Profilova fotka
kajsav: taky jsem ti dala za pravdu :-D ono je to hodně i o tom, jak se člověk donutí sám makat, někomu cvičit sám bez cvičitelky nebo trenéra nejde... mě to třeba naopak vyhovuje a soutěžím sama se sebou, jestli uběhnu třeba víc než minule :-)
Odpovědět
Profilova fotka
minina: hlavně to člověk musí vzít jako zábavu a ne že to má za trest :-D já jsem vždycky sportovala ale nějak se mi nedařilo v té stravě...až jsem se seznámila s mým manželem, který dělá fitness, tak on mi hodně pomohl hlavně se stravou a cvičit jsem chodila vždycky sama, takže se člověk musí umět vyhecovat a pořádně makat jak píšeš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kajsav:Byla jsme včera poprvé.A byla jsem tam hodinu a půl,nejdřív jsem se rozcvičila pak jsme šli na ty stroje a pak jsem běhala na páse i na začátku chvilku :-) Já jsem totiž rok a půl po porodu takže jsem asi 10 kg nabrala a rada bych do svatby aspoň půlku zhubla.. Musím teda dodat že mě cvičení moc baví,takže si koupím penamentku a v pondělí jdu znova. Chodila bych častěji ale bohužel nemám hlídání a tak se musím zařídit podle mého snoubence když není v práci. mimina:Já bych teda potřebovala nejvíc ty partie co ty píšeš,tak snad se mi zadaří,opravdu budu chodit 2 krát týdně a minimálně hodku a půl tam budu trávit :-)Už se moc těším až tam zas po víkendu vyrazím,akorát mě teda mrzí že tam chodím sama žádná kamarádka semnou nechce jít,nevím čeho se bojí :-( Kolik si tam zhubla ty?A za jak dlouho?
Odpovědět
Profilova fotka
sulcikovap: já jsem zhubla asi 5 kg za cca 5 měsíců, na kg to není moc, ale hodně moc je to znát na zadku a stehna, což jsem potřebovala :-) a v jídle jsem se až tak moc nehlídala, sice menší porce, ale jedla jsem cokoli, na co jsem měla chuť. teť uz nehubnu, jím na co mám chuť a nahoru kila nejdou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
...holky já doporučuju se moc nevážit, protože ono to hodně klame, pak začnete nabírat svaly a budete ve stresu že Vám váha ukáže třeba i více než předtím :-D sulcikovap: jak psala minina nejlépe to poznáš na oblečení ;-) a je super že Tě to cvičení tak chytlo a baví tě, to je hodně důležité a na kámošky se vykašli, já musím říct že nejlépe se mi cvičí samotné, protože nemám s kým vykecávat a flákat se :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no mě o tu váhu až tolik nešlo :-), je fakt, že je lepší to "měřit" na oblečení, tam se to pozná bezpečně. kajsav: mám to úplně stejně, nejradši chodím sama, vyčistím si hlavu a nikdo mě nezdržuje :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, nejlepší je samozřejmě pohyb a to aerobní! Teď jsem propadla naprosto Zumbě :-) a můžu vřele doporučit protože jsem hledala něco, co mě bude bavit a přitom budu dělat i něco pro svojí " figuru " a funguje to. Nikdy jsem nehubla moc na kila a ani jsem nepropadla vážení se každý den, myslím, že to člověka akorát tak naštve tak je lepší se hlavně pohybovat a ne držet diety protože si myslím, že mi dáte za pravdu že je to spíše stres ]-( než opravdová zábava :-) . Jestli máš ráda tanec tak zkus tu Zumbu protože se u toho hodně zapotíš a je to víc zábava než cvičení a za sebe můžu říct, že jsem se hodně zpevnila, vytvarovala a ztratila i na objemu a to mě opravdu nadchlo :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já jsem lektorka cvičení v jednom klubu, ale protože to tam jde díky vedení majitelky od desíti k pěti, tak jsem začala chodit s kamarádkou do fitka. Je tam spoustu strojů a už máme společné cviky, které pořád opakujeme. Vždy si na chvilku zastavíme, trochu pokecáme a hned pokračujeme dál. Je to vážně dobrý, protože člověk alespoň na chvilku vypadne a příjemně se odreaguje. Zatím chodíme jednou týdně, ale asi se domluvíme na častějších návštěvách fitka:o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?