Chemické narovnání vlasů versus žehlička na vlasy

Ahoj, hledala jsem tohle téma a nenašla, ta doufám že nebudu za tukana :-N Má někdo zkušenost s chemickým narovnáním vlasů? Já mám vlasy kudrnaté a jemné, na zadní části hlavy mají tendenci být malinko rovnější než na zbytku hlavy a ještě k tomu plochá hlava je skvělá kombinace :-N . Poprvé v životě jsem se nechala ostříhat pro mě celkem radikálně a vlasy si žehlim, ale toho času co u toho strávim a výsledek kolikrát nevypadá tak jak bych si představovala 8-( to mě štve:-| Že bych nosila dál svoje kudrnaté nepřipadá v úvahu, takže buď rovnat, nebo to nosim stažené. Když si vlasy žehlim, tak je nikdy nemám uplně rovné a hladké a nejvíc mi to vadí u konečků. Nechci vrážet peníze do kosmetiky na rovnání, mám teď jeden přípravek a efekt nic moc, to bych si radši zaplatila jednou tu nehoráznou sumu, netrávila bych v koupelně alespoň dvě hodiny 8-( a pak bych za x měsíců šla na doplnění (jestli se to tak dělá :-N ) No a zajímalo by mě jestli někdo z vás na chemickém narovnání byl, jak jste byly spokojené a tááák :-) ... :-| Určitě je třeba to malinko žehličkou přejet, že?
Odpovědět
Profilova fotka
nikko, a co máš za žehličku? Já mám vlasy tak po lopatky, hodně husté a vlnité a mám je vyžehlené za 5-10 minut úplně do rovna. Na žehlení používám jen jeden přípravek od Loreal Professional. Ale podle mě je základ opravdu kvalitní žehlička-nejlépe Remigton-třeba s9000 ;-) S tím trvalým narovnáním: také jsem se o to zajímala, ale stojí to strašně moc peněz - dle délky vlasů tak 8-10.tis. a ty vlasy samozřejmě odrůstají, takže se pak chodí ještě na dorovnání. Navíc pokud máš obarvené vlasy nebo nějak poškozené, tak ti to asi neudělají, protože i to narovnání je strašná rána pro vlasy. Navíc záleží na vlasech a někdo si to i po tomto zákroku stejně musí žehlit a rovnat. A co zkusit iontové žehlení? Mrkni na bioionic.cz
Odpovědět
chemické rovnání je v podstatě zničení vlasů, totéž jako trvalá, stejný princip. Do toho bych nešla. A odrůstat ti budou vlnité... Jak píše lendy, chce to dobrou žehličku. Já mám vlasy jak hřebíky, a po žehlení jsou rovné. S tím teda problém nemám......žehličku mám novou, keramika - teflon - turmalín Remington S 2014
Odpovědět
Jo to vim, že to odrůstá, ale dožehlit si vlasy u kořínků není problém, to je za chvilku, mě jde hlavně o ty konečky. Vlasy mám fakt hodně jemný a právě že jich nemám dost, člověk by čekal, že právě proto to půjde lehce, ale naopak se to kroutí. Žehličku mám obyč, takže zainvestuju do jiné tedy, moc jsem tomu nevěřila, že by jiná pomohla, ale dám na vás. A určitě bych chtěla jedině Remington x-) To iontové žehlení neznám, ty jo, jdu si to přečíst :-) Je to zápřah na vlasy to bezesporu, ale zase ob den žehlit taky neníokej a když si porovnám ten čas u toho strávěný :-S Cenově je to masakr, ale neprojížděla jsem si net pořádně, tak jsem si říkala, že je třeba víc druhů.. To se snad vyplatí víc si nechat vlasy prodloužit a nechat si tam dát rovné, než tohle chemické :-N Tak asi půjdu do té žehličky :-) Myslíte že má smysl kupovat žehličku za 2500,- 3000,- nebo stačí kolem 1.500,- aby měla ten teflon a keramiku? Teď jsem se ještě koukla na net na tu co máš ty, hellunko a ta vypadá dobře za ty peníze... a má ty ionizační vlastnosti x-) Tak že by tu? x-)
Odpovědět
a co toto? http://www.marianne.cz/clanek/1425/ko... a postup je v oktobrovom cisle marianne
Odpovědět
nikka - já jsem hledáním typů žehličky od remingtonu strávila dva dny, takže jsem si jistá že jsem si vybrala dobře. A nebo potom o něco dražší typ, na žehlení rovnou mokrých vlasů - S 8102.
Odpovědět
Já jsem koukala, že ta na S8102 je hlavně pro husté a nepodajné vlasy... asi sáhnu po té co máš ty,Hellunko x-) ta je na jemné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi před dvěma lety mi dala kadeřnice na ofinu "chemickou žehličku" - pekelně mě pak svědila pokožka hlavy a vydrželo to nezkroucené 14 dní (ofina mi krepatí). Takže chemickou už nikdy více, hlavně pokud jste citlivější na chemikálie!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, koukám, že moc nevíte, o čem mluvíte....bez urážky. jsem kadeřnice a s narovnáváním mám docela bohaté zkušenosti. je pravda, že je to pořád trvalá, takže vlasům rozhodně neprospívá, ale myslím si, že je to pořád lepší, než si je denně žehlit. rozhodně neodrůstá, jak vy píšete, že jsou odrosty zvlněné, kudrnatý vlas se pomalu začne vracet do původního stavu, a kudrliny nemáte hned u hlavy, ale až několik centimetrů od....takže než vám to stihne odrůst, tak se vám top narovná. většinou je třeba chodit 2 - 4 do roka, ale fakt je to rovný. každopádně chválím, za používání přípravků před žehlením!!!
Odpovědět
no to je taky můj názor, že denně používat žehličku musí být asi horší... ;-) Ale teď jsem si četla pár diskuzí, je to tak 50:50 kdy je někdo fakt spokojenej a jiný říkají, že jim to vlasy zničilo :-S :-o Ceny nejsou někde tak hrozný, kolem 2000-3000,- ale záleží na jak dlouho by mi to pomohlo. Jeden z důvodů proč bych to chtěla je právě i to, že se mi vlasy kroutí vlhkem, mám teď učes, kdy bych vypadala jako blbec, kdyby se mi to začalo kroutit, hlavně ofina ]-( Takže déšť a následně sníh je můj nejvetší nepřítel a vlkho o tom ani nemluvim. Stačí dobíhat autobus a už se mi na čele začnou trochu vlnit od potu ]-( ]-( ]-( Tohle by bylo trochu řešení. :-) Pořád mě ta myšlenka nepustila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nikka.vo: kolik že???!!! tak tolik za to fakt nedávej, to se ti víc vyplatí přijet za mnou do Plzně :-) . my používáme schwarzkopf a vychází to kolem 500!!! no kamarádka má prstýnky a už si to narovnává min. 2 roky,a ještě to občas dožehluje, aby to bylo uhlazenější a je spokojená a zničený je nemá...sice jí je nenarovnávám já, ale stříhám jí, tak vím, že jsou i na omak hebký.ale rozhodně se musí pak vyživovat maskama atd.
Odpovědět
Já vyživuju při každém mytí, takže bych v tom jen pokračovala... No uplně první způsob narovnávání který jsem viděla (četla) tak se cena pohybovala kolem 4000,- - 6000- abych nekecala, to je asi ta nejdražší varianta. Až nedávno jsem četla na diskuzích ceny jiných způsobů (přípravků - neumim se vyjadřovat :-N ) ... no kdybych věděla že mi to vydrží o něco déle, tak bych připlatila. Nechce se mi věřit, že za 500,- je to kvalitní =-) Za tuhle cenu ti v Praze udělají možná tak foukanou a že tě vyžehlej růčo :-N , vim že tyhle ceny jsou mimo Prahu, ale nějak k tomu nemám důvěru, ikdyž samozřejmě vysoká cena ne vždycky znamená vysokou kvalitu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nevím, co mi na tu hlavu napiplali ;-) , ale tvrdila mi, že je to chemické narovnání a nevydrželo to. Já si vlasy žehlím jenom po umytí vlasů (tak 3 x do týdne).
Odpovědět
Článek se načítá
luc, já tomu právě proto nevěřim, že za 500,- to bude fungovat na 100%, u těch dražších jsem četla celkem dost chválu a že si to nemůžou vynachválit. Do týdne skočim ke kadeřnici na stříhání, tak se na to zeptám :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Nesouhlasím s názorem "chce to dobrou žehličku". Mám druhou koupenou žehličku už opravdu kvalitní, po vyžehlení je jsou zpět vlnité ještě víc ani né do hodiny. Skoušela jsem žehličku od kámoška která má žehličku od roventy a nic. Je to ve vlasech pokud jsou nepodajné nevyžehlíte jdo rovna!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 letech
Profilova fotka
Já jsem byla na chemickým narovnani vlasů,me vlasy jsou dost vlnite a huste a tvrde na dotek u kořínků se mi kroutí hodně. Po narovnani byly me vlasy zničené, čehož jsem si vsimla až po tydnu kdy jsem je poprvé umyla, ale koupila jsem OLAPLEX šampón a vlasy jsou už o dost lepší ale je pravda že to mám zhruba 3 měsíce a u kořínků se mi vlasy kroutí a spodek mám jak hřebíky rovný takže mě to odrůstá a vlasy se mi dole vůbec nekroutí. Ale kdybych si měla znovu vybrat tak bych na to nešla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?