Chci slyšet vaše názory na žehličku na vlasy

Profilova fotka
Ahoj holky netuším jestli se tu už objevilo někde tohle téma, kdyžtak mě zastavte, ale chtěla bych si koupit žehličku na vlasy, chci slyšet vaše názory a popřípadě, jestli mi můžete poradit kolik do toho investovat a jakou značku. Děkuju moc předem
Odpovědět
1
2
9
Profilova fotka
Ahojky janinko, určitě bych do žehličky investovala něco kolem tisícovky. Já si ji původně taky chtěla koupit a to na radu mé kadeřnice, když mi vlasy s ní udělala, měla jsem zase jiný účes, hladký a lesklý. Pak jsem si jednou žehličku půjčila od kamarádky, abych zkusila, jak mi to s ní jde a zjistila jsem, že si žádnou žehličku kupovat nebudu, prostě to byl děs, vypadala jsem jak vodník Česílko :-D Kdybych si měla kupovat něco na natažení vlasů, tak by to byla novinka - fén, do kterého dáš vlasy a ono je to teplým vzduchem samo narovná. Kolem Vánoc běžela v televizi i reklama.Tak to omrkni. Je to bez námahy. Zatím ho ještě nemám, ale řekla bych, že si ho brzy koupím.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj tak já si pořídila žehličku na vánoce a už dlouho sem o ní snila moje vlasy totiž normálně vypadají jak roztřepaný koště a teď když si je žehlím tak je to super hned vypadám jinak a dokonce můžu nosit rozpuštěné vlasy což sem předtím nemohla.stála mě 1200(necelých)a značka je tušim remington důležitý je aby měla keramickej nebo teflonovej povrch ale to už mají dneska tušim všechny.jo a ještě musím říct že konkrétně moje vlasy sou teď o mnoho lesklejší a hezčí předtím sem je měla takové suché a nevýrazné-sláva žehličkám.akorát jestly máš husté vlasy tak je žehlení docela náročné a spíš to chce někoho poprosit aby ti je vyžehlil.jo a já mám takový mlíko kterým si vlasy stříkám před žehlením aby je ta žehlička nevysoušela.v kadeřnictví ti poradí!určitě doporučuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojkyy :) já žehličku používám a jsem moc spokojená. Kup především tu která má keramické nahřívací plochy, stojí tak kolem 1000,- - 1500,- ale jsou i dražší to je jasné :) Jsou sice i levnější, ale ty už nemají takovou kvalitu :) Taky si zjisti za jak dlouho se zahřeje.. U té mé to trvá tak 5sekund, ale jsou právě i ty levnější a u té to trvá třeba i pět minut :( Hodně štěstí při lovu :)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlas s r123 :))) Taky jsem předtím nosila stále culíky a ted je konečně můžu mít rozpuštěné :-D :-D
Odpovědět
Ahoja Janinko... já žehličku používám už rok a jsem s ní maximálně spokojená od té doby se mi vlasy hodně zlepšili... Důležité je aby měla keramické plochy a dobrá je také regulace teploty a doporučila bych užší.. měla jsme doma i širší žehličku a vlasy s tím moc žehlit nejdou, nedostaneš se tak blízko k hlavě.. do 1.000.- najdeš kvalitní a super žehličku myslím, že je to tak v rozmezí 500.- až 1.000.- takové ty za 300.- mi nepřipadají moc dobré... Jinak jak píše Ammalka... tak ten fén máme doma a docela nám vytrhává vlasy, ale asi záleží na každém co mu vyhovuje.... Hezký den ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jee holky děkuju moc za vaše názory, přemýšlím o ní už hodně dlouho, ale nějak jsem se zatím nedokopala. Kamarádka má Etu takovou stříbrnočervenou, stojí asi 800 a je s ní moc spokojená. Vlasy se mi točí tak nějak divně, kadžý pramen jinak, jeden dovnitř, jeden ven a to pak vypadám jak pako, takže si ji asi fakt koupím.
Odpovědět
Profilova fotka
ywon díky moc za radu, vidiš vůbec mě nenapadlo se dívat za jak dlouho se nahřívají, to bych taky mohla čekat věčně že? :-D
Odpovědět
Ahoj, pokud si koupíš kvalitní, česílko nehrozí. Já mám remington, na netu kolem 1000 až 1200 řekla bych, dostala jsem ji jako dárek. Důležitý jsou parametry rychlost vyhřátí na provozní teplotu, možná délka pracovní doby, max. teplota/regulace teploty, a hlavně povrch - já mám nějakou spešl keramiku, míň ničí vlasy. Ale nedoporučuju používat denně, po čase je to na vlasech znát... Jinak sestra měla obyčejnou, asi za 500, a vždycky strávila žehlením půl hodiny a stejně to nebylo podle jejích představ. Mně to trvá 5 minut (polodlouhé vlasy) a nádhera. Vyplatí se investovat.
Odpovědět
Janinko kupovala jsem jí ségře k vánocům. Moje kadeřnice mi to ale nedoporučila, že při každodenním používání to strašně ničí vlasy. Ale jednou za čas klidně v pohodě. Můj nárźor je, že fén vlasům taky při každodenním používání škodí, takže proč ne. Chce to ale asi koupit nějaké speciální přípravky na žehlené vlasy a jak už tady někdo psal, rozhodně keramické plotýnky. Já jsem nakonec koupila značku Eta kolem 600 Kč a bohatě stačí.
Odpovědět
Ahojky,já mám žehličku na vlasy Eta, stála 700 Kč a doporučila mi ji kadeřnice. Je s regulací teploty, nahřívá se necelou minutku a mé husté vlnité vlasy vyžehlí dokonale.Aby se vlasy nezničily, musí se používat mlíčko proti vysušování,já mám od Welly asi za 320,- a jsem spokojená.Jinak mě kadeřnice varovala před fénem na narovnávání vlasů, protože vlasy zpřetrhává a ničí.Narovnávání vzduchem je prostě pro vlasy mnohem větší zátěž. Také mi doporučila, abych nechala vlasy volně uschnout před žehlením, aby opět měly jen "jednu námahu!. Takže to řeším tak,že si je umyju večer, do rána mi uschnou, pak je mám za 10 min vyžehlené a jdu.Chce to získat ten pravý grif x-) Pěkný den.
Odpovědět
Žehličku jsem dostala k Vánocům a používám jí občas. Třeba když si vlasy vyžehlím, tak to i dva dny potom vydrží, takže to zas takový zásah pro ty vlasy není. No a teď, co jsem už měsíc doma jsem si je žehlila jen jednou. Je asi lepší se pozeptat přímo kadeřnice, kterou by zvolila, možná Ti jí dokonce i sežene. U nás to tak asi bylo, ale nevím to přesně, bylo to překvápko. Jen vím,že mám profesionální kadeřnickou, keramické plotýnky, úzkou, regulace teploty podle typu vlasů. Dřív jsme měly se sestrou takovou tu širokou, s ní jsem vůbec svoje vlasy nenarovnala. A opravdu je ta žehlička fajn, je to rychlovka.
Odpovědět
Profilova fotka
petronelie, mohla by si mi prosim poslat na IP presny typ tej zehlicky? Ja tiez uvazujem o zehleni vlasov, pretoze mi rano postavaju na vsetky svetove strany. :-D A mlieco si davas do vlasov po umyti? Zmyva sa? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj holky, se žehlením mám už několikaleté zkušenosti, takže předávám: žehlička Remington - cena tak kolem 1200, - není špatná, ale první se mi po třech měsících přestala nahřívat- měsíc jsem (kvůli střihu účesu) nemohla čekat na reklamaci, tak jsem si koupila Eta - asi kolem 500, - takže teď mám dvě - a víte, kterou používám? tu levnější, zvítězila - mám po ní hezčí vlasy. Určitě doporučuji sprej nebo mléko před žehlením (sprej je lepší, pokud se vám více mastí vlasy - já mám od Swarzkopf professional - dostání u kadeřnice - kolem 350,-). POZOR NA KAŽDODENNÍ ŽEHLENÍ!!! Já jsem žehlila každý den s tím, že mi kadeřnice řekla, že můžu. Vlasy jsem měla suché, polámané. Profesionální kadeřník (jeden z pořadu Vypadáš skvěle) se mých vlasů zděsil, jeden pramen asi pěticentimetrový mi prostě odpadl!!! Nyní se řídím dle jeho rad a jsem naprosto spokojená - tudíž: rozhodně vlasy nenechte uschnout a tudíž zkroutit, musíte pak žehlit déle a na vlasy je to prostě záhul. Naučil mě vyfoukat si polosuché vlasy přes hustý kartáč (ne kulatý), a vlasy foukat přes hlavu - např. od levého ucha k pravému apod. Tím se vlasy téměř narovnají a pak už jen žehličkou doupravíte - dělám to tak už rok a kvalita vlasů je supr, vůbec se neničí!!! tak snad jsem vám to vysvětlila dostatečně a že je to pochopitelné, to víte, jsem praktik a takhle se to těžko vysvětluje, každopádně bez žehličky ani ránu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
michalka.nebu, ptám se ais blbě, nevím na jakém principu fungují žehličky,teda vlastně asi vím, ale předpokládám, že se nedají použít na mokré vlasy , že? :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Janinko23 - dají se na mokré vlasy, ale strašně je to ničí, protože než se vysuší, musíš to přejet stokrát, což je na ty vlasy prostě neskutečný záhul. Jak jsem psala, vezmi si široký kartáč, a vlasy od pěšinky přefoukávej na druhou stranu až dojdeš až ke spodním vlasům a pak i druhou stranu... tím se vlasy narovnají a vysuší a pak jen dotvoř žehličkou.
Odpovědět
Profilova fotka
Hmm dobře, děkuju za radu , zkusím, doufám že nedostanu 220 :-N
Odpovědět
Profilova fotka
tak držím palce, dej pak vědět, jak to foukání dopadlo :)
Odpovědět
Pro Janku: IP jsem poslala do pošty,budeš překvapená cenou.Jinak mlíčko ve spreji se nastříká před žehlením po celé délce vlasů. Chce ho tam dát opravdu trošku.Obsahuje olej, který vlasy chrání a zvlhčuje před žehlením i po.A když chceš dožehlit jednotlivé pramínky, nastříkej po celé délce pouze na pramínek. To je asi tak zatím vše. Jinak vlasy žehlím max 1x týdně, občas je nechám vlnité.Pěkný den,pa. :-)
Odpovědět
janinka od své kadeřnice vím, že vlasy se upravují a tvarují do účesu až když jsou polosuché. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Petronelie: můžeš mi prosím tě napsat, kde se dá to mléko sehnat nebo značku? díky moc. Já jsem dostala Rowentu Lissima, myslím, že to je to, co myslela ammalka a jsem moc spokojená. Je to jakoby kartáč a fén v jednom a vlasy to krásně narovná, já jsem vždycky s fénem v jedné ruce a kartáčem v druhé strašně bojovala, teď je to v pohodě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já žehličku používám taky tak...nedřív vlasy vysuším kulmofénem....s velkým průměrem pak nastříkám přípravkem na žehlení (od Wella High Hair) je to na ochranu a na výdrž a pak žehlím...dělám to skoro každý den....a je to bez problémů.....
Odpovědět
Profilova fotka
jamam zehlicku Babylis,je skvela,je i na okre vlazy,regulace teploty na sest stupnu.Ale je siroka,takze vytoceni vlasu ven nehrozi :-D .Jinak si vlazy moc nezehlim,uz hrozne dlouho se chystam ke kadernikovi,jelikoz potrebuju novy setsrih,a porad ne a ne se dostat domu,tak porad cekam.jinym kadernikum neverim a tak ted vypadam jak magor :-N
Odpovědět
Profilova fotka
holky, jsem taky kudrbnáč, něco mezi ovcí a pudlem :-D , sama si vlasy moc vyžehlit neumím, nemám na to tu správnou trpělivost,od kadedeřníka to mám vždy super. Nezkoušela jste některá tu novinku, co na ni běží reklama, nějaká jako kulma, která má kartáč,který se otáčí a zároveň fouká teplý vzduch? Stojí skoro 2 tisíce, tak by mě zajímalo jestli funguje..
Odpovědět
Profilova fotka
aaa, tu jsem právě myslela, pak o ní psala i cina, tak se podívej do starších odpovědí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dík, už jsem to našla, je to ROWENTA brush activ, na netu ji mají za 1.700, v krámě jsem ji jestě neviděla, chtěla bych ty kartáče vidět na vlastní oči. Ta reklama je každopádně lákává.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
AHOJ HOLKY, JÁ SI ŽEHLÍM VLASY S ROWENTA LISSIMA, PRIVEZLA JSEM SI JI RPED ROKEM A PUL S RECKA, TAKZE JI MAM UZ DLOUHO A JE SKVELA. cLOVEK SI MUSI NAJIT GRIF ALE JDE TO SKVELE. MAM I ZEHLICKU, POUZIVAM JI JEN OBCAS ALE JE TO SUPER VYNALEZ. NEZEHLIM MOKRE VLASY,ALE POVYSUSIM JE A POUZIVAM SPREY K ZEHLICCE. NIKDY MI NESLO ROVNAT SI VLASY FENEM A KARTACEM, MUSELA BYCH BYT ASI CHOBOTNICE :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rowenta lissima, to je ten fén s takovým tím hřebenem, jak na to běžela reklama ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, řekně te mi prosím více názorů na Rowentu Lissimu, chtěla bych si jí koupit, ale mám strach, že ty svoje kudrlinky s ní nenarovnám. Tak bych chtěla ztnát jiné názory. Zkoušela jsem žehličku, ale než jsem vlásky překecala, aby se narovnaly, tak jsem se upálila :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Mysulko, jsem kudrnatá stejně jako ty :-D , a je fakt, že se žehličkou taky dost bojuju, uvažuju o tom novém kulmofénu, přijde mi super, že se ty kartáče zároveň otáčí a vysouší,to by ro nás mohlo být to pravé.. ;-) .
Odpovědět
čauky, taky mám vlasy jako koště, obzvláště tehdy, pokud si je necham volne uschnout nebo vyfokat. Ta žehlička se jemnuje Remington, číslo nevím, stála tuším 1350 kč, s nastavitelnou teplotou na vlasy a dislejem...Jsem s ní maximálně spokojená a doporučuju
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?