Chcete přispět do mé knihy o svatbách?

Profilova fotka
Ahojky všem nevěstám - jak budoucím, tak těm *minulým*. Připravuji netradiční knížku o svatbách a hledám nevěsty, které by mi povyprávěly o své svatbě, přípravách a všem zajímavém, co je během příprav i svatby samotné potkalo. A také budoucí nevěsty, které by mne strpěly na své svatbě jako pozorovatele. Plus samozřejmě nějaké fotky od vás. Prozatím nevím, zda bude moje kniha u nakladatele přijata, takže nemohu zatím slíbit žádný honorář pro vás, ale v případě, že to dopadne, mohu slíbit minimálně nějaké knížky zdarma, abyste měly památku:-) Vše bude záležet na domluvě, případně vašich podmínkách. Knížka bude především o svatebních agenturách a užitečných informacích pro nevěsty, Vaše příběhy by měly být jen pro zpestření a dokreslení. Ráda bych napsala o netradičních svatbách, o velmi malých nebo naopak velkých svatbách, o svatbách, kde se něco zajímavého stalo, jde mi o veselé i dojemné historky, o svatby smíšených párů - Češka/cizinec atd.. Předem děkuji všem, co se mi ozvou, určitě se dohodneme:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj klarisk, nejni problém abych ti po svatbě zdělila info o naší svatbě, různé historky a možná i foto když to přítel schválí. Na naší svatbě by jsi mi nevadila,ale přítel by to asi neschvaloval dohodli jsme se jen na nejbližších lidech, tedy malé svatbě .-) Celá svatba bude probíhat pod širým nebem a doufám, že vše dopadne. Pokud budeš mít zájem tak se po mé svatbě připomeň do IP adresy a já ti ráda pomůžu.
Odpovědět
Profilova fotka
kaci1 - díky moc za reakci:-) moje účast na svatbách fakt není nutná:-D to spíš jen proto, abych mohla napsat nějaké osobní zážitky pro zpestření, koneckonců bych tam ráda sama přispěla zážitky ze své svatby:-) Každopádně budu moc ráda, když mi do IP písneš kdy svatba bude, jak jdou přípravy a tak:-) děkuju předem moc!
Odpovědět
klarisk:ahojky, my planujeme svatbu v krojich, tak myslim, ze by to mohlo byt pro tebe zajimavy :-) je teda jeste otazkou, jestli nam to tak vyjde, treba nakonec polevime a a kroje nebudou :-) ja jsem ochotna se s tebou se zazitky ze svatby, pripadne s pripravami podelit, ale take musim mit "svoleni" od pritele :-) takze pokud by jsi mela zajem, tak dej vedet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
butt - svatba v krojích je naprostá bomba! :-) jasně, holky, chápu, svolení druhé drahé polovičky musí být, pokud ho dostanete, budu jen ráda. Děkuju za reakci a moc se těším na spolupráci:-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslim, ze by to nemusel byt problem, ale mam se vdavat az v cervnu, tak kdyz se pripomenes treba v červenci, urcite nejake podklady pustim!! .-) uz ted mam pocit, ze taky nejakou knihu napisi!!:-))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?