Červené žilky v obličeji. Poraďte!

Prosím poraďte, co na žilky na tvářích, které mám již od dětství. Mám jich celkem dost. Jak a čím je dokonale zakrýt? Používám make-up a Pan stick od Max Faktror, je to fajn, ale ne úplně zakryté. Máte nějaký tip? Děkuji za radu Vlaďka
Odpovědět
too vdolezal - ahoj, neviem, čím ich možno zakryť, pretože zakrývať ich nemusím nakoľko krém Rosaliac od La roche-posay mi ich úplne vyliečil. V návode uvádzajú, že sa to má používať ako bežný denný krém, napr. pod make up, ale ja som to používala len večer a len na postihnuté miesta v hrubej vrstve (asi 2x1cm na každom líčku). Po dvoch týždňoch sa mi úplne stratili a bola som nadšená. Keď mi teraz nejaká žilka vyskočí mám Rosaliac stále poruke... V niektorých lekárňach majú aj také asi 5ml vzorky, ktoré by Ti možno stačili, alebo aspoň napovedali, či Ti to pomôže... pretože ten "veľký" 40ml je dosť drahý... Pekný deň
Odpovědět
Děkuji Ti za tip, zkusím. Také krásný den!
Odpovědět
já mám kromě žilek velmi citlivou pleť... Pomohla mi teprve kosmetička, která mě namalovala (tuším, že rozjasňující podklad, make-up, pak pudr jo a mezitím korektor na největší problémy).... Fotku mám ve fotoalbu...
Odpovědět
Profilova fotka
Na zilky a fleky je taky dobry krem od Eucerin. Taky se dava pod makeup. Ja trpim na ty fleky pri zmene teploty a fakt lepsi. Funguje to na zaklade barevnych pigmentu, proto je krem zeleny. Taky je s UV, takze super na denni pouziti.
Odpovědět
ahojte, taky mam zilky v obliceji od detsvi, mela jsem z toho hodne komplexy, ve skole se mi smali.. :-| Mam opravdu hodne zilek po celych tvarich, pry vznikly pouzivanim kortikodnich masti( jsem atopicka) a mrazivym pocasim.. =-) Zkousela jsem snad vse, hlavne v puberte me deptalo... od make-upu, po ruzne kryci pudry az po odstraneni laserem na koznim oddeleni, kde mi laser nechali prilis dlouho a spalili mi kuzi tak moc, ze jsem mela obrovsky rudy flek na tvari, vybledl se mi az po 2 mesicich...Takze jsem to vzdala, pouzivam Max Factor make-up a jsem happy :-)
Odpovědět
po Eucerinu mi naskákali krásný pupence..... Hold není to jednoduchý....
Odpovědět
Profilova fotka
Múj tip je že kromě laserového nebo jiného zákroku žilky neodstraníš, ještě je tady možnost rozpuštění žilek pomocí takové injekce, ale to se musí několikrát opakovat, mě to nepomohlo. Jinak přijde ke slovu korekce, červených žilek, nejdříve se zakryjí lokáleně žlutým korektorem, ten čerenou barvu žilek zneutralizuje a nejsou vidět a pak dávám podkladovou bázi existuje plně krycí a středně krycí, já mám žiky málo popraskané a jinak nemám třeba s odlišným barevným tonem pleti problem, tak mě bohatě stačí středně krycí a mám obličej jak modelka, pro úplně dokonalý efekt dávám minerální pudr dílo je hotovo.Nesmí se tu dělat reklama, tak holt nenapíšu čím to dělám.
Odpovědět
Moc děkuji za rady, vyzkouším.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahojky, minulý rok jsem si udělala vizážistický kurs a tam se mi dostala do ruky "podkladová báze zelená". Je to na cokoliv červeného v obličeji naprostý zázrak. Vypadá to jako zelený gel, který se nanese na tvář pod make-up. Vtip je v tom, že vrstvička musí být průhledná, aby se efekt dostavil. Takové ty korekční zelené tyčky jsou nanic. Nevím, kde tuto bázi koupit, ale vygooglovat se dá dneska cokoliv :-) (Helo má pravdu, že existuje i žlutá podkladová báze, ta je výborná na modravé žilky). Držím palce.
Odpovědět
Ahoj holky, tak já nemám žilky, ale z počasí (teď ze zimy) takové ty červené flíčky po obličeji a už mě to fakt štve 8-( máte radu na nějaký dobrý krém?
Odpovědět
Profilova fotka
Vdolezal: na prasklé žilky v obličeji trpím již několik let a každý rok chodím pravidelně na jejich laserové odstranění, zákrok trvá setinku vteřiny, jen to maličko píchne a žilka je v tom místě navždy pryč. Teď jsem právě po odstranění 12ti žilek (z toho jedna přímo na rtu) a výsledek si nemůžu vynachválit, podotýkám, že mám hrůzu z lékařů, ale tento zákrok můžu vřele doporučit ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
mia4, já právě to mám taky a používám ten zelený krém od Eucerinu (je přímo na různá "zarudnutí" i od počasí). Ale tady po něm někdo má pupínky...já s tím problém však nemám a to celkem jinak na pupínky občas po krémech trpím (třeba od Dermacol). Každému vyhovuje něco jiného - musíš vyzkoušet. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, poraďte, kam nejlíp na laserové odstranění žilek na tváři v Brně nebo okolí? Je toho hodně a nevím pro které centrum se rozhodnout. díky. Mám jich sice pár, ale kvůli nim nosím makeup, jinak bych ho nepotřebovala a to je otrava...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 letech
Mohla bych poprosit o obnovení diskuze ? :) Měla bych stejný dotaz jako mirusak1, akorát s tím rozdílem, že bych poprosila o doporučení nějakého pražského salónu, kde se tomuhle věnují.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?