Cenově výhodná dovolená. Máte tip?

Ja vim, ze temat o dovolenych je tu spousta, ale nikde jsem se nedocetla, to co chci vedet. Na pristi rok chceme nejakou suprovou dovolenou, predstavovala bych si prvni tyden poznavacku a druhy tyden u more (nejlepe all inclusive, ale nemusi byt). Chceme nekam, kde jsme jeste nebyli (ne - Tunisko, Egypt, Recko, Pariz). Nechceme za to samozrejme dat vsechny penize. Poradte prosiiim. Vidim to tak, ze to bude prozatim posledni velka dovolena, pak uz se bude setrit (barak, rodina... ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
doporucovala bych budto egypt - prvni tyden plavba po nilu po pamatkach a druhy den u more na potapeni nebo recko + recke ostrovy, videla jsem nejaky zajezd, kdy se objizdeli jednotlive ostruvky a na kazdem se zastavilo na pametihodnost a koupani
Odpovědět
Profilova fotka
Můj kolega byl loni asi na tři týdny v Thajsku, na žádném místě nespali víc jak dvě noci, pořád samé výlety apod. Jen to nebyly žádné hotely s allinclusive, ale spali třeba i ve stanu.
Odpovědět
Mishabv - Egypt urcite ne, plavbu na Nilu uz mam za sebou:) Ale to Recko, zajimave.... Aktaka - Thajsko zni skvele! Ale nevim, jestli bych zvladla stan. Chci aspon nejakou strechu nad hlavou:) Nevis na kolik je to vyslo?
Odpovědět
Profilova fotka
To fakt nevím, ale můžu se zeptat, až ho uvidím.
Odpovědět
Profilova fotka
jee, promin, ja jsem to spatne precetla, ja jsem to cetla, ze to v zavorce je seznam, kde jste jeste nebyli, jste jsem premyslela, jak jsi to myslela s parizi a morem :) tak to toho bude mnohem vic, australie, novy zeland, mexiko, brazilie, kena... zalezi na vasem financim limitu
Odpovědět
Profilova fotka
Svetlusko, zalezi kolik chcete investovat...muj vysneny zajez je tenhle: http://www.cksen.cz/index.asp?menu=Ex... Sri lanka, Maledivy, castecne poznavaci, castecne valeci, ale vyjde to tak 60 000 na jednoho
Odpovědět
Thajsko . . letenka kolem za 15.000, - 20.000,- tam i zpět ( dnes kupoval kámoš letenky za 15 ). . . no a za 20.000,- tam měsíc bude žít velmi dobře a hotely tam jsou naprosto v pohodě! Nemusíte být vůbec ve stanu, ideální jet bez cestovky sám za sebe a výlety si plánovat . . . Ideální měsíc Thajsko, Bangkok, Kambodza Laos . . .
Odpovědět
budete sem chtěla napsat . . . cca 60.000,- oba
Odpovědět
diky :) no kolik do toho chcem investovat, nevim. Ale 60 na osobu urcite ne!!!! Zatim se jen rozhlizim a hledam, snazim se vejit do 30 celkem, ale to se mi asi nepovede ze :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sardinie, Toskansko, Kalabrie, Kapverdy ,Emiraty, Maroko x-)
Odpovědět
hhmm to Thajsko zni fakt zajimave. Jen mam trochu obavy, ze kdyz neumime slova v cizim jazyce, tak bychom asi nebyli schopni tam sami moc fungovat, shanet si vylety. Predstava, ze se sama tak daleko vydam, me desi! :))
Odpovědět
Tyjo no vidis, Maroko - je tam co poznavat??
Odpovědět
Článek se načítá
Tohle Maroko chtěla loni sestřenka, ale bohužel jim do toho něco vlezlo: http://www.mundo.cz/poznavaci-zajezdy... Akorát se teda spí pod stanama (není v ceně) ;-)
Odpovědět
Hmm zajimave, nic z tech nazvu mi nic nerika :))) Vubec jsem netusila, ze tam neco takoveho je.
Odpovědět
chorvatsko - plavba lodou/jachtou/plachetnicou - Opatija - Krk - Cres - Rab - Pag... ;-) nebola som, ale prave citam v Slovenke ..."vopred sa dohodnut s kapitanom a vybrat si trasu, kupanie, uzivanie, popijanie a chytanie ryb, dotknut sa historie, navstivit muzea a kostoly, porozpravat sa s domorodcami, na jednotlivych ostrovoch si pochutnat na miestnych specialitach, okusit travaricu, cervene a biele vina, zajedat ich prsutom, syrmi, ci jahnacinou..." :-p uplne ma to navnadilo :-)
Odpovědět
ja doporucujem precestovat celu Francuzsku rivieru a kedze sme sa vratili z Mykonosu, ktory nam ucaroval, takze aj tento pidi, ale nadherny ostrov... ;-)
Odpovědět
Chorvatsko me nejak nelaka. Mozna je tam moc pekne, ale chtela bych neco jineho... A co na te Francouzske riviere konkretne? Mas nejaky tip?
Odpovědět
no ja som raz sama objavovala krasy St. Raphael, Antibes, Nice, Monaco, Juan les Pins a samozrejme prekrasne mestecko Menton - 2km od talianskych hranic...Urcite chcem raz manzela zobrat na tuto trasu, stoji to za to... ;-)
Odpovědět
Taliansko - Amalfi Coast, tam sa to da krasne spojit plaz i poznavaci vylet.
Odpovědět
Bella, ak budete uvazovat nad plavbu lodou po Chorvatsku, nevahajte, my sme boli v juznej Dalmacii, 12 noci, bola to najlepsia dovolenka, aku som kedy zazila.... :-)
Odpovědět
Svetluskah: V týhle bobě plný atentátů je to blbý, ale vloni jsme byli v Turecku a bylo to super...Je tam mraky památek a zajímavostií - Troja, Pamukkale, Efes, Dalyan....Krásná příroda..Jela bych znovu..
Odpovědět
Profilova fotka
svetluskah a co ta Sardínie?Taky jsem nebyla, ale zatím jsem na ni slyšela samou chválu!!Dokonce jedna známá, zvyklá na luxusní zájkezdy a la Mauritius atd. mi nedávno říkala, že na Sardínii to bylo úplně nej! ;-)
Odpovědět
svetluskah pridavam sa k mishasmile Cote d`Azur je nadherne x-) krasne plaze, malebne zatoky a zapad slnka nad Saint Tropez ... ;-)
Odpovědět
aemitka, a to francuzske jedlo a vinko.....jedna pohadka :-)
Odpovědět
A co tak bozsky ostrov Rhodos. Nam ucaroval najviac. Poziciate si auto, kupite dobry bedeker a najazdite aj 2000 km kombinovane s oddychom na krasnych ludnatych ci opustenych plazach. Na ostrove si kazdy najde svoje- ci uz pamiatky, krasne Udolie motylov, romantika pri zapade slnka na najjuznejsom cipe ostrova, kde sa zlievaju dve moria, hostoria hlavneho mesta, staroveke orientalne kupele, naj plaz-piesocnata, nezastavana, akropoly.............juj, este raz sa tak vratit........
Odpovědět
Ja byla nejnadchnutejsi z Egypta... levne, krasne, luxusni, prekrasne more, krasne pamatky... hned bych to zopakla ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
ja by som brala siciliu 8-)
Odpovědět
Momentalne by som sla na Kanary ;-) alebo niekam do Alp pred sviatkami ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Světluško, my byli 2x přesně na takovém zájezdě jaký si asi představuje, letos v létě jsme tak projeli celou Itálii bylo to cca 4 dny poznávačky, pak v Kalábrii 2 dny u moře a od tama se poznával jih - ostrov Capri, Dino, NP Omoroso, měla se jet Sicílie, ale tu nakonec zrušili. Rok před tím jsme projeli takto celé Turecko, vždy byl 1-2 dny poznávání a pak 1-2 dny lenošení u moře anebo 1/2 výlet, 1/2 voda, moc doporučuji i manžel byl nadšen, není čistě jen na placatění u vody a v kuse 14 dní jen cxestovat a poznávat ho po 5 dni taky nebaví, navíc díky relaxu u moře to nebylo tak náročné, také výhoda nebyly noční přejezdy - ubytování vždy krásné v Turecku jsem byla velice překvapená 4* hotely s PP, akorát Istanbul byl "horší" ale zase přímo v centru u Velkého Bazaru :-) Tyto CK pořádají i jiné destinace od Sicílie, přes Řecko, Francii, POrtugalsko, apod.) jsou ze MS kraje a nástupy mají i ve FM, pokud bys měla zájem písni a já ti do IP pošlu kontakty. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?