Brazilská depilace. Kde v Praze ji dělají?

Zkusila některá z Vás brazilskou depilaci a nějaké doporučení na salon v Praze?Stále chodím kolem jednoho salonu,kde ji provádějí,ale nemůžu se odhodlat a ani netuším,kolik asi zhruba stojí... ???
Odpovědět
Salon Grácie v Sokolské ulici, naposledy depilace stála myslím 500 Kč, to je základní cena, záleží samozřejmě na tom, jak moc velká plocha se depiluje. Já jsem ale nikdy neplatila víc než toto. Často bývají i nabídky na různých slevových serverech i za levněj, ale já jsem nikdy jinde nebyla, tak nemůžu říct, jaké to je. V Grácii jsem byla spokojená.
Odpovědět
au au to bolí
Odpovědět
Já chodím už druhej rok do salónu v Praze, ale nové klientky neberou. Platím 500, trvá to chvíli, bolet to samozřejmě bolí, ale žádná tragédie. A mám pak aspoň 14 dní klid, pak to teprve začíná dorůstat. Myslím, že je to hodně o studu a o tom, jak moc ti chloupky vadí a jestli ti stojí za to se takhle někde vystavovat. Mně to za to stojí. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si nakonec koupila cukrovou depilační hmotu v dm (a teď už si ji i sama vařím) a pustila se do depilace sama. Sice to trvá opravdu dlouho, ale nemusím se někde předvádět a můžu si dát pauzu, když už to bolí až moc. A při jednom večerním koukání na telku odchlupím celou opici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A v cem se ta brazilska lisi od te normalni depilace?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?