Bazar na blogu - problém s nezaplacením

Profilova fotka
Dobré ránko, chci se Vás zeptat, když je problém s nezaplacením zaslaného zboží z Bazaru na tomto blogu, jak mám postupovat? měli jste někdy podobný problém? zaslala jsem nazpět boty, které mi neseděli nevěstě a dosud, je nemám zaplacené, zaslání doporučeně, balík je na poště už měsíc (2x prodlouženo), peníze nemám, paní nereaguje její nick Kaeth01 na maily, tak nevím co mám dělat. Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
A byla jste s prodejkyní domluvená na vrácení zboží a peněz ? Vypadá to, že když si je paní nevyzvedla, tak se Vám po čase vrátí zpět a v podstatě se nic nestane. Vy budete mít zboží a druhá strana peníze. V tomto případě se nijak postupovat nedá ....
Odpovědět
Profilova fotka
Ano byla, mám to od ní písemně, že když mi boty nebudou vrátím je a ona mi pošle peníze, boty si nevyzvedla, byly na poště měsíc, stále se mi jen vymlouvala a já prodlužovala dobu úschovy, dnes se mi vracejí zpět, no to je fajn, no ona má peníze a já boty, které mi nesedí. No tedy ještě se mi boty nevrátily, ale i tak je to pěkně vyčůrané jednání, a co mám se kvůli 500kč sbalit jet do Brna na její adresu, aby mi neotevřela? a chtěla jsem je vrátit osobně, a to se jí nehodilo, no tak teď už vím proč.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?