Barvy na papír

Ahojte, na svatbu mám jeden plán, snad výjde. Potřebuji k tomu právě barvy na tělo, které se se dají obtisknout na papír nebo dřevo. Myslíte že tyhle by mohly být ok? -> http://www.stejkr.cz/skolni-a-umeleck... a nebo by stačily normálně temperky, že si pomalujem ruce a natisknem kam chceme. Chci ať to vydrží na památku. Díky moc za rady
Odpovědět
Hele, ja si myslim, ze ti budou stacit ty temperky v pohode :-) ze zakladky mam taky jeste vykresy co jsem delala temperkama a mam je do ted, takze vydrz maji :-D A co planujes na svatbu, smimli vedet, treba jako inspiraci na tu svoji 8-)
Odpovědět
Možná zkusím ty temperky, já se jen bála, jestli na to nejsou nějaké alergie, kvůli dětem. Jinač mám v plánu obraz, kde se každý host "podepíše" svým otiskem :-) ale možná koupím ty prstové barvy, co mají na těch stránkách..dostala jsem inspiraci od jedné slečny na prstový strom od hostů :-D
Odpovědět
Ty jo to zní dobře, možná se teda taky nechám inspirovat :D No a ty barvičky prstové, tak o nich slyším prvně, zajímavé :)
Odpovědět
Taky jsem to na těch stránkách viděla po prvé, na internetu se najde ledaco :-) našla jsem dost věcí, které mě inspirovaly a budu mít na svatbě :-D Ale koupím je a udělám ten strom :-) bude z toho hezký obrázek 8-)
Odpovědět
Ano ano, na internetu je vážně všechno :-) a už sis koupila ty barvičky nebo si šla do těch temperek..docela by mě zajímalo teda jak to je, jestli vydrží at. a když jsou na tělo, tak asi jsou vhodné i pro malé děti že? nebo raději ne? =-)
Odpovědět
Ahoj, hele ještě jsem je neobjednala, ale mám to v plánu. Jsem se rozhodla, že koupím a vyzkouším, kdyby fungovaly, bylo by to super. Jsou právě netoxické a snadno omyvatelné mýdlem nebo vodou, píšou na těch stránkách. tak až mi příjdou, můžu ti zkusit napsat, jak fungují 8-)
Odpovědět
@matuskaa11 Jééé super, díky moc :-) možná pak taky objednám, sice ne na svatbu, ale jen tak pro děcka ať se zabaví :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@markista Ty máme doma, tedy jen hnědou a červenou, ptž k nám vždycky přijede synovec a to je úplný zahradník, tak pořá vyrábí nějaká blbosti na zapichování do květináčů :D je to legrace, mám pocit, že máme více ozdob než květin v květináčích :-D
Odpovědět
jj modelovací hlínu používáme normálně. Člověk na to nemusí mít ani speciální pec. Stačí z toho něco umodelovat (čím tenčí, tím lépe vypálené) a pak strčit do klasické pece nahřáté na maximální tepotu, na kterou můžete. Děti z toho mají obrovskou radost 8-)
Odpovědět
@markista Zajímavý nápad s modelářským kroužkem :-) ale určitě ti tam poradí která hlína je nej. Já osobně nemám zkušenost...tak dej pak vědět jak to šlo a jestli byla hlína OK...třeba taky zkusím 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Souhlasím s matuskoou11. V modelářském kroužku vám určitě řeknou, jakou hlínu a kde ji nejlépe sehnat, toho bych se nebál. Ale tu, kterou jste uvedla od stejkra, té bych důvěřoval. Stejkr je super shop, takže bych neměl obavy z toho, že bude ta hlína nekvalitní.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?