Barvení blond vlasů Hennou

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli je tady nějaká blondýnka, která si barví vlasy Henou? mám blond vlasy (samozřejmě barvený) a moje kvalita vlasů se po normálním barvení docela dost zhršila :-( a tak bych chtěla vyzkoušet Henu, ale nevím nevím......... :-N
Odpovědět
1
2
7
Ahoj Endo, já mám tmavé vlasy, a hodně let jsem si je barvila hennou. Byla to paráda - krásně lesklé, pevné a pružné. Čím častěji si je barvíš, a čím déle na nich hennu necháš působit, tím jsou kvalitnější! JENOMŽE... jenomže jsou vlasy pak tak pevné a kvalitní, že z nich nejde udělat žádný účes... pak už to nenatočíš, nevyrovnáš, vůbec nic na nich nedrží! I kadeřnice kroutila hlavou, když se mi snažila vyrobit účes na matutiťák, a já nakonec odešla s culíkem... Pokud pak budeš chtít změnit barvu, tak jediná možnost je nechat to odrůst... a slyšla jsem,že na blond vlasech to chytá vždy do zrzava, i když se použije henna - blond... takže já bych spíš radila změnit kadeřnici za profesionální salón, kde ti normální barvu udělají tak, že nebude ničit vlasy (taky osobně vyzkoušené :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na blond vlasy hena nejde
Odpovědět
tu henu by snad měli i zakázat
Odpovědět
cože????? já zatím slyšela jen samou chválu na henu :-S :-. :-o :-o a teď su moc ráda, že ta blond hena chytá do zrzava - to teda nee =-)
Odpovědět
Já si jí na hlavu také patlala někdy v pubertě, než mi kadeřnice vynadala a řekla ať ten sajrajt vyhodim... :-N
Odpovědět
nysek: :-o :-o :-o ale vždyť to všude preferujou jako přírodní barvu, co neničí vlasy....
Odpovědět
Henu používá mamka. Má hodně jemný vlasy a hena jí pomáhá. Na tmavejch vlasech chytá krásně s lehkým nádechem do měděna. Ale na blond fakt nedoporučuju. Pokud nejsi přirozená blondýna, tak může být výsledná barva i do zelena a nebo to třeba nechytí vůbec... Jinak já chodím do salonu, kde používají barvy od lorealu a na kvalitu vlasů si nemůžu stěžovat. Dřív jsem chodila jinam a je to nebe a dudy... Vlasy sem měla po 2 barveních zničený, lámaly se mi atd. Teď je mám lesklý a zdravý.
Odpovědět
musím se ozvat na obranu Heny. já mám plavé vlasy, dávám si mahagon nebo bordó a všichni mi výslednou barvu moc chválí. jako nevýhodu vidím to, že při nanášení je to takové bláto a nejde to pak moc dobře smýt, možná i proto kadeřnice nechtějí používat. já ale na henu nedám dopustit, čím méně chemie, tím lépe
Odpovědět
Profilova fotka
ja se taky pridam s chvalou:-) jedina nevyhoda je to, ze se to nema kombinovat s chemickyma barvama, takze pak leda nechat odrust. Ale kadernice to nepouzivaji a tudiz ani nedoporucuji - ono nabarvit se hennou jde doma za cca 40-50 korun, kdezto profi barva v salonu vyjde mnohem draz... tak proc by mely doporucovat henu a pripravovat se o ksefty, ze ;-)
Odpovědět
ja pouzivam francozslou hennu a je to super, vlasky mam krasne leskle...jen to nanaseni..ne prilis hezky vonici a vzhlizejici hmota,musi byt zabalena na hlave ve folii 2-3 hodky..ale stoji to za to :-)
Odpovědět
Henu můžu jen doporučit. Na blond vlasy je veliká možnost, že chytne lehce do zrzava..Ale jinak je to to nejlepsi co muzes svym vlasum dat..Cim dele ji nechas pusobit, tim lepe vlasy vypadaji.Pouzivam henu dlouhodobe a muzu ji jen chvalit.. ;-)
Odpovědět
jo, jeste..kadernice vzdy budou tvrdit ze hena je sajrajt - protoze jim to nici ksefty...kdo by si nechal barvit hlavu chemicky kdyz muze pouzit barvu prirodni, ktera mu zlepsi kvalitu vlasu?Ja si o vlasy pecuju sama a vypadaji mnohem lip nez vlasy mych kamaradek, co prosedi hodiny v kadernictvich...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, máte někdo zkušnosti s nějakou ozdravnou kůrou z henny - bezbarvý šampon nebo zábal? Ráda bych využila toho, že zlepší kvalitu vlasů, mám je jemné a objem nic moc... Ale barvu nechci, mám po dlouhé době svou vlastní a na svatbu bych si představovala jemné melíry - což taky netuším, jestli by nevadila ta bezbarvá henna - jestli by ta melíry chytly... :-N Moc děkuju za odpověď! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
evivka: ja mam zkusenost s "bezbarvou hennou" - prodava se to (nebo teda aspon jeste cca pred dvema lety) ve stejne krabicce jako ty barevne odstiny, cena podobna, a spokojenost... ja teda mam vlasy dost tmave prirodni, takze i vsechny barevne odstiny - at uz tizian, medene cervena, kastan - vzdy chytly proste jen jako "nadech do cervena" :-) ale jak pise lejnka, krasne se pak vlasy lesknou... Ale co se tyce toho jak potom chyta chemicka, to bohuzel nevim :-|
Odpovědět
evivka: je tam urcite obdobi - myslim ze asi mesic nez muzes barvit vlasy chemicky..je to napsane na krabicce ;-) šampon z heny je bezbarvy a mel by byt dobre k dostani v kazde drogerii a pak jak psala ninouche je bezbarva hena, ktera ti vubec nemeni barvu a jen vyzivuje..jeste je taky bezbarvy zabal z heny..vsechno by to melo byt k dostani v kazde drogerii ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda to je fofr, jste super :-D Hned zítra naběhnu do drogerie a zkouším 8-)
Odpovědět
lejnka: no kdyby mně to chytlo do zrzava, tak to asi hned přebarvím radši na tmavo :-D
Odpovědět
Holky a zkoušely jste někdo černou nabo hnědou hennu? Kamarádka má světle plavé vlasy, dala si na to hnědou a byla to krásná hnědá, vůbec ne rezavá, navíc se jí potom krásně spravily vlasy, přestala mít i problémy s lupy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak mám hlavičku už tři hodinky zabalenou do bezbarvé henny, koupila jsem i ten šampon a jsem fakt zvědavá :-D Ty barevné mě taky lákaly, ale trošku se bojím těch nádechů do zrzava.. Možná někdy časem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
je zajímavé,že na hennu natrefit je zázrak a na bezbarvou už teprve:-(
Odpovědět
enda: no, pokud to nebude tizian nebo cervena, tak to nebude tak agresivni barvicka:-) zkus zatim treba jen hodinku a uvidis ;-) Jinak černá henna dle zkusenosti kamarada moc nechyta..ale ono je to asi hodne o typu vlasu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
denissko: zkoušela jsem to všude možně, až v DM jsem uspěla (mají jak barvy, tak přírodní zábal a dva druhy šamponů), jinde to fakt není, leda ve specializovyných obchodech nebo přes internet. V DM mají i přírodní kosmetiku, takže doporučuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
v dm jsem teď byla a měli jen barevné,tak zase kuknu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se zkus zeptat, třeba jen vyprodali a budou mít.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zeptám,děkuji,já ji právě vždycky našla v tescu a teď nic:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nám na škole říkali a učili jsme se že je Henna zakázaná,tak koukám jak puk jak Henna válí...je fakt že se Henna musí nechat odrůst,jakmile byste dali na barvené vlasy Hennou barvu klasickou tak by Vám vlasy asi upadli,aspon tak nás to učili...tak sem se vždcky bála Hennu používat..tak přeju hodně štěstí s Hennou..já bych do ní určitě nešla.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no,co my se díky těmto stránkám nedozvíme.-)já zase bych něšla na barvu normální ani jinou,tak to je dobrý:-)
Odpovědět
tak ja uz vyzkousela (predtim 3 roky zadna barva) hnedou henu http://www.hennecolor.com/ pak logonu -pro predstavu http://www.maxikosmetika.cz/711-Rostl... a ted se chystam vyzkouset lush http://www.lush.cz/shop.php?k=37 do chemickych barev bych uz nesla ani nahodou ;-) jedina nevyhoda je, ze si to tam clovek musi napatlat sam, misto toho aby si vlasy nechal nabarvit v kadernictvi :-D dasha, zakazana? :-D hmm, to je ale zvlastni ;-) zkus si zjistit na jakym principu funguje prirodni hena, ktera vlasy nejenomze neznici, ale naopak jim muze i pomoci...
Odpovědět
Profilova fotka
dasha: myslim si, ze hlavni "nebezpeci" pouzivani henny v kombinaci s chemickymi barvami je to, ze na hennou barvene vlasy nic moc nechyta, a kdyz, tak neni jisty vysledek barvy... proste je to nevyzpytatelne. Ale jinak taky myslim, ze oproti chemii je henna jasne setrnejsi. (Ja jsem mela priklad doma - na barveni vlasu h. me navedla moje babicka ;-) barvila si je tim asi 20 let, porad jen hennou - a jak kvalitni vlasy ma i ve svych 70 letech! mit takove, tak jsem stastna ;-) PS a co je to za skolu? ne nahodou farma?
Odpovědět
holky, ja na hennu pak dala normální barvu a nic se nestalo :-D Vsechno chytlo a vypadalo to normalne!
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?