Aviváž Softlan. Víte kde bych ji mohla sehnat?

Ahoj holky, asi před půl rokem jsme koupili na zkoušku aviváž Softlan s mořskou vůní. Je opravdu úžasná, a tak bych ji ráda zase koupila, ale jako by se po ní slehla zem. Není nikde k sehnání, a tak pátrám, jestli náhodou někde v obchodech není na prodej? Nevíte někdo, kde by se dala sehnat?
Odpovědět
1
2
Jukla jsem na net a našla diskuzi, kde jedna paní píše: Vyzkousela jsem snad vsechny avivaze a zadna me nijak nenadchla.Svagr mi jednou privezl z Nemecka avivaz SOFTLAN (modry) a ta je skvela!!Je ve vice barvach,ale modra mi voni nejlepe.Pradlo opravdu hezky voni a dlouho.U nas jsem ji videla na Blesim trhu v Praze na Kolbence a pak jeste v jednom obchudku na Proseku. To je ale jen v Praze. Jinak jsem se dočetla, že snad by měla být k dostání ve vietnamských stáncích. Což si myslím, že je reálné, oni prodávájí takové ty neznámé značky drogerie a kosmetiky...
Odpovědět
A tohle si myslím, že je nejlepší řešení: http://www.mimibazar.cz/nove_fotograf... Nechat si ho jednoduše poslat na dobírku ;-) a nakoupit do zásoby :-D . Snad jsem pomohla x-)
Odpovědět
Jo ono se to nezobrazilo, tak jak mělo, ale stačí do kolonky TEXT zadat SOFTLAN ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, to je dobrý.. Holky nevíte o takové té voňavé žehlící vodě, co lijete do napařovací žehličky a prádlo pak krásně voní? byla celkem drahá, ale stejně ji nemůžu nikde sehnat :-(
Odpovědět
Profilova fotka
saruska, ono to delalo taky QUANTO, ja si ji nosila z recka:-] a pak sem ji tady videla. vim ze to meli na narodni v praze ve starem tescu. jinak nevim.
Odpovědět
A jak se jmenuje? Našla jsem jen Jolly a ta je dost levná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že to bylo quanto, stálo to snad půl litru (což je na 1/2 žehlení) asi 80 kč, koupila jsem ji právě v tescu a kdysi dávno a od té doby nic. Jolly jsem taky našla, no, zkusím objednat a uvidím..
Odpovědět
Profilova fotka
no ,nevím, nikde nemůžu najít obrázek, ale asi to nebude voda, ale nějakej prášek.tak to nebude to, co hledám :-|
Odpovědět
Já jsem taky obrázek nenašla :-| . O tom Quantu jsem neslyšela. A nemělo se to ředit? Je to fakt dost drahý ;-)
Odpovědět
Dablik: tak jsem si ten Softlan zkusila objednat. Všude samá chvála, tak to musím vyzkoušet :-D . Nechám si poslat modrý a žlutý na zkoušku a pak uvidím ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
saruska mluvila sem se segrou. maji to urcite 2 druhy v DM drogerii, jen se na to zeptej.
Odpovědět
bobtail: Díky moc za info, hned si ho jdu objednat. Vzhledem k tomu, že doma net nemáme a v práci máme omezený přístup na net, tak nemám moc příležítostí najít si to, co potřebuju, takže jsem moc vděčná za každou pomoc. Věřím, že s tím modrým budeš spokojená, je opravdu skvělý. Vyzkoušela jsem i ten žlutý, ale ten už mi tak nevoněl, ale uvidíš sama, třeba vám bude vyhovovat. Možná, že i ten fialkový by nemusel být špatný, ale jak už jsem psala, tak ten modrý prostě nemá chybu. Až ho vyzkoušíš, tak dej vědět, jak jsi spokojená. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
nene28 díky za radu, dneska tam zajdu, DM mám kousek odsud, tam mě to teda nenapadlo shánět..
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem byla v dm a prý se ta voda do žehliček už 2 roky nevyrábí :-( asi to nikdo nekupoval, bylo to drahý..
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli můžu doporučit nádherně vonící aviváž, tak Silan Aromatherapy - Harmony. Zkusila jsem ji před dvěma týdny a mám pocit, že jsem prádlo sušila někde na horské louce. Už jsem přesvědčila i maminu, aby ji zkusila, ta mi moc nevěřila, ale uznala to samé. :-)
Odpovědět
Silente: Ty Silany jsou skoro všechny super, už asi 2 roky nekupuju nic jiného ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
saruska: to je divny, moje segra zije v bratislave a pouziva ji dnes a denne. je pravda ze taky moji oblibenou zubni pastu BLEND A MED si nechavam vozit z Bratislavy. Asi mas pravdu asi maly zajem, ale segra ji kupuje v Bratislave v DM na Obchodnej ulici:-]
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím v čem perete, ale pokud berete v pracím gelu, pak jsou aviváže naprosto zbytečné. Jen z vás tahají peníze. Nejlepší aviváží je čerstvé povětří. A to dokonce i na froté ručníky! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mám parfém do žehličky od fy Dedra,stejně jako aviváž a nemůžu si je vynachválit,není to sice nejlevnější,ale je to kvalita. ;-)
Odpovědět
novako: já bydím v Praze v bytě bez balkonu, takže nemám ani čerstvé, ani povětří :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já sice nebydlím v Pze,ale taky nemám balkon a čerstvé povětří už vůbec. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja Soflan mam, koupila jsem jich 8, 2 od kazde vune, ale modrej a ruzovej jsou asi nejvonavejsi...muzu jen doporucit.
Odpovědět
Tak mi dneska přišel Softlan. Žlutý mě neuchvátil, ale ten modrý voní opradu nádherně :-D . No zatím jsem nadšená, ale ještě to musím zkusit na prádle ;-) .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Taky jsem koupila modrý softlan a je skvělý, už dva dny jen peru a peru co se dá vyprat :-D Velice příjemná vůně.
Odpovědět
ahoj, já jsem si koupila modrý lenor a prádlo krásně voní, i přítel byl překvapený :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a také žlutý lenor voní opravdu hodněhodně dlouho:) Vyzkoušeno na záclonách:)
Odpovědět
Profilova fotka
Softlan jsem se naučila kupovat v Německu. V našem okolí je Softlan k sehnání pouze u vietnamců, jinde jsem ho bohužel zatim neobjevila :-| Mají ale naštěstí v prodeji hodně vůní, pro mě je nejhezčí modrý softlan :-) Ale aviváže střídám, používám i aviváže od Eurony - momentálně Black pearl a Vesper a pak ještě Lenor - momentálně černý.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj parádní diskuze :-D jsem na aviváže doslova "uchylná" 8-) měla jsem ráda žluty lenor ale těd už asi rok nedám dopustit na Lenor Aromatherapy Jungle Freedom jak jim ručník nevoní okamžitě ho znova machám :-D :-D Jo co všechno jinak perete v aviváži? Já bych prala vše ale prej to škodí věcem s příměsí lycry a taky treba bundam impregnovaným proti vodě. Ani spodní prádlo asi ne, zvláště kalhotky.
Odpovědět
Profilova fotka
mautanka- nevím,jak je to s tou lycrou,ale na 100% neprat žádné technické materiály,čili sportovní hadry...bundy,termoprádlo atp. To bys opravdu zničila. ;-) Také vesměs jsou tyto věci z nylonu a polyesteru,takže na tyto materiály pozor.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem doslova šílenej úchyl na aviváže, doma mám momentálně 6 lahví který různě střídám a při každým nákupu neodolám a koupim další, přitom nepotřebuju. Manžel je ze mě na palici. Mám ráda vůně aromatherapy od Silanu,pak Quanto,Lenor, -----ha ha prostě co mi přijde pod ruku hned očmuchávám. Jo a žádnou nikdy neředim :-p
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?