Auto-moto dárek k 30. narozeninám pro muže

Hezký den! :-) Ráda bych vás poprosila o inspiraci, co dát fajn chlapovi k 30. narozeninám (diskuze jsem tady už pročítala, ale nic neobjevila). Je sportovněji založený, má rád auta, rád navštěvuje různé rally závody, vím, že se parkrát i svezl v závodním autě. Je to veselý človíček i vtipálek a zároveň i citlivá a vnímavá duše. Určitě nečte žádné knížky, nechodí do divadla, ani do kina nebo na koncerty, protože je časově vytížený nejen kvůli práci, ale i starostem. Nemusí se jednat o žádný drahý dárek, ale hlavně o něco, co potěší, vykouzlí úsměv na tváři. Napadlo mě dát mu poukaz na svezení nějakým autem, i když jsem ještě studentka a není to nejlevnější...Dávaly jste některá takový dárek? Byli vaši kamarádi či muži nadšení? A kde jste třeba konkrétní zážitek koupily a v jakém autě se pánové svezli? Je z okolí Zlína, takže by bylo fajn, kdyby to bylo třeba jakštakš poblíž...popřípadě napadá vás i jiný dárek? Našla jsem třeba tady tuto stránku s podobnými zážitky http://www.adrop.cz/rallye/mesto-zlin Děkuji za jakékoliv inspirace a odpovědi. :-)
Odpovědět
S těmi svezeními opatrně. Většinou to bývá tak, že ve smlouvě je uvedeno, že hradíte spoluúčast na škodě. Je to sice "jen" 5% (obvykle), ale i těch 5% se snadno u luxusních vozů vyšplhá do statisíců. Ty sportovní luxusní vozy navíc nejsou jako běžná auta, řídí a chovají se odlišně, takže riziko nehody je daleko větší než normálně. Navíc se často jezdí i v běžném provozu a to je jak o život, tak o řidičák. Asi takhle, já bych do toho prostě nešla. Manžel poukaz dostal a raději ho vyměnil za něco jiného, i když má auta rád, kamarád měl možnost v rámci firemní akce a taky odmítl. Pokud chceš něco v tomhle stylu, doporučuju vybrat něco, kde by se jezdilo jen na okruhu (letišti, uzavřené silnici) a byly tam přijatelné podmínky o spoluúčasti. Pokud se ti to zdá drahé, co třeba jen poukaz třeba na motokáry pro vás dva, případně třeba celou partu? Vyjde to lépe, bude to hezký společný zážitek. Ale je to jen návrh, co mě napadlo.
Odpovědět
@kacenkakaca Moc děkuji za názor. :) Přiznám se, že co se bezpečnosti týče, taky mě to trochu nahlodalo, proto jsem chtěla slyšet něčí zkušenosti, názor. Jasně riziko nehody je vždy, ale přece jen, co jsem se dívala, většinou se jezdí na dálnicích, kde v takové rychlosti člověk nikdy neví, co se může stát, to riziko je větší a to bych na sebe asi nevzala. Ty motokáry by taky nemusely být špatný nápad, děkuji za tip. :) Nebo se zkusím zeptat známých, zda neznají někoho, kdo jezdí třeba rally a svezl by jej, protože vím, že takovou možnost měl a moc se mu to líbilo. Zkusím ještě o něčem popřemýšlet, třeba i o naprosto jiném dárku, který by potěšil...třeba mě něco napadne..
Odpovědět
Teď mě ještě napadlo, že sbírá krabičky od cigaret, což by nemusel být vůbec špatný dárek, kdybych sehnala třeba i nějaké ze zahraničí a originálně je zabalila. Kdyby jste dámy náhodou věděly o někom, kdo třeba nějaké takové krabičky doma má nebo sám sbírá a třeba se něčeho chtěl zbavit, budu ráda za tip..:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?