Změna kadeřnice po zkoušce, máte nějakou zkušenost?

Ahoj, nejsem si jistá... Byla jsem na zkoušce u kadeřnice a nejsem s výsledkem moc spokojená. Absolvovali jste víc zkoušek, nebo jsem jenom moc velká perfekcionistka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já byla na 2 zkouškách, ale u té samé... Poprvé se mi to nelíbilo, a ani mi to nijak zvlášť nesedlo, ale podruhé jsem byla nadšená... Zkus se sní domluvit a dojít ještě na jednu zkoušku.... :-) . Každopádně jestli to byla úplná katastrofa, tak bych zkusila hledat jinde... Je to tvůj den, takže klidně buď, jak ty píšeš perfekcionista.... :-) . Přeci pak nebudeš celý den myslet na to, co že to máš na hlavě.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiw Ja po prvni zkousce vymenila kadernici. U druhe jsem byla na 2 zkouskach a mezi nimi jsme zkouseli uces jeste se svedkyni... Nejak to zepredu vypadalo blbe, ale nakonec se to povedlo :-) ale taky jsem si pipadala ze jse asi moc narocna... No co, vedela jsem co chci a za tim jsem si sla... Takze myslim ze je to normalni
Odpovědět
Ahoj, vidim, ze nejsem sama. Take uvazuji nad zmenou kadernice. Byla jsem u ni uz na trech zkouskach a ani jednou jsem z toho nemela dobry pocit a to v podstate delala jen jeden uces ani ten porad neni, jak by mel byt. Navic jsem si uvedomila, ze jsem hodne slevila ze sve puvodni predstavy a ze mi vlastne dela neco, co jsem nechtela. Mame spolu ale dobry vztah, takze k ni pujdu jeste jednou s tim, aby mi udelala neco jineho a jestli ani to nevyjde, tak to zrusim a prejdu jinam. Jak pise susmevem, je to tvuj den, rid se svym vnitrnim pocitem a kdyz si nejsi jista, tak zkus nekoho jineho, na tobe pak budou viset vsechny oci :)
Odpovědět
Holky jsem na tom stejně, s první kadeřnicí jsem se rozešla, hrůza a ted mám druhou, tu už si nechám, je šikovná, ale taky jsem byla na dvou zkouškách, než z toho bylo konečně něco, co mi aspon trochu slušelo. Holt nám na tom záleží, abysme byly krásné ;-)
Odpovědět
Děkuju za názory, to jsem ráda, že v tom nejsem sama... Měla jsem trochu výčitky, protože k té kadeřnici chodím normálně na běžný melíry a střih a byla jsem vždycky spokojená, ale ten účes na tu svatbu prostě není ono, tak se s ní asi co se týče svatby rozejdu :-)
Odpovědět
@nikiw U mě je to stejné. Taky mám kadeřnici se kterou jsem normálně spokojená - dobrý střih, barva.... Ale zkouška účesu se mi moc nelíbila. Bylo to takové jakože narychlo, i když jsem jí o tom říkala dopředu. A další zkouška si myslí, že není potřeba, že to doladíme až v den svatby. Tak se toho docela bojím. Podívala bych se jinde, ale už jsem jí řekla ať si rezervuje termín na mě, tak by mi to bylo blbý rušit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla teď s kamarádkou na zkoušce, kde jste trčely 5 hodin. Účes jsme nevymyslely složitý, jen paní netušila co má dělat a já ji musela radit. Takže jsme změnily kadeřnici a teď nás čeká zkouška u druhé. Tam doufám, že to dopadne dobře :-) V ten den chce být každá krásná a né se jen spokojit s tím, že možná to dopadne dobře... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem nechtěla žádný složitý účes, jen rozpuštěné zvlněné vlasy, co bych zvládla sama doma levou zadní. Nicméně i tak jsem měla s volbou kadeřnice docela problém. Má stálá kadeřnice sice dobře stříhá, ale neumí kulmovat (neskutečně ty vlasy přepaluje), tak jsem ji rovnou zavrhla a o svatbě jí ani neříkala. Na doporučení kamarádky jsem šla k její kadeřnici, kde jsem se chtěla nechat ostříhat a zároveň vyzkoušet to natrvalení. Natrvalení bylo sice hezké, ale ostříhala mě tak blbě, že jsem tak vůbec nemohla fungovat. Tak jsem týden před svatbou mazala ke třetí kadeřnici, která mě ostříhala hezky a zrovinka náhodou měla volno i v den mé svatby. S účesem jsem už tak spokojená nebyla, a kdybych znovu měla svatbu, asi bych se radši česala sama. Nicméně 'ano' jsme si řekli, svatba byla super a těch 200 Kč a hodinu času vem čert:-)
Odpovědět
Po zkoušce u kadeřnice, kde jsem měla v hlavě hromadu sponek, v drdolu (který jsem nechtěla) vycpávku, kila laku a účes stejně nevypadal tak, jak jsem chtěla, navíc kadeřnice fakt nerespektovala to, co jsem jí říkala, jsem už jinou nehledala a nakonec jsem si to učesala sama po svém. Mí nejbližší - včetně manžela - ocenili, že mám "svoje vlasy", k šatům to sedělo, bylo to bez nervů (za 15 minut hotové), bylo mi v tom dobře a tu původně plánovanou hodinu a půl jsem ve svatební den mohla věnovat něčemu jinému.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Já jdu už na čtvrtou zkoušku ke čtvrté kadeřnici, takže klííd 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne každá kadeřnice umí udělat společenský účes. Moje kadeřnice to říká hned, že účesy nedělá a tak to má být. Držím palce ať to dobře dopadne :)
Odpovědět
Jak to tak pročítám, tak si zase naopak začínám říkat, zda nejsem divná.. =-) Kadeřnici s vizážistkou jsem si vybrala tzv. 2v1 a to podle jejího portfolia, kde jsem koukala jak na účesy, tak na líčení. Zkoušku jsem měla jen jednu a to jsem věděla jen to, že chci drdol, do kterého se zapíchne závoj a líčení ne moc výrazné (mám problémy s pletí, tak proto se svěřím profesionálce, aby zamaskovala to co nemá být vidět).. Udělala jeden účes a bylo to to pravé a líčení jsme měla taky jen jedno a bylo to hned to v čem jsem se cítila dobře.. Tak jsem asi měla šťastnou ruku a nebo nevím..
Odpovědět
Článek se načítá
hm, ja včera přišla domů taky pěkně rozpačitá, nevím, zda jít ještě na jednu zkoušku nebo se snad fakt taky učesat sama, jenže mám dlouhé vlasy a představa, že se ve stresu kulmuju a ještě si do hlavy cpu sama sponky a ještě mi to nebude držet tak jak budu chtít ...:(kolik platíte za zkoušku? já 250 a 250 líčení- a z líčení jsem také nebyla nadšená-kosmetika Mary Kay-zas až tolik to nedrželo, obočí jsem měla jak Brežněv a tunu makeupu, že jsem vypadala, jak kdyby mi bylo 50-je mi 32....
Odpovědět
Profilova fotka
@anianka Nejsi, já jsem taky našla kadeřnici i vizážistku , taktéž dva v jednom a byla jsem naprosto nadšená hned na první zkoušce. Vše podle mých představ a v den D to bude ještě dokonalejší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jedna zkouška u kadeřnice a jedna u vizážistky a neměním :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@losy to bude nejspis vizazistkou, ne kosmetikou. Byla jsem na zkousce minuly tyden, licila me jen mary kay produkty a poprve v zivote jsem se nemusela prepudrovat prvnich 5 hodin po naliceni!! Mam hodne mastnou pokozku, aji se na to s brachem lecime a opravdu jsem z toho byla jak v jirikove videni :) normalne se musim prepudrovat uz po prvni hodine jak se lesknu. Jinak Mary Kay neprodavam, aby me tu nekdo nahodou neoznacil za podomni prodejkyni :) Tak zkus jeste jinde jinou pani, treba te namaluje lepe. Ja zas nemuzu sehnat kadernici :/
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám, že patřím mezi ty šťastné.. kadeřnice a vizážistka v jednom.. zkouška necelé dvě hoďky a přesto, že vlasy neposlouchaly, já nevěděla co chci, tak naprostá profesionálka, milá, usměvavá, poradila a z výsledku jsem totálně nadšená :-) a o tom to má být.. pokud máš jen trochu pochybnosti, určitě změnit, držím palce.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiw ja mam taky problem s kadernici. Uz jsem mela jednu zamluvenou a nakonec mi pred zkouskou napsala, ze zadnou nepotrebuji a udelame to az naostro! Coz se mi tedy nelibi. Pak jsem psala jine, ta je ochotna zkousku udelat, ale zase nechce ve svatebni den prijet ke mne domu a me se nechce pro zmenu jet hodinu do jejiho salonu a pak zpatky. Tak nevim, asi se ucesu sama :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?