Změna barvy vlasů 3 měsíce před svatbou, riskly byste to?

Ahoj holky, svatbu mám v červnu a uvažuju, že bych nějak radikálněji změnila barvu vlasů. Jsem blondýna a mám teď ve vlasech blond melír, ale uvažuju o nějaké hnědorezavé barvě na svatbu. Barvu bych si ale dala nejdřív v březnu/dubnu (nedávno jsem si je nechala melírovat a nechci je ničit hned zase barvou). Podobný odstín hnědé jsem kdysi měla a myslím, že vypadal docela dobře, ale je to už delší doba. Riskly byste to a šly do této barvy? Nejsem si jistá, jestli by mi kadeřnice vlasy do svatby odbarvila, pokud by mi barva přeci jen nesedla. Ještě zvažuji variantu prvotního promelírování hnědorezavou a do toho ponechání blond melíru, aby to případně nebyla taková hrůza. Poraďte prosím :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se v ní cítite, tak bych do toho šla..:) Osobně se mi lbí víc nevěsty s tmavými vlasy :D
Odpovědět
Tak jelikož mám skoro každý druhý měsíc jinou barvu vlasů, tak jsem pro změnu. :-) Ale je to samozřejmě na Tobě. ;-) Jestliže už jsi takovou barvu měla a byla jsi spokojená, tak proč ne. případně se dá každá barva stáhnou zpět. :-) A tři měsíce před svatbou je dost velký předstih. ;-)
Odpovědět
Pokud už máš s daným odstínem zkušenosti, tak proč ne. Ale na blond vlasy to může chytnout všelijak, od tmavě hnědé po zářivě oranžovou, barva na takových vlasech moc nedrží a rychle se vymývá do podivných odstínů. Já osobně bych to asi neriskovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych to asi taky neriskovala.. nevim co vsechno uz mas na svatbu vybrane, tvoje saty, oblek zenicha, barevne dekorace, apod... taky bych rekla, ze celkem trva nez si na tak velkou zmenu barvy vlasu sama zvyknes.. kamaradka sla z blond na cernou a totalne pak menila satnik i styl liceni.. a taky bych se asi poradila i s zenichem :-) treba ja kdybych dorazila pred svatbou najednou jako blondyna, tak by si mne asi ani nevzal :-D
Odpovědět
Hlavně bych to určitě probrala s kadeřnicí a nebarvila doma...
Odpovědět
ja mam svatbu v cervnu a ted jsem taky zacala vlasy prebarvovat.Byla jsem blond,ale barva se mne uz nelibila a necitila jsem se v ni dobre.Mam to tmavsi,rekla bych taky do zrzava.....v barve se citim lip a myslim si,ze se ke mne hodi vice.Vse konzultuji s kadernikem,ktery se o vlasky bude starat i ve svatebni den.Navic kdyby se Vam barva nelibila,porad bude cas vlasy zesvetlit ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já osobně mám hnědé vlasy. Už leta si je nechávám melírovat. A teď naposledy, když jsem byla u kadeřnice jsme zkusily experiment... Normálně mi udělala melír, ale zbytky vlasů mi obarvila. Výsledná barva mě zaskočila.. Nejdřív se mi moc nelíbila. Měla to být blond. Teď je to něco mezi blond a zrzavou. Mám tuto barvu na sobě 14 dní a začíná se mi čím dál více líbit. A pokud změníš barvu v březnu a nebude se ti líbit, máš 2-3 měsíce na to, aby jsi si to přebarvila a to už je ok. Na tmavo to jde vždy lépe, než na světlo. :)
Odpovědět
Jenže když si nechám z tmavší barvy vlasy promelírovat, budu je mít žluté :P ještě teď je mám v konečcích žluté potom, co jsem je před rokem stahovala ze středně hnědé...
Odpovědět
@mikhael To chce radu odborníka. Musí vidět kvalitu vlasů a poté poradí co bude nejlepší. Nejhorší na svatbu je mít zničené, krepaté vlasy.
Odpovědět
Myslím, že nejlepší to bude asi tak, jak to má tobihosue, dát ještě jednou blond melír a zbytek hlavy nabarvit na tu hnědorezavou...
Odpovědět
Já jsem do změny šla po vánocích z blond na tmavo a jsem spokojená, ještě jednou budu barvit těsně před. Jsem rozhodně pro :-)
Odpovědět
já mám jít zítra zrušit můj blond melír v mých hnědých vlasech a chci na hnědo - raději teď než pak těsně před svatbou
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?