Zkouška účesu a ličení

Profilova fotka
ahoj holky chci se zeptat jestlli je mezi vama některá ktera nepujde na zkoušku učesu a ličení ale pak rovnou na ostro v den svatby? nebo jse jedina která nad tim uvažuje že by na zkoušku nešla?
Odpovědět
Ahoj, já zkoušku asi vyloženě mít nebudu. Asi 2-3 týdny před svatbou půjdu na zastřižení konečků a domluvit se co a jak. Ale zkoušet úplně nebudeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Já na zkoušce byla....ale říkala mi vizážistka,že plno nevěst jde bez zkoušky.Musim říct,že kdybych věděla,jak hezky mě nalíčí a učeše-tak taky nejdu :-D to jsem ti moc nepomohla.Jen ve svatební den si na mě dala mnohem víc záležet a bylo to lepší jak na zkoušce
Odpovědět
Profilova fotka
z meho pohledu na zkousku nemusite. Drive se to tak delalo bezne. Jen dnesni doba je takova, ze jsou neomezene moznosti, a tak nektere nevesty jdou na zkousku klidne i vicekrat. Ja mela svatbu pred 10 lety, na zkousku liceni ani ucesu jsem nesla a bylo to pro mne alespon prekvapeni. Pokud si vyberete kvaliniho profesionala, ktery ma dostatek fotek vlastni prace (nekteri jen kopiruji fotky z internetu, pozor na to!) nebo vite, jak licil/ cesal Vasi kamaradku, tak neni co resit. Nicmene zakladem je vzdy, co nejpodrobneji popsat svoji predstavu a idealne ukazat i fotku, jak chcete vypadat. Pokud klientka rekne, necham to na Vas, tak se pak nemuze divit, ze vypada jinak, nez si predstavovala :-)
Odpovědět
Já tedy zkoušku vřele doporučuji. Můžeš mít představu, ale ve výsledku zjistíš, že ti to vůbec nesluší a 30 min před obřadem je to už dost na knap předělávat. Mě se nalíčení líbilo, ale partner mi řekl, že je to na něj moc, takže na obřad si nechám méně nalíčit oči a použiju pouze jemnou rtěnku. Vlasy jsem chtěla nejdřív drdol a na zkoušce jsem zjistila, že líp vypadám s rozpuštěnými. Určitě to jde, ale abych ušetřil tisícovku za zkoušku a pak byla zmalovaná jako Marfuša nebo nevýrazná jako myš mi to nestálo. Místo zkoušku je možné se třeba nechat nalíčit, načesat na ples - to pak můžeš dostat představu, co by ti mohlo sedět.
Odpovědět
Profilova fotka
díky holky za info no ja jdu do jedno salonu tady u nas a pani by mě učesala inaličila a pravě se mi libbil jeden učes co měla pani kadeřnice na strankach že bych ho chtěla taky a kdyby a v podstatě se vubec neličim jen si davam tužku a řasenku takže i na svatbu bude chtit jen něco opravdu decentního tak pravě vaham jestli na tu zkoušku chodit a nebo jestli jit na zkoušku jen učesu a to ličeni pak až v den svatby když to bude něco jen opradu decentního :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@roni91 já se taky nelíčim a nalíčila mě myslím si moc hezky a decentně-tam jde spíš o to,že ví jak použít make-up.Já to třeba vůbec netušim :-D a na focení je to líčení důležitý :-) ;-) a s účesem jsem se jí plně odevzdala,jen jsem nechtěla mít rozp.vlasy a výsledek předčil očekávání....držim palce ať jsi spokojená
Odpovědět
Já třeba na zkoušku nejdu, ale já tu svatbu tolik nehrotím :-)
Odpovědět
Já mám treba úplně přesnou představu o líčení, to zkoušet ani nemusím, ale jdu hlavne kvůli vlasum. K šatům se hodí spíš drdol, ale já jsem zvyklá na rozpuštěny a myslim, ze mi slusi víc. Tak abysme vyzkousely obe varianty a ve svatební den už bylo jasno.
Odpovědět
@roni91 Za mě zkouška super. Jak účes tak líčení jsem měla na zkoušce "přesně jak jsem chtěla" ale jak píšou holky, zjistila jsem že úplně volný drdol prostě na mě nevypadá tak dobře a stejně tak líčení jsme pak upravovali. Každý je jiný a předloha nebo představa na každém vypadá jinak. Ale nutnost to určitě není dělat zkoušku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?