Zklamání ze své kadeřnice - změnit??

Profilova fotka
Ahoj děvčata! Tak jsem byla ve středu u své kadeřnice na pravidelné barvení a chtěla jsem se s ní poradit ohledně svatebního účesu. Měla jsem v telefonu nějaké obrázky pro představu, ty ani vidět nechtěla. Jelikož mám trochu odstávající uši, potřebovala jsem se s ní poradit, účesů, které ouška zakryjí, jsem našla na internetu dost, ale ona mi pouze nabídla, že by mi to spíš perfektně vyfoukala a zepředu vzala pouze dva pramínky, které by vzadu sepnula, a kdyby mi to prý nechala rozpuštěné a natočila mi to, tak by mi to moc dlouho nedrželo, jen kdyby to hodně nalakovala a to by zase nevypadalo dobře. Jenže jsem nad tím pak přemýšlela a vůbec se mi to nelíbí, chtěla jsem mít opravdu hezký účes, ne nějaký běžný, tak jsem z toho nějaká zklamaná. Myslíte, že se mám poptat ještě někde jinde??
Odpovědět
Profilova fotka
@marcela_heckova Určitě!!! Já byla u své kadeřnice, ukázala jsem jí dva naprosto jednoduché návrhy a ona se na ně sice podívala, ale pak si to udělala po svém. Byla jsem tam asi dvě hodiny, protože mi tam pořád vymýšlela jakési kraviny a prstýnky a kudrlinky, přitom jsem chtěla úplně jednoduchý účes. Nakonec jsme našly nějký kompromis, ale vůbec jsem z toho ani v den svatby neměla radost. Takže někam do salonu a radši, ať jsi spokojená!!!
Odpovědět
Určitě zajdi jinam... přece se nenecháš takhle odbýt. Neměla náladu něco vymýšlet a snažit se, tak jiná bude určitě ráda, když bude moct být kreativní. Možná k ní chodíš už dlouho, ony pak některé nabydou dojmu, že tam člověk bude chodit navždy a už si ho tak nehýčkají, jako když nemají jistotu, že přijde příště znovu.
Odpovědět
Mně moje kadeřnice narovinu řekla ,že česat neumí , doporučila mi kolegyni, která pracovala ve vyhlášeném salonu . No účes se mi nelíbil. Nakonec mi nejkrásnější účes vytvořila má vizážistka . Neměla jsem představu ,že vizážistka také češe a vykouzlí ten nejkrásnější účes co jsem kdy od kadeřnic měla
Odpovědět
Profilova fotka
@marcela_heckova Dobré odpoledne Marcelo. Být Vámi, tak určitě vyzkouším někoho jiného. Spousta kadeřnic opravdu účesy dělat neumí, ale většina to dokonce i přizná (což je jen dobře). Ptala jste se své vizážistky zda také nečeše? Většina z nás totiž fungujeme jako 2v1. Tedy líčíme i češeme ;). Ale zase po nás nemůžete chtít, abychom Vám vlasy ostříhaly, nebo obarvily ;). Obrovská výhoda vizážistky jako 2v1 je ta, že Vás kompletně připraví u Vás doma, nebo v místě příprav a vy se tak vyhnete objíždění salónů ;). Ale máte právo na to, co si vyberete, byť s úpravou pro Váš typ a kvalitu vlasů. Nebojte se ozvat, je to Váš den.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc vám všem děkuji za vaše názory a rady :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?