Živé kytky ve vlasech

Profilova fotka
Ahoj holky, začala jsem uvažovat o živých kytkách ve vlasech. Budu mít nízký drdol (NE hladký) na boku - více na pravou stranu. Závoj mít nebudu. Prosím vložte pro inspiraci vaše svatební účesy se živými kytkami. Děkuji :)
Odpovědět
1
2
Mám v plánu asi něco podobného :-) Vdávám se tuto sobotu, tak pak ke mně jukni .-)
Odpovědět
já mám v plánu toto
Odpovědět
Ahoj, mela jsem zivou kyticku ve vlasech - tohle je fotka z odpoledne - ca. 16 hod. - kyticka drzela super :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně chce kadeřnice dát do vlasů nevěstin závoj, ale na druhou zkoušku teprve půjdu, tak uvidím, jestli to bude finální verze. :-)
Odpovědět
@nemcovakn Taky jsem měla ve vlasech nevěstin závoj. Mám tmavé vlasy a vypadalo to moc pěkně :)
Odpovědět
já budu mít takovýhle účes a místo té - na zkoušce umělé a oranžové kytky - tam budu mít fialový a bílý živý květ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky to je dobrý nápad dát tam nevěstin závoj, nejakou treba mensi kyticku a dozdobit nevestinym zavojem... :) díky za tipy @nemcovakn @karol2014 a dívám se že nevěstin závoj je i v účesu co posílala @niyka vypada to fakt hezky, a navíc mám tmavé vlasy, tak to asi i více vynikne :) @chakka a toto vypada taky moc hezky, no - holky s dovolenim si fotky postahuju a poradim se s květinářkou a kadeřnicí :-) MOC DÍKY!!! Pokud budete mít někdo nejaké další tipy či obrázky, sem s nima :) @zdenkak88 určitě se podívám - jinak ať se vám svatba v sobotu vydaří a užijte si to!!
Odpovědět
Taky bych ráda živou kytku, protože o síť proti komárům nemám zájem :) Jen je potřeba vybrat takovou, která by to ve vlasech přežila aspoň do večeře :)
Odpovědět
Profilova fotka
já měla ve vlasech orchideu - květ je placatý, akorát velký, dobře se připnula a hlavně vydržela celý den. Vlasy jsem měla pospínané také na jednu stranu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ji měla, mrkni do alba...3 růže a našité okvětní lístky
Odpovědět
jak píšeš hlavně musíš vybrat trvanlivý kytky, nebo ty co po zaschnutí vydří stejně pěkný... nevěstin závoj, astilbe, hortenzie, chrysantémy, karafiáty, je toho hodně, tvoje květinářka Ti určitě poradí :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jukni ke mě do alba já měla frézii chtěla jsem účes s kytkou moc se mi to líbí:-)
Odpovědět
Já měla gerbery a taky vydržely až do noci :-)
Odpovědět
Já měla kalu s levadnulí, krásné vydržely ještě týden. :-) Kdyžtak jsem pro názornost přidala fotku do alba. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem tyto, vydržely až do večera, navíc frézie krásně voněly :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chakka To je opravdu moc povedené, takové citlivé, nenápadné a ten účes to krásně oživí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem měla drdol na bok s kytkou živou - ne úplně uhlazené. Mám teda závoj, ale třeba se bude hodit pro inspiraci (bohužel žádnou bližší fotku zatím nemám, fotky ze svatby teprve budeme mít. :-)
Odpovědět
Ja teda tive kytky nedoporucuji! Mela jsem ruze a zvadly mi hned po obede, pricitam vinu velkemu vedru vyslo nam zrovna tropicke pocasi. Pokud ocekavate take vedro tak si radeji kvetiny odeprete nevypada to vubec hezky kdyz mate pak na hlave hnedou hruzu misto bilych ruzi.
Odpovědět
@ddmodels Dekuju :o), byla jsem take moc spokojena. Ve svatebni den jsme meli 35stupnu, ale kyticky skvele vydrzely - floristce jsem kladla na srdce, at tam da takovy druh kvetin, ktere preziji temer vsechno ;-) ...prinesla jsem si kvetinovou ozdobu den predem domu a chladila ji v lednicce.
Odpovědět
Profilova fotka
@bumbina jééé, moc ti to slušelo!!! :) díky
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju vám všem za tipy :) a prosím vás - jak tu nekterá píšete, že některé kytky brzy zvadnou a že zvolit raději nejaké které vydrží... a nebude blbé, když budu mít kytku z růží a ve vlasech růži mít nebudu ale bude tam neco jiného?
Odpovědět
@svatba28 dobrý den, růže ve vlasech mít můžete a to bez obavy, že rychle zvadnou. růže jsou trvanlivé, jen je potřeba je správně připravit. Základ je nechat je řádně napít - nejlépe přes noc a následně ošetřit lepidlem, páskou a zafixovat sprejem proti odparu vody. Samozřejmě nemůžete počítat s jejich dlouhou trvanlivostí, nicméně svatební den přežijí. Je to vlastně stejné, jako s korsáží z růže pro ženicha. :-)
Odpovědět
Já měla ve vlasech nevěstin závoj :-) Vydržel krásný dlouho.
Odpovědět
@svatba28 já jsem měla v účesu frézie, bohužel moc dlouho nevydržely.. já to teda spíš přičítám tomu, že v den svatby bylo přes 30, takže to šlo daleko rychleji. Ale jinak si myslím, že když není takové extrémní počasí a květiny jsou dobře ošetřené, tak vydrží :) já bych šla do živých květin určitě znova :)
Odpovědět
Profilova fotka
já měla od floristy živé kytky do vlasů již den před svatbou doma. byly uskladněny doma v lednici a ve tmě. vydržely krásně celý svatební den
Odpovědět
Profilova fotka
Take jsem mela zivy venecek ve vlasech. Uz den pred svatbou jsem jej mela v sacku na chladnem miste, zafixovany sprejem a floristickou paskou. Sec jsem se trosku bala, zda to venecek prezije - prezil! Vydrzel cely den, ale myslim si, ze urcite zalezi na typu kvetin. Ja mela hodne zeleneho a zakladem pak frezie. Sikovna floristka urcite poradi a hlavne pripravi kvetiny tak, aby delaly paradu co nejdele :)… Drzim palce!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@bumbina prosim,jak jsi mela ten zavoj prichyceny,kdyz jsi mela drdol do boku? Chtela bych to podobne.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na zavoji jsem měla očko z gumy, které se prichytilo ke vlasům pinetkama ( úzké sponky) a kytky ve vlasech byly z boku vedle závoje. ;-)
Odpovědět
@bumbina Ahojik, prosim te...nemas na prodej ten zavoj?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?