Živé květy v účesu, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky,máte někdo zkušenost s živými květy v účesu? Jaké myslíte, že je dobré použít a vydrží vůbec celý den a večer? Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :) Já jsem měla živé květiny (Eustoma) a vydržely krásné celý den, a to jsme měli ve stínu 30°C.. Nechtěla jsem žádnou brož ve vlasech a účes bez závoje (který jsem sundala po obědě) mi přišel moc strohý, tak živé květiny byly tou pravou volbou :)
Odpovědět
Taky zvažuji živé květy, jakékoli umělé na sponkách a čelenkách mi připadají odporné. Ale ještě uvidím, potřebuji se domluvit s květinářkou
Odpovědět
Ahoj, já měla frézie a malé růžičky, svatbu v srpnu ve vedru. Obřad byl od deseti dopoledne, takže kytičky byly ve vlasech dlouho a dostaly zabrat. Každopádně obřad, focení i hostinu přežily v pohodě, navečer už jsem je z vlasů vyndala, protože na nich začlo být vidět, že jim chybí voda :) Ale i tak bych neměnila. Kytky ve vlasech vypadaly úžasně a když jsem je pak dala pryč, účes zas vypadal trošku jinak, ale pořád krásně :)
Odpovědět
Ty květiny aby trochu vydržely, musí být navatičkované- vlhkou vatou obalené stonky a zakryté floristickou páskou. Můžete si nechat připravit dvě sady a pak tu zvadlou vyměníte za druhou , která byla uchovaná ve vodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Také budu mít čelenku z živých chryzantén-kopreti. Paní květinářka se mi zaručila, že vydrží do večera krásně svěží. Tak uvidíme... :)
Odpovědět
já měla orchideje, bez vatičky namočené do vody, jen samotné a vydrželi celý večer.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ja budu mít taky a v dnešní době už se nepoužívá vatičkovaní do vlasů stačí zalepit lepidlem na živé květy vydrží i dva dny takto upravené :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla karafiáty a santínky a vydrželi celý den (i večer). Ze začátku mě od živých květin ve vlasech spíše odrazovali, ale nenechala jsem se a nakonec jsem byla moc spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?