Všem vám kadeřnice dělala zkoušku svatebního účesu?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, zda vám kadeřnice všem dělala zkoušku účesu? Já jsem na ní byla minulý týden a ona mě řekla že zkoušku nedělá. Nejdřív mě to nevadilo, ale postupem času jsem začala být nervozní, protože mě každý řekl , že by to měla udělat. Dnes jsem jí volala, jestli bych přece jen nemohla dojít a ona mě odsekla, že to bych teda nemohla dojít, že nemá čas.Chtěla jsem se vás zeptat na vaše zkušenosti. Děkuji
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
Tak to bych teda Majusko asi hledala jinou kadeřnici...už vidím jak ji řekneš že se ti něco nelíbí a pošle tě víš kam..a bude šmít zkaženej celej svatební den..každá kadeřnece si potřebuje ozkoušet kvalitu vlasu a jak snima pracovat a taky jestli nepotřebujou dobarvit a podobně...a ten přistup.. :-S :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj maju, no, já myslím, že by zkoušku v každém případě udělat měla. Aby jste se nějak v klidu dohodly, jak a co. Vždyť zadarmo to jistě dělat nebude, tak nechápu, co jí vadí. Ještě zkus se s ní domluvit, jinak hledej jinde. Salonů je všude dost a jinde budou jistě za zákaznici rádi.
Odpovědět
Profilova fotka
ja zkousku mela, sice jsme nakonec udelali neco uplne jine, ale kvuli zkouzce jsem menila kadernici, puvodni chtel delat zkouzku na ostro dva dny pred svatbou, na to jsem zaludek nemela....
Odpovědět
Hledala bych jinde...copak se chces spolehnout na to, ze te vazne ucese podle tvych predstav??? Me cesala kamaradka, ale presto zkouska byla....a treba prvni uces, ktery mi ona udelala se mi nelibil a tak jsme cesaly a zkousely dal.....ovsem na ostro se asi moc zkouset a precesavat nebude, prece jen budes mit asi na ucesani omezeny cas, takze by bylo dobre to dopredu zkusit a vedet co a jak bude....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já jsem na zkoušce byla asi 14 dní před svatbou. Domlouvat jsem se byla asi měsíc a půl před a kadeřnice mi řekla, že to stačí těch 14 dní dopředu, že si to bude alespoň dobře pamatovat. A vím, že dělá zkoušky všem nevěstám, co k ní přijdou. Přístup tvojí kadeřnice je teda fakt divnej. Já bych si to bez zkoušky netroufla. Možná bys měla uvažovat o jiné kadeřnici. Hodně štěstí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, záleží jakou máš o účesu představu, ale pokud chceš něco složitějšího určitě je potřeba to nejdřív vyzkoušet. Přijde mi divný, že kadeřnice zkoušky nedělá.. =-) :-|
Odpovědět
majuska: v pase mas, ze uz svatba byla.....tak ted jsem zmatena :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ale v albu má 13.10.
Odpovědět
Aha, tak pardon, ja koukala jen do pasu a to me zmatlo :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja sama sem kadeřnice a takovej přistup se mi fakt nelibi,byt tebou hledam jinou kadeřnici..zkouska pred svatbou je pritom dost dulezita..mě na svatbu česala moje kolegyně z prace,zname se už dlouho,znam jeji styl i praci,ale stejně jsme zkoušku udělali-je to dobre pro představu a aspon si ujasnite tvoje i jeji představy,ktere se muzou samozrejme ruznit..
Odpovědět
Profilova fotka
No, mě to taky nejdřív zmátlo, proto jsem lezla dál. :-N
Odpovědět
Hlavne clovek jako laik, ktery tomu nerozumi si muze vybrat na obrazku uces, ktery mu pak treba vubec nepujde.... To byl i muj pripad....libily se mi ucesy, ale moje kadernice-kamaradka me usmernila, at se hodim do klidu, ze takove veci z mych peti chlupu nevykouzli :-D Takze myslim, ze to je zase o dalsi duvod vic udelat zkousku....
Odpovědět
Článek se načítá
Pro klid duše udělat opravdu zkoušku účesu předem. člověk nejen zjistí, že mu třeba ledasco nesluší a také vidí jak ta kadeřnice pracuje a jak je šikovná. zjistit to ve sv. den je docela pozdě.
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně zkoušku, moje zkouška trvala asi hodinu a vyzkoušeli jsme několik postupů, jak na to, takhle ne a takto jo.... ńebýt té zkoušky, fakt by to dopadlo bledě... ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
určitě zkoušku, já se chystám na zkoušku zítra, na tvém místě bych tu zkoušku zkusila u nějaký ochotnější kadeřnici. :-.
Odpovědět
Profilova fotka
určitě zkoušku! právě mám na hlavě svatební účes (dnes jsem byla na zkoušce) a jsem ráda. domluvily jsme se na všech detailech a udělaly kompromisy a výsledek stojí za to... ;-)
Odpovědět
Tak teď už to nemá cenu, ale zkoušku určitě. Nemusí to být tak precizní, ale i kvůli pracnosti, aby kadeřnice věděla, jak dlouho účes potrvá, by zkouška měla být. Já si pozkoušce účesu šla ještě přezkoušet šaty s bižu a botama, pro jistotu..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahojky! Chtěla jsem se zeptat, na kolik vyjde zkouška svatebního účesu, nebo vůbec svatební účes. Mám vlasy po zadek a zatím se nedokážu rozhodnout, jak bych je chtěla mít vyčesané a tak bych chtěla pár účesů vyzkoušet, ale nevím na kolik by mě to vyšlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ali, cena se může pohybovat třeba od pár stovek do několika tisíc, záleží na kadeřnictví.. ;-)
Odpovědět
Tý jo, tak to abych začal pátrat po nějaké vhodné a ne moc drahé kadeřnici (a taky šetřit). Bude to fuška, neboť bydlím v Ostravě a svatba bude v Olomouci. Jak tam budu jezdit na zkoušky nevím, ale nějak to asi budu muset vymyslet.
Odpovědět
Profilova fotka
A třeba šikovnou kamarádku nebo rovnou kamarádku kadeřnici nemáš? Já to budu řešit taky tak.. :-) Ale vlásky máš teda krásný, taky sem chtěla bejt vždycky taková princezna, ale nechtějí mi růst..
Odpovědět
Děkuji:) Kamarádku právě nemám....teda kamarádku kadeřnici. Ale můj přítel má kamarádku holičku, tak snad ona bude o někom vědět.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojky, tak mě výjde účes (drdol z polodlouhých vlasů) i s líčením do 2000,-Kč-.-) Samozřejmě v ceně je i zkouška!
Odpovědět
Profilova fotka
aliciznicka: holička a kadeřnice už je dnes to samé, jen někoho baví jedno víc :-) my v práci češem za 1000,- já měla zkoušku za 300,- a pak myslím 500,-(kolegině se na drdoly nehrnou) :-)
Odpovědět
ahoj, jujda, ja nevěděla, že to sou takovydle palky :-| , me cesala kamaradka, takze zadarmo :-D a bylo to od kadernice k nerozeznani ;-) - ale je fakt, ze je moc sikovna ;-)
Odpovědět
romika: no právě, mám trochu obavy, abych je nakonec ještě nemusela stříhat :-( Jinak kdyby mě všecko i s líčením vyšlo na 2000 jako kaci1, tak jsem ráda... i když levnější by mi taky nevadilo ;-) Moje ségra měla účes z vlásků po ramena za 680 (bez zkoušky), což mi přijde celkem dost. pepik: já jsem se právě přítele ptala a říkal, že je přímo pánská holička, ale třeba vedle krátkých pánských sestřihů umí taky krásně česat:)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jestli to nedělá, tak bude mít určitě nějakej tip... já už česala i delší vlasy a bylo to bez problémů, drželo i přes noc :-) a nebo si nech zadní rozpuštěné a sepni jen horejšek. tady je svatební salon, kde češou za 3000!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
no já na to ohled neberu, a asi každá kadeřnice ocení, když si pírka a vlásenky přinese..., případně ozdoby, ale to už je na domluvě. času je třeba víc, ale hlavně proto, že bude dýl sedět pod sušákem :-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?