Volit prices?

Profilova fotka
Neviim, zda si mam poridit prices ci ne.Mam polodlouhe vlasy ne moc huste,spise jemne a chtela bych objemnejsi uces. (uzivam biosil a bioaquanol U,treba se to do zari spravi) dystak prosim poradte prices,ktery bude ten pravy. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@klara015 Ahoj, ja jsem prices mela a nikdo si toho nevsimnul :-) Mam vlasy dlouhe, ale stejne jako ty jemnejsi a nijak zvlast huste. Zalezi na tom, jaky budes mit uces, ja mela vlasy rozpustene a natocene a bez pricesu to bylo takove "ridke". Resila jsem to s kadernici, ktera mi presne rekla odstin mych vlasu a ja si na aukru koupila clip in lidske vlasy evropskeho stylu, 50 cm dlouhe - vyslo me to cca na 1000 kc vcetne postovneho a po svatbe jsem tady na beremku za 500 prodala, takze super :-) Jinak jsem byla vazne rada, ze jsem prices mela - vazne to nikdo nepoznal a uces vypadal hezky (jukni do meho alba :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@wyxi28 moc dekuji mrknu :-) ja chci drdol.a par praminku rozpustenych mam to v albu,ale drdol chci aby byl bohatsi a ne jen par vlasu.
Odpovědět
Profilova fotka
@wyxi28 wau moc pekne,ani bych nerekla,ze jsi prices mela uzasny.
Odpovědět
určitě doporučuju, já mám také jemné vlasy kus pod ramena, měla jsem clipů několik a v drdolu to vůbec nebylo vidět! Moje kadeřnice mi clipy v přesné barvě mých vlasů (s pravých vlasů) zapůjčila, takže jsem ani nemusela nic platit. Původně jsem se tomu teda bránila, ale z mých vlasů se bohatý drdol udělat nedá a tohle je super možnost, jak mít bohatý účes i s jemnými a ne moc dlouhými vlasy :)
Odpovědět
Profilova fotka
@genelady dekuji,vazne o tom uvazuji ;-) aspon jednou mit bohaty uces :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?