Už nechci být blond, máte tip na změnu vlásků?

Ahojky, chtěla bych změnit barvu vlasů nebo je nějak oživit, protože dlouhou dobu jsem blond a už mě to nebaví, chce to zkrátka změnu.. zítra jdu ke kadeřnici a vůbec nevím co s vlasy.. jestli změnit barvu nebo jen melíry, přemýšlela jsem i nad ombré barvou, ale nevím... nemáte nějaký tip na změnu vlásků? Můžete případně vložit pro inspiraci i foto.. díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím,že dobrá kadeřnice ti poradí co by ti slušelo :)
Odpovědět
@vercas01 snad ano, ale chtěla bych se něčím inspirovat a zatím nic nenacházím... myslela jsem jít na zrzavo, ale nevím, jestli to je dobrý nápad..
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím jak teď vypadáš takže ti nemůžu říct jestli jít na zrz :)
Odpovědět
Profilova fotka
@starkova123 těžko radit, nevím jak vypadáš. někdy stačí na oživení třeba nějakej melír a zkrácení vlasů.
Odpovědět
@kacbal zkrátit je moc nechci, jsem světlý typ, modré oči a blond už být nechci..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@vercas01 vložím si sem nějakou fotku..
Odpovědět
Tohle dilema jsem taky řešila a blond vyměnila za hnědou ;-) A výsledek? Ihned (tj. při příštím barvení) jsem se vrátila k blond - prostě se tak cítím nejlépe a jsem to "já"... Nejlepší byla sms od snoubence, když mi před násvštěvou kadeřnice napsal sms: "Pokdu ještě není pozdě, tak prosím, barvu neměn! Nemohl bych Ti pak říkat Zlatovlásko" :-) Kadeřnice by Vám měla umět každopádně poradit! x-) Hlavně si to dobře promyslete! Před svatbou bych ososbně nějaké extrémní změny nedělala a pokud ano, tak bych je konzultovala s partnerem. To ale jen můj pouhý názor!
Odpovědět
Profilova fotka
@starkova123 i světlému typu můžou sedět tmavší vlasy. být tebou, tak si zajdu do nějakého obchodu s parukama a zkusím si tam nějakou jinou barvu. aspoň uvidíš, co by ti sedlo
Odpovědět
tak já nevím, líbí se mi něco takového..
Odpovědět
mně vadilo to, že se barvy rychle vymývaly (musím si vlasy mýt ob den), v tomhle jsou melíry parádní, ty jen odrůstají, ale to barva taky..
Odpovědět
Profilova fotka
@starkova123 Odmysli si krásu slečny, dokonalý styling a retuše... myslím, že bez toho by to zas až tak působivé nebylo a jak uz tu bylo receno, tohle se ti rychle vymyje, kor kdyz jdes ze svetle, tak pigmenty ve vlasech nedrzi... ja bych tohle pred svatbou taky neriskovala :-) Ale to je jen muj nazor ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?