Umělé vlasy

Ahojky holky :-) potřebuji radu. Budu česat na svatbu svoji kamarádku (jsem kadeřnice co češe hodně na svatby), ona si objednala umělé vlasy z aliexpressu, ale bohužel nejsou vůbec tvárné a nedají se natáčet, teplem se škvaří... na pohled vypadají moc hezky, vůbec nevypadají nějak uměle nebo tak. Jenže slečna má opravdu málo vlasů a vysněný bohatý účes. Snažila jsem se ji vysvětlit realitu, zkoušela jsem vlasy použít jako podložku, ale tím, že se nedají vůbec tvarovat, tak to bylo uplně k ničemu i jako podložka. Prosím, nemáte někdo doma umělé vlasy, které se dají přidělat (na takový malý sponky) a daly by se tvarovat a natáčet. Odkoupíme. Děkuji moc. Slečna má promelírované vlasy, takže odstín, plavý nebo tmavší blond. Děkuji moc.
Odpovědět
Ahoj, a nechce si kamarádka pořídit "živé" vlásky? Vypadá to určitě lépe a může s nimi dělat úplně vše, jako se svými vlasy. :-) A řekla bych, že někde na bazaru by se daly sehnat za nějakou rozumnou cenu. Já jsem měla umělé vlasy na clipech a nevydržela jsem v nich ani pár hodin, protože byly hrozně těžké a bolela mě z nich hlava. Teď jsem si koupila živé vlasy, které používám jen opravdu příležitostně a musím říct, že oproti těm umělým jsou tak lehounké, že o nich celý den ani nevím. A barvím si je, žehlím, kulmuju a nemůžu si je vynachválit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A proc nekoupite prave lidske clip-in?
Odpovědět
Profilova fotka
Všechny umělé vlasy se teplem škvaří. Kanikalon se natáčí tak, že se kovová natáčka obalí novinovým papítem, vlasy se na ní natočí a dají zapéct do speciální trouby. Ty mají např maskéři v divadlech, kde používají hodně paruky a ty se vesměs z lidských vlasů nedělají. Ale nemyslím si, že pár stovek na svatbě ušetřené za pravé vlasy je dobrá investice :(
Odpovědět
Děkuji moc, prave jsem si říkala, ze se zeptam, nerada bych ji odkazala na nejakou internetovou stránku, kde prodavaji "lidské" vlasy a nebyla to pravda prislo něco co ma doma..mate nekdo nejakou stránku, kde objednat? Rada bych něco ověřeného.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzanavyk Konktétní stránky neznám, ale clip-in jsou z azijských vlasů, které prošly chemickým procesem, aby se strukturou přiblížily vlasům evropským, které jsou přemrštěně drahé. V tomto ohledu bych se kupovat na netu nebála. Pokud netrefíte odstín, kadeřnice vlasy může dobarvit, promelírovat atd. Umělé poznáte na první pohled.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?