Udělat si před svatbou trvalou? Chci rozpuštěné lokýnky

Holky, moc se mi líbí lokýnky, chci je mít rozpuštěné se závojem a živou kytkou, ale lokýnky mi nevydrží moc dlouho, tak uvažuju, že si dám nějakou šetrnější trvalou a pak natočím a lokýnky lépe a déle vydrží, co myslíte?
Odpovědět
Napravit nepovedenou trvalou, popř. z ní udělat účes je mnohem náročnější než zajistit, aby lokýnky držely celý den. Pokud nechcete kadeřníka ve svatební den, rozhodně doporučuju alespoň investovat do drahého laku pro vlnitý účes a šamponu na vlasy od kadeřníka, NE z drogerie. A vyzkoušejte více způsobů pro lokny, některým sedne jeden ze 100 - zkuste youtube. - např. curly hair tutorial. Od ponožkových, přes papírové, zaplétané, žehličkové a x milion dalších způsobů. Ale prosím, trvalou až jako poslední způsob.
Odpovědět
@jarai nemusíš. Já mám vlasy rovné jako hřebíky. Když jsme šli třeba na ples, tak jsem chodila od rána v natáčkách, abych měla vlny a výsledek byl tak na hodinu. Śílený. Tak jsem se toho bála, ale zkušená kadeřnice ví. Dělala mi každý proužek zvlášť jejich žehličkou, každý přelakovala a vlny držely až dokonce druhé dne, kdy jsem vlasy myla. Neskutečné. Kadeřnici upozorni, že ti vlny nedrží, ať si dá záležet a uvidíš. Dojdi si na zkoušku, popros jí, ať to udělá stejně jako ve svatební den a budeš vědět, jak dlouho Ti to vydrželo. Koukni ke mě do alba, že jsem měla pořádné vlny, žádné kudrlinečky.
Odpovědět
@jarai pokud mas jemne vlasy tak ti ani trvala nepomuze-vlastni zkusenost a ani dobra kadernice a jejich laky,kulmy atd. Zkus bud nejaky clipy, pricesky nebo nejaky uces. Ze zacatku budes mit zvlnene vlasy a v polovine rovne..aby si pote nelitovala az budes koukat na fotky a video :-)
Odpovědět
jako kadeřnice říkám trvalou rozhodně neee. Dobrá kadeřnice ti udělá vlnobití že budeš koukat :-D
Odpovědět
@agasa a vy jste dobra kadernice...? Chtela bych videt jestli by jste zvladla udelat vlnobiti na mych vlasech bez cukru a piva :-D a hlavne, aby to vydrzelo min 2 hodiny...zkusila jsem hodne kadernic a vyhlasenych a vysledek rovne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jak řílá @Isvit, kdybys viděla, co všechno moje vlasy vyvádějí... Nikdy mi nic nevydrželo. Nestihnu ani dojít do práce, aby se účes nezměnil :( ALE - vlasy jsem si umyla večer a ráno mi je kadeřnice na sucho natočila s nějakými těmi přípravky kulmou. A vlny jsem měla i po vyspání. Stálo mě to necelou hodinu času a 200,- Byla jsem spokojená ;-)
Odpovědět
@kalisek je zvláštní že špičková kadeřnice neumí natočit vlasy tak, aby vydržely aspoň dvě hodiny :-| , mám vyzkoušené, že když se předlakujou a pak kulmou natočí a na závěr zafixujou ještě lakem, tak jsou lokny pevnější, samozřejmě záleží na tom jakých vln chcete docílit, jaká je délka vlasu atd. Jinak mě osobně se líbí přirozenější zvlnění, než natočení styl pudl:)
Odpovědět
@agasa nevim, ale predlakovat vlasy a pak je kulmou natocit mi prijde jako pekna hloupost-vzdyt se ty vlasy znici a polamou :-| nejde o dve hodiny, ale aby natocene vlasy vydrzely cely den (to je jasny, ze kazda kadernice vlasy natoci a vydrzi to alespon 2hodiny)...psala jste, ze jste kadernice, tak bych rada vyuzila vasich sluzeb a nechala si od vas vlasy natocit, kdyz jste si jista, ze to vydrzi :-) Libi se mi jak rychle umi nekdo zareagovat na diskuzi jen proto, aby si vytvoril reklamu a dal o sobe vedet. Pritom pouziva vety typu kazda dobra...(kadernice, vizazistka,fotograf...) by si mel poradit. A tim se snazi ze sebe udelat profika. A kdyz dojde na vec dopadne to stejne :-D
Odpovědět
@kalisek s tou dobrou kadeřnicí jsi začala ty:), chtěla bych vidět clipy v uplihnejch rozpuštěnejch vlasech jak si jí to radila ty, hold jsi asi zkušenější :) a promiň myslela jsem že diskuze je o tom že tady lidi diskutujou. Na beremko jsem se zaregistrovala proto že se budu vdávat a ne kvůli reklamě! A jestli ti vadí že se k diskuzi připojím číst to nemusíš!
Odpovědět
@agasa :-D ptala jsem se Vás , zda bych mohla tedy využít Vašich služeb, že by jste mi natočila vlasy, aby vydržely zvlněné celý den -bez poškození :-D Chtěla bych Vám poté vyseknout poklonu jak jste dobrá- špičková kadeřnice. Když to ještě nedokázala žádná před Vámi a poté si říct, že všechny kadeřnice, které jsem považovala za dobré byly pouze telátka :-D Jinak clipy a příčesky jsme myslela do účesu a nebo rovné, které třeba vlasy jen prodlouží a nabydou na objemu:) Osobně by se mi nelíbilo mít na fotkách ze začátku obřadu navlněné a ke konci rovné-to radši rovné už na začátku. Jinak mám zkušenosti s vizážistkou (kadeřnicí), která si také hrála na profíka a max. mohla jít tak líčit a česat mrtvoly :-D Takže si troufnu říct, že poznám telátka co se vydávají za profíky... :-)
Odpovědět
@kalisek Jsem si jistá, že soukromé zprávy mimo téma diskuze, zde nemají co dělat. Proto tě žádám další dotazy směřuj prostřednictvím mé interní pošty. Pokud ale i nadále chceš komunikovat v nadřazeném a arogantním postavení- nepiš! O komunikaci se zamindrákovanou osobou nebo co jsi- nestojím. A pro všechny nevěsty, které chtějí vypadat jedinečně a dokonale nezoufejte, všechny špičkové kadeřnice nejsou na úrovni kterou tady ,,kalisek,, popisuje ;-)
Odpovědět
@agasa nechápu proč to tedy dále rozmazáváte, už jste mi snad psala včera do IP. Neodpověděla jsme Vám, protože o konverzaci s Vámi nestojím ...o to kdo z nás je zamindrákovaný by jsme mohly ještě dlouho diskutovat (přijde mi, že jste vtíravá jak Alpa) a pořád má otázka, zda mi tedy vy ,,špičková kadeřnice,, uděláte to vlnobití zůstává nezodpovězena :-D Když předem nalakovat , kulmou nebo žehličkou poté natočit a znovu nalakovat raději ne děkuji, chtěla bych aby mi vlasy zůstali bez poškození :-D Tím to konverzaci s Vámi ukončuji a byla bych ráda, aby jste mě už dále neobtěžovala a to ani v IP. Mějte se hezky a přeji hodně vlnobití :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@kalisek otravovat jsi začala ty, jako špičková kadeřnice jsem se zde neoznačila a co se týče toho předlakování, tak záleží na tom na kolik si nastavíš teplotu. Nabídky toho že by jsi mě navštívila jako zákaznice neberu vážně z toho důvodu že nás dělí dost velká vzdálenost. Asi je snažší plácat tady hovadiny bez profilové fotky viď :-D
Odpovědět
@agasa nemusíte mi psát jsem do diskuze a poté znovu do IP...Chápu tady by jste si vytvořila špatnou vizitku, když by ostatní viděli jak umíte urážet lidi typu polib si p....a tady v diskuzi si hrajete na slušnou. Myslím, že z těch zpráv co jste mi poslala do IP by bylo zřejmé, kdo má nějaký mindrák :-D Vzhledem k tomu, že na Vámi poslané zprávy do IP nereaguji - předpokládám, že by Vám už mělo dojít, že o konverzaci s Vámi nestojím což jsem Vám již tady psala. Proto Vám znovu píši už mě neobtěžujte ani zde ani v IP-s někým kdo se neumí vyjadřovat ani jako průměrný orangutan nemám chuť komunikovat. Poslední: za vlnobitím bych zajela klidně i 200km :-D
Odpovědět
@kalisek Nic vulgárního jsem ti do IP nenapsala. Jen mě zajímá co takový kačeny jako jseš ty tady na beremku dělají, na to mi odpovědět neumíš viď? Z tvého fotoblogu není zřejmé že jsi se vdávala, nebo vdávat budeš, jen že potřebuješ udat nějaký zboží! A zlatíčko polib si p. jsem ti nenapsala, tak si laskavě přestaň vymýšlet nějaký hlouposti ;-) Je zvláštní, že přes IP se mnou komunikovat nechceš a tady ti huba jede jako pila :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?