Účes z vlasů sotva po ramena?

Zdravím všechny nevěsty se svým dotazem hlavně na ty, co mají (nebo měly) na svatbě účes z kratších vlasů. Já mám hodně jemné vlasy, teď jsou pár cm nad ramena, do svatby už to asi moc nepovyroste :-| . A chtěla bych nějaký účes do kterého by se daly na drátku živé květiny, ne úplně rozpuštěné, ne příčesek. Ráda bych Vás tedy poprosila o tipy a inspiraci :-) Přikládám ještě fotky co se mi líbí...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem chtěla takový "messy" drdol :( a jak jsem byla naskoužce, tak prostě to nejde vyčarovat :( a to mám husté hudrnaté vlasy pod ramena :( takže mě osobně nezbyla varianta než objedat clip in :D a když jsem říkala, že co rozpuštěné, nebo nějak lehce pospínat, takže většina kadeřníků nezaručí, že to vydrží víc jak na obřad :D
Odpovědět
Šla bych do clip in příčesků. I když píšeš,že je nechceš, tak si myslím, že délku jinak nevykouzlíš a navíc pokud koupíš pravé lidské a ne tu hnusnou umělotinu, tak to bude vypadat moc hezky a ani o nich nebudeš vědět. ;-) Sama je na svatbu plánuji, sice jen kvůli zahuštění, protože délku mám ok, ale už jen pro ten efekt, co to udělá je super. ;-)
Odpovědět
Mam taky jemne a spis kratsi vlasy nez dlouhe a mela jsem je kouzelne vycesane,uces i liceni jsem mela od pani Kuchynkove ze Starého Plzence,ma profil zde v profesionalech.Vydrzely krasne cely den i s tezkym dlouhym zavojem a ve vetru,vytahalo se jen par praminku (ktere by sly snadno uhladit, kdybych se byla podivala do zrcadla ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Kupte si clip-in vlasy, jinak to nepujde, obzvlast, pokud mate vlasu mene.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám toto, jemné vlásky a cca po ramena.
Odpovědět
@dzejnany To vypadá moc hezky, třeba mi kadeřnice na zkoušce taky něco takového vykouzlí... :-) @janica930 Dík i tobě za povzbuzení :-) @cat5 Věřím, že by to vypadalo hezky, ale mně se to prostě nějak příčí, to bych už nebyla já... Spíš už si vlasy nechám jen natočit a rozpuštěné
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, i ze slabých vlásků se dá vykouzlit pomocí dobrého stylingu krásný účes:) Na fotkách budoucí nevěsta taky nemá moc vlasů a jsou po ramena:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si vyhlédla na pinterestu účes pro vlasy po ramena a musím říct, že kadeřnice se docela činila a jsem spokojená. :-) nemám tam žádnou vycpávku, vlasů mám spíš míň a účes vypadá podle mě docela bohatě.
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně si po zkoušce účes nenech rozhodit s tím, že je jenom na zkoušku, ale trvej na tom, že v něm odejdeš. I když při zkoušce pochopitelně není precizně dokončený, takže vydrží méně než v reálu, získáš o trvanlivosti nějakou představu. Ono totiž nezáleží jen na šikovnosti kadeřnice, ale hlavně na tvých vlasech. Mně se třeba vysněný rozvolněný účes ze zkoušky začal rozpadat po půl hodině, takže nakonec nezbylo než mít pevný, lehce ulízaný drdol - ten pak vydržel v pohodě celý den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?