Účes z jemnych vlasů

Ahoj holky, mate nejake tipy na uces z jemnych vlasu kterych je po malu? Popripade foto co jste si nechali ucesat ? Mela jsem dneska zkousku, ktera nakonec vubec nedopadla, protoze si kadernice nevedela rady :-( . Chtela jsem drdol a jsem si vedoma jak na tom jsem..no a ted to vypada, ze se slavnostnim vzhledem muzu rozloucit :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Co takhle použití clip-in vlasů? Ty umí dodat hodně objem... záleží potom na délce...
Odpovědět
Ahojky :) mám stejný problém.. Nic mi na hlavě nedrží.. Nebudu s tím tedy bojovat a nechávám vlasy rozpuštěně ( navlněné) s květinovým věnečkem :) .. Nosím už několik let clip in vlasy :) třeba by ti to pomohlo aspoň co se množství vlasů týče :)
Odpovědět
Já jsem si vlasy hodně zničila žehlením, takže první zkouška byla taky vlastně o ničem, domluvily jsme se, že si koupím clip-in vlasy, nad kterými jsem stejně přemýšlela. Takže jsem si je koupila a teď mě čeká ta pravá zkouška :)
Odpovědět
Taky to budu řešit. Vlasů mám sice dost, ale jak jsou jemné, tak to vypadá, že jich je málo. Na svatbu si určitě zajistím clip-in vlasy. @peonies Nemohla bych poprosit o nějakou fotku, kde by byl vidět ten rozdíl?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám taky hrozně jemné a řídké vlasy.. a vlny mě spadnou dost brzo..ale měla jsem koupené clip-in vlasy, kadeřnice mi je obarvila na stejnou barvu jako moje a vůbec to nešlo poznat a měla jsem krásné dlouhé hustší vlasy..doporučuji :-)
Odpovědět
Já mám taky jemny, pomerne ridky vlasy. Kadeřnice vymyslela zapletený volny cop okolo cela, vzadu sepnutý do drdolu. Vlasy mi před česáním navlnila a natuzila a hned jsem měla mnohem větší objem. Účes vydržel až do noci.
Odpovědět
@terijs a mate nejakou fotku k dispozici? @wewa87 napiste jak to dopadlo prosim :-) . Me kadernice vahala i s klip in vlasy. Sice o pricesku mluvila ale zaroven rikala jak jsou ty vlasy pak tezke a apod. Jsem z toho doopravdy docela spatna - odchazela jsem z pocitem ze mam proste smulu protoze z tehlech vlasu se ucesat nic neda. - A to nemam zadnou ples nebo nemoc, proste jsou jen hodne jemne takze zadny obem...
Odpovědět
@jitulkax noo ja bez nich nikam nechodim, ale muzu ti to vyfotit.. Napis mi Tvuj email do zpravy a poslu ti to :) mam fakt extra malo vlasu a tou fotkou se chlubit nechci 😄 Ale urcite si kup poradne (kupovala jsem ted okolo 1200,- a bylo to malo :( )).Jinak jsem vzdy kupovala pres ebay a prislo mi ze za stejnou cenu jsem mela lepsi kvalitu (hustsi) i kdyz gramaz psali stejnou jako na eshopech v cr... Na svatbu jsem si koupila nakonec sady dve protoze po zakoupeni prvni sady to bylo hrozne ridke (mam vlasy na ramena a chtela jsem to i prodlouzit, takze byl videt skok) zakoupila jsem teda jeste druhou sadu ze ktere jsem odparala sponky a sesila je :) ted je to pekne tak akorat nespojila sem ty sady uplne cele spis jen ty delsi pasy v zadu :) .. Vsichni mi to chvali ze to neni poznat :) ... Ja si uz neumim predstavit ze bych je nemela :) nosim je uz cca 6let :)
Odpovědět
@crejzy když to někdo umí nasadit tak drží :) chce to cvik.. Jinak si pořiď nějakou rozumnou délku.. Pak těžké nebudou :) doporučuju zkusit nosit už před svatbou aby sis zvykla na ten pocit :) .. Když si ty své vlasy clipama jen zahustíš nebo prodloužíš jen o kousek bude to v pohodě 😉
Odpovědět
@peonies moc děkuji. E-mail jsem ti poslala. Nemusíš se bát, ukazovat ji nikomu nebudu :-). A moc děkuji za podělení se o zkušenosti.
Odpovědět
@jitulkax máš to na emailu :)) akorat to byla rychla fotka v koupelne tak to asi neni uplne dobre videt ale snad pomuze :))) .. Jinak rado se stalo ;)
Odpovědět
@peonies děkuji. Ten rozdíl bez a s je hustý. A vůbec není poznat, že tam je něco navíc :-) Já mám akorát strach, aby mi to na vlasech drželo a moc je to nezatížilo.
Odpovědět
Článek se načítá
@jitulkax 😄Je to rozdil no.. Dulezite je to dobrenasadit .. Nasazuje se od spoda vrsek vzdy sep es sponkou ja zacinam vzdy od stredu hlavy chytnu praminek trosku zatupiruju (pokud chci aby mi to famt drzelo cely den a nesjizdelo) zatocim a cvaknu do nej sponku.. Pak jednu z prave a dalsi z leve strany .. Nekdy to prepinam i dvakrat pokud citim ze to nesedi dobre.. Nesmi to tahataby jsi v tom fakt vydrzela :) ..az mam nasazene vsechny pasy tak natupiruju lehce i vrchni vlasy nad sponkama a trosku i vrchni clipy ale opatrne aby sem je nestrhla .. Pak to jemne precisnu :D ... Trva mi to asi pul hodky nez si to takhle nasadim.. Nicmene pak nic neni videt a nikdo nevi ze nejake clipy mam :) zatim byli vsichni prekvapeni kdyz jsem prozradila ze to nejsou me vlasy :D .. Drzim pesti klidne pisni kdyby jsi neco potrebovala ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@crejzy no ale je pravda, že jsem byla prvně u kadeřnice která mě řekla že s mýma vlasama nic extra nevyčaruje, at se s tím smířím..Taky jsem z tama odcházela zklamaná, že mi nic udělat nepůjde...Pak mi kamoška tady Brně doporučila známou kadeřnici, šla jsem k ní a nic pro ni nebyl problém..že uplně v pohodě udělá co si řeknu, a taky udělala..takže zkuste ještě nějakou jinou :-)
Odpovědět
@crejzy Do alba se můžeš podívat, jak vypadaly vlasy s clip-in vlasy, použity byly nakonec jen dva pruhy :) A tady dávám foto, jak "moc" mám vlasů :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?