Účes s živými květy

Dobrý večer milé dámy, jakou máte zkušenost s květinovým účesem? Vždycky jsem chtěla živé květiny, ale bojím se, jestli vydrží a jestli jsou schopny i "normální" květinářky nějakou květinovou ozdobu do vlasů vytvořit... Svatbu máme u Ostravy a zatím jsem na různé věnce atd. narazila jen v pražských a brněnských krámcích typu "Kvítí z lesa" Díky moc za každou zkušenost. :-) PS, přikládám ilustrační foto, nechci žádný "záhon" spíš jen něco decentního do drdolu/copu
Odpovědět
Profilova fotka
Kazda spravna kvetinarka by mela rict jake kvetiny jsou do vlasu vhodne a ktere vydrzi nejdele a nabidnout je dane neveste.Samozrejme se musi spravne osetrit aby vydrzely co nejdele jako je treba "voskovani".Ja jsem mela napr. ve vlasech chrysantemy,viz foto v albumu.
Odpovědět
Ahoj, nerozumim tomu, jak kvetinarky kytky zabezpeci, aby vydrzely, ale urcite to jde! Neverila jsem tomu, ale moje kvetina vydrzela v uplne krasnem stavu 3 dny. Pripnuta byla na hrebinku, ktery se potom zasunul do ucesu.
Odpovědět
Profilova fotka
Staci je čerstvě seriznout a narosit rosici vodou a vydrzi krasne az do rana. Mela jsem pripevnene pirkami.
Odpovědět
@dandatko Jé, to je překrásné... Zatím moc děkuji za pozitivní zkušenosti všem!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry vecer, mam velkou zkusenost s kvetinovym ucesem.. Obcas zalezi na tom - kdo a jak to pripravuje.
Odpovědět
Já měla toto: http://www.beremese.cz/blog/valentova... vydrželo mi to celý den a kytičky byly připevněné jen pirkami, nijak ošetřené nebyly
Odpovědět
Ahoj :) ja jsem si věneček dělala sama z nevěstina závoje, ale moje floristka mi ukazovala fotky její práce a byly vážně krásné :) ... Je taky z Ostravy :-) - Dagmar Nováčková :)
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella Mně holky ze Svazku připravily úžasný věneček, který vypadal ještě druhý den jako nový.
Odpovědět
@peonies překrásné, na Vaše fotky jsem se divala už několikrát a jsem moc potěšena, paní Dagmar Nováčkovovou máme vybranou taky. Psala jsem ji email zda vyrábí i květinové ozdoby do vlasů a zatím mi neodepsala, tak ráda slyším, že ano.♡
Odpovědět
@shigella 😊Moc děkuji! Ona je opravdu moc šikovná, byly jsme sice nějak domluvené, ale přesto mě moc mile překvapila a z kytek jsem nemohla spustit oči 😍.. Ona toho má opravdu hodně, ale určitě Vám brzy napíše.. Zkontrolujte si pro jistotu email, zda jste ho napsala správně... Já jsem jednou do dotazníku pro fotografa napsala špatně ten svůj a divila se, že neodepisuje :D ...
Odpovědět
Já sem měla květinový věneček z růžiček a ostružin, krásný vydržel 2 dny. Dobrá květinářka bude vědět jak na to, nebála bych se toho :-)
Odpovědět
@furcifera Díky moc. :-) já jsem si právě vždycky myslela, že to v pohodě vydrží, ale fotogrfka (a zároveň kadeřnice a vizážistka) kterou máme zamluvenou mi říkala, že mám mít nachystanou umělou ozdobu stejné velikosti, že živé květy vydrží cca 4hod a pak se v účesu nahradí něčím jiným... Tak mě to trochu zneklidnilo.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já jsem měla ve vlasech živé květy a samozřejmě celý den nevydrží. Večer už bylo vidět, že uvadají ale na obřad a focení vypadaly super.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?