Účes s clip in vlasy + korunka (závoj?)
Nenašli jste co jste hledali?
Doporučení dodavatelé![]()
Lucie Průžková je mistryně ČR a mezinárodní vicemistryně v líčení.Věnuje se svatebnímu líčení i česání.Nalíčí Vás také na boudoir nebo glamour focení.
Helena Burešová vizážistka
Celá ČR
Nejdůležitější pro mne je, aby se klientka cítila být sama sebou. Ráda poradím, ale pouze pokud si to klientka přeje
Největším oceněním mé práce je pro mě spokojená klientka s úsměvem na tváři. Nabízím Vám profesionální make-up a hair styling pro Váš svatební den.
Bereme se doporučuje:
Užitečné čtení
- Je nutne usadit fotografa/kapelu apod k rodine a pratelum?Diskuze
- Striptérka na manželově rozlučce - jaký máte pocit?Diskuze
- Pes v manželské posteliDiskuze
Inspirujte se
Přidejte se do skupiny
Články od našich partnerů
Pro pěknou svatbu nemusíte vyhrát v loterii. 6 tipů, jak
Kolik stojí svatba? Tipy jak snížit náklady za svatbu na minimum
Hnízdečko lásky: jak si vybavit partnerské bydlení v pronájmuArchiv článků od partnerů
Ahoj holky, mám opět pár dotazů, teď ohledně účesu. Zamilovala jsem se do jednoho účesu, ale takto moc mi vlasy do svatby nenarostou. Přiložím fotku pro představu toho účesu. Tak mě napadlo účes vytvořit s pomocí clip in vlasů. Nevíte o nějaké kadeřnici v blízkosti Ostravy, která by mi buď tyto vlasy k účesu sama zapůjčila, nebo by mi účes vytvořila, kdybych si je koupila? Nevím, jestli to automaticky dělají všechny... Dále se chci zeptat, jestli se hodí mít korunku i závoj, nebo je to už moc a zvolit jen jedno z toho (nebo nic). Moc děkuji za vaše názory.