Účes k šatům

Profilova fotka
Holky poraďte, prosím, jaký účes byste volily k těmto šatům. Osobně bych chtěla něco ,,volnějšího" , ne úplně sčesaného, ale ráda bych slyšela víc názorů. Posílám foto šatů a některé účesy, které se mi líbí.
Odpovědět
Budu mít podobný typ šatů. Nejdříve jsem chtěla taky něco volnějšího, ale říkám si, že by byla škoda, kdyby nebyl vidět ten vršek šatů a byl zakrytý vlasy. Tak by to chtělo buď něco na stranu anebo nízký drdol jako tady na posledním obrázku. Akorát mě štve, že u toho drdolu to zepředu vypadá tak obyč, jakoby člověk měl jen copek. Tak možná něco takového? Přikládám fotku
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Prosim vas,ba posledni fotce jsem ja a jsem bezradna v ucesu,tyto se mi libi ale nevim zda se to ke me hodi.Poradite ktery popripade jiny?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud budete mít šaty jako na fotografii, doporučuji nenechávat vlasy rozpuštěné. O krajku, kamínky, tyl se rády zacuchávají. Spíš bych zvolila volný, neutažený drdol posazený v zátylku. Rozpuštěné, nebo polorozpuštěné vlasy vypadají hezky u šatů bez ramínek s větším dekoltem na zádech.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?