Svatební účes z opravdu krátkých vlasů, děkuji za tipy

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím, prosím o rady všechny které také hledáte účes z krátkých vlasů. Nosím sestřih skoro na ježka a nemá cenu si teď vlasy nechávat dorůst, protože by dorostly do délky kdy se s nimi stejně nedá nic dělat, potvrdila mi to i moje kadeřnice- kamarádka. Jestli máte nějaké obrázky, fotky sem s nimi. Předem děkuji za typy a rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@skoromusilci Mne se moc libilo jak to vyresila Anne Hathaway na svoji svatbe kdyz se ostrihala na kluka kvuli Bidnikum.. obecne myslim ze v kratkych vlasech vypadaji zdobene a vyrazne celenky skvele a mnohem lepe nez v dlouhych
Odpovědět
Profilova fotka
Kadeřnice mi taky radila čelenku a já bych jí brala, jen si to moc nedovedu představit a taky potřebuji vidět nějaké obrázky, abych věděla jakou zhruba bych měla shánět. :-)
Odpovědět
Ahoj, ja jsem mela celenku a vypadala v kratkych vlasech uzasne, muzu doporucit:)
Odpovědět
Profilova fotka
Máš tolik možností, stačí jen vybírat.. Mimochodem osobně se mi Anne H. na své svatbě vůbec nelíbila, to se jí právě vůbec nepovedlo, ale tisíc lidí, tisíc chutí.. Zasílám někaé inspirace pro krátké vlasy a pro čelenky..líbí se mi hodně krátké závoje, nebo jak se tomu říká, viz první foto.. Anne je druhá fotka..
Odpovědět
Profilova fotka
Letos jsem měla dvě nevěsty s krátkými vlasy, tak třeba Vás to bude inspirovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je krasne take se budu vdavat s kratkymi vlasy
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojik,take bych rada pridala prispevek. Sice pozde ale pro dalsi nositelky kratkych vlasku. Jako dite jsem musela nosit povinne dlouhe vlasy a mama mi je tak zprotivila,ze uz po nich ani neprahnu. Miluji kratke vlasky a na svou svatbu jsem to vymyslela s bilou celenkou,jednoduche a elegantni.Rada chodim v sezone na plesy,a tak i na ne soupnu celenku ci sponecku a je to....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?