Svatební účes z jemných vlasů, máte stejný problém?

Holky jsem objednaná na zkoušku účesu. Jsem zvědavá, co kadeřnice pro těch mých 5 chlupů na hlavě vymyslí, doufám že umí zázraky s fénem a tužidlem :-D Máte některá stejný problém?
Odpovědět
Mohla bys zhustit vlasy clip-iny. Pokud jsou z pravých vlasů, tak to nejde poznat.
Odpovědět
Ahoj! Já mám úplně stejný problém. Jsem přírodní blondýnka a alespoň jak říká moje kadeřnice, tak vlasů mám hodně, ale strašně jemný s délkou těsně pod ramena. Na zkoušce jsem už byla a musím říct, že jsem byla absolutně nadšená. S pomocí podložky mi kadeřnice vykouzlila přepychový drdol. Když to viděl nastávající švagr, tak nevěřil, že je to z mých vlasů. :-D (Na fotce je černá mašle, protože jsem šla ten den na ples.)
Odpovědět
@antara vypadá super!
Odpovědět
@radkaja Aby měly na čem držet...
Odpovědět
Děkuju! ;-) Myslím si, že pomocí různých podložek se fakt dá s vlasama pěkně kouzlit. Anebo co psala radkaja a použít clip-in. Tam už to ale asi bude o větších penězích.
Odpovědět
Profilova fotka
@spulka_up Moje kamarádka, která má taky ,,pár chlupů´´ potřebovala účes k jedné příležitosti, má světlejší hnědé vlasy, udělala jsem jí blond melír, vyfoukala a měla hřívu jak za mlada :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@antara Krásný.
Odpovědět
@prcekverunka Také bych chtěla tento problém vyřešt melírem, snad to pomůže. Ale zatím váhám, jaký účes zvolit, snad kadeřnice něco vymyslí :-)
Odpovědět
Mate tip na dobrou kadeřnici v Praze, ktera by vykouzlila neco s jemnych vlasu?
Odpovědět
Taky budu mit ve vlasech "podklad". S jemnymi se da kouzlit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@antara Ten je moc pěkný!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taktéž slabé vlasy (původně jsem též blondýnka), postupně sestříhané pod ramena, takže mám k tomu každý vlas jinak dlouhý, ale už mám účes vymyšlen v hlavě, kde použiju pramínek pravých clip-in vlasů co mám doma, ty jsou dlouhé až po zadek, takže mi udělá nějaký drdůlek, nechá mi patku přes oko a z toho drdolku mi půjde pramen vlasů po zádech dolů, ozdobí to těmi perličkami v podobě vrtulek, které se zamotá do účesu a bude to vypadat perfektně! Takže se moc těším na první zkoušku účesu, ale tu mám až týden před svatbou, aby to měla čerstvě v paměti :D Dobrá kadeřnice si musí umět poradit i s 5 chlupy na hlavě jak se říká :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No tak moje kadeřnice si určitě poradí, ale nemá to holka jednoduché... tu podložku - jak tady píšete mi dát nemůže, protože mám tak málo vlasů, že by byla vidět. Od včerejška pročítám diskuze o clip-inech a zdá se mi to dobré, možná do toho půjdu... ale obávám se, že mi nebudou mít na čem držet. Potřebovala bych to nejdřív vyzkoušet, než si je koupím. Zas tak velká investice to není, koukala jsem, že když mají akce, stojí kolem 1100 a vydrží to celkem dlouho, tak nevím...
Odpovědět
Ja s clip-in vlasy zadnou zkusenost nemam,ale na YouTube sleduju bloggerku Petra LovelyHair a ta je ma, pouziva a i prodava na svych strankach. Kdyz se na to divam, tak se mi to moc libi, ale ja nejsem moc sikovna na upravu vlasu, takze bych clipy mela jen na svatbu a pak bych je na 99% nevyuzila, takze mi to prijde skoda penez. A mmch vsem dekuju za pochvalu ucesu. ;-)
Odpovědět
@antara Tak to máš dobré, já mám vlasy jemné a k tomu jich mám málo :-| Zkusím zjistit, zda kadeřnice používá příčesky, nechce se mi je kupovat jen pro jednu příležitost. A jestli je profík, tak jak říká pavlisovi, tak si musí umět poradit i s těmi mými 5 chlupy na hlavě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s pavlisovi, i z velice jemných vlasů se dají vytvořit objemnější drdoly. Sračí dobře vytupírovat a mít kvalitní vlasovou kosmetiku. Pokud je kadeřnice šikovná, určitě to zvládne. Většinou nejsou ani podložky a příčesky nutné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?