Svatební účes v Klatovech a okolí

Ahoj, doporučili byste mi nějaké kadeřnictví v Klatovech, kde bych si mohla nechat udělat svatebí účes? Bydlím daleko, nemůžu si kadeřnice obíhat osobně, proto jsem odkázaná na telefonické vyřizování, což je docela složité, ten osobní kontakt chybí. Samozřejmě, že se s kadeřnicí sejdu i osobně, ale byla bych ráda za nějaké tipy, protože nemám s kadeřnicemi v Klatovech ohledně účesů žádnou zkušennost a svatba se kvapem blíží.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem na tom nějak stejně :-( Bydlím ve Švihově a taky ještě nemám vybranou kadeřnici. V pátek jedu na zkoušku účesu do Červeného Pořičí, kdyyžtak pak napiší jak to dopadlo. Vůbec ještě nevím jak bych chtěla aby účes vypadal :-| :-S
Odpovědět
Tak bych se chtěla podělit o špatnou zkušennost s paní kadeřnicí Kodalíkovou (sídlí v Klatovech u zdrávky). Byla jsem s ní totiš domluvena, že mi účes udělá. Nejdříve byla při objednávání velice ochotná a když jsem dnes přišlana stříhání a domluvenou zkoušku, resp. spíš domluvu o konkrétní podobě účesu. Paní kaceřnice ale bohužel asi neví, co slibuje, protože dnes mi řekla, že si to rozmyslela, že by musela v sobotu do práce jen kvůli mě, že zrovna ten víkend si naplánovali cestu k příbuzným atd.. Upřímně řečeno však jako pravděpodobnější vnímám, že se jí prostě jen nechce v spobotu ráno brzo vstávat, což sice chápu, ale má to říct rovnou a ne si nejmilejším hláskem něco domlouvat a pak nedodržet. Špatnou zkušennost s ní již měla i kamarádka, která měla objednaný účes na maturitní ples a když se pak šla domlouvat dní předem na něčem konkrétnějším, tak jí řekla, že vlastně ještě ani neví, jestli v tu sobotu tedy přijde nebo ne, že by jí to kdyžtak dala vědět den předem nejpozději. Samozřejmě, že si kamarádka našla nějakou jinou.. Já si jí vybrala proto, že jsem před tím obešla nějaké další a ty ten víkend nemohli, tak jsem na ní spoléhala. Když jsem jí to řekla, tak absolutní nezájem.. Ani o to, že jsem jela z druhého konce republiky a že do svatby už se do Klatov nedostanu.. Takže asi tak.. Nerada dělám špatnou reklamu, ale takový přístup mě fakt vytáčí, ještě, že se mi podařilo sehnat někoho jiného ochotnějšího.. Tak jsem zvědavá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?