Svatební účes pro kulatý, hranatý obličej. Poradíte?

Profilova fotka
Ahoj, mám problém. Za 14 dní se vdávám, příští týden mám zkoušku účesu a ještě jsem nenašla žádný, který by mi slušel. Mám dost kulatý obličej (možná by se dal považovat i za hranatý) a vlasy sotva po ramena. Chtěla bych mít na hlavě něco jiného než co nosím každý den, ale nevím, jestli by slušel jiný účes než rozpuštěné vlasy kolem obličeje. Může někdo poradit, případně přidat nějakou inspiraci?
Odpovědět
Profilova fotka
@spooky Ahoj.Já mám teda obličej hranatý,ale budu mít vlasy taky rozpuštěné.Ruzně sepnuté,ale ne výčes nahoru,protože drdol,ač jsem ho moc chtěla,by mi opticky rozšířil dolní čelist,tu mám teda mohutnější,prostě hranatou.Koukám,že taky nosíš patku.To je moc dobře,to docela zjemnuje.No a sem tam nějaká vlnečka je fajn,zjemní to.Dozdobit se to dá různýma ozdůbkama,živou kytičkou,perličkama,korunkou.Tp už je asi fuk,ale nevím,myslím, že na kratší vlásky toho moc vymyslt nedje.Každopádně držím moc palečky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No uvidíme jak to dopadne.Nemáš náhodou nějaké inspirativní fotky abych měla kadeřnici co ukázat?
Odpovědět
Určitě okolo obličeje ať jsou rozpuštěné, mám také takový obličej a vlasy ulízlé dozadu nemůžu mít - vypadám pak jak balón... :-|
Odpovědět
mám stejný problém,tak jsem si nechala vlasy zvlnit a vzala si korunku.Taky jsme nenašli vhodnější učes ,aže se kadeřnice snažila :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@spooky a můžu se zeptat, co jsi nakonec vymyslela za účes? Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec jsem měla vlasy zvlněné a stažené dozadu.Nikdo nevěřil,že jsou to jenom moje vlasy a žádný příčesek, kadeřnice docela kouzlila. Viz foto v mém albu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?