Svatební účes pro krátké vlasy. Máte tipy či rady?

Profilova fotka
Ahoj holky, taky máte někdo problém tak jako já s účesem na svatbu, když mám krátké vlasy? Poku ano, a máte nějaký nápady, budu moc ráda, když sem napíšete a navzájem si poradíme. Díky Lucka ;-)
Odpovědět
1
2
Ahoj, já teda ten problém nemám, ale co takto si nechat prodloužit vlasy? Sice to není moc levné- asi záleží na kvalitě přidávaných vlasů. Spíš bych řekla, že záleží jaký účes bys ty chtěla, aby ti pasoval a v čem by ses cítila dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :-) tak já mám stejný problém,tak se pokoušim tak půl roku do nich nezasahovat,aby byli aspoň do té délky,kde se dají vzadu nějakým způsobem spojit,kvůli závoji :-) tak snad to dopadne :-) vlasy mám sotva po krk :-)
Odpovědět
ahoj ja mam taky kratky vlasy, nosim rozcuch a moje kamoska kadernice co me bude cesat na svatbu mi doporucila at si vlasy necham dorust a pak mi je vytoci a vyfouka ven do strachy.nebo vytvori dobrej rozcuch jak to umi ona.tak sem zvedava, uz zaciname zkouset ruzne varianty a myslim si ze jich je i na kratky vlasy dost a dost.zkus zajit do kadernictvi a tam si vzit casopis s ucesama, nebo na netu¨.
Odpovědět
K úzkému obličeji vypadá dobře jednoduchá stuha v barvě šatů nebo perličková čelenka. Také jsou hezké zacvakávací perličky.
Odpovědět
Mne se moc libi uces na teto fotce :-) http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
zirafka105: Ten účes je moc pěkný, sluší jí a šel tam uchytit i závoj. Moc pěkné. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj:-) já mám zhruba účes takový: http://www.beremese.cz/album/view.php... hodlám do něj nacpat závoj a pár kytiček :-D , ale uvidíme jaká bude realita:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, jsem zoufalá, vůbec nevím co a jak s tím účesem :-( Jste moc hodný a děkujííí za pár nápadů, pokud máte ještě nějaké ( i s variantou se závojem ) tak sem s ním ;-) budu Vám moc vděčnáááá Díky moc, Lucka
Odpovědět
Lucka, máš ještě pár měsíců čas, vlasy rostou cca 1,5 - 2 cm za měsíc, tak si je nech trošku podrůst. Já to tak udělala a ještě mi to včera na zkoušce účesu musela kadeřnice dost zkracovat :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Kujíííí všem za nápady... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, prosím vás o upřímný názor na účes, který mám na fotce v mém albu příprav. Sama mám světlé vlasy, tak by účes působil trochu jemněji. Má kadeřnice dnes nad fotkou docela kroutila hlavou, říkala teda, že vlasy na to mám, že by mi šel, ale že neví, jestli se to hodí zrovna na svatbu, ke svatebním šatům. Přitom já jsem z toho byla nadšená :-( Tak teď nevím, každopádně jdu 5.6. na zkoušku a budeme zkoušet i tento účes, tak pak uvidím, jak v něm vypadám. Ale přišla tam i kosmetička a říkala, že jsem na ten účes moc jemný, romantický typ. Já nevím, když mě ten účes nepřijde zase nějak mooooc ujetý.... Co vy na to?
Odpovědět
Profilova fotka
Martucha:Mě se ten účes moc líbí x-) x-) Nevidím důvod proč by se nehodil jako svatební ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
martucha: no mě se upřímně moc nezamlouvá, neumím si ho k svatebním šatům představit :-N No ale kdyby jsi měla nějaké vystřednější šaty, ne princeznovské, tak vlastně proč ne.
Odpovědět
Profilova fotka
hmmm, to já právě princeznovské budu mít... tak nevím, možná ho trošku umírním...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. Já měla taky kratší vlasy a účes z nich podle mě dopadl na výbornou.... originál z obrázku mám v přípravném albu. Účes volte podle typů šatů, když extrvagantní tak i šaty musejí být trochu odvaz ;-) . Ale hlavní je se v něm dobře cítit!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ehm, tohle tema patri do spolecneho terminu, mista :-.
Odpovědět
Profilova fotka
vladunka: no a k princeznovským šatům, co myslíš? Měla bych místo těch kytiček spíš růžičky, protože na šatech sem tam nějaká růže je a kytice je taky z růží. Taky mi kadeřnice říkala, že by do toho dala nějaké třpitky. Mimochodem, kosmetička, když to viděla, tak měla docela šok... Ale to se asi hodně lidí nediví...
Odpovědět
Profilova fotka
to by mohlo být fajn,kdybys do vlasů dala růžičky ;-) myslím si,že se s tím kadeřnice poradí a upraví to tak,aby to vice ladilo k princeznovským šatům,ale rozhodně to vyzkoušej ;-) jo a mimochodem...máte moc hezké oznámení x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
vladunka: díík. Taky takový trochu netradiční text, viď ;-) sophii: proč myslíš? Že bych to jako pojala tak, jestli se ten účes hodí na svatbu 7.7.2007 ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ten text je náhodou super,dost mi to připomíná situaci doma,kde jsem taky ještě na zkoušku :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme spolu na zkoušku už osm let, tak už to tomu opravdu chce dát jasný směr.
Odpovědět
Profilova fotka
martucho, je to BOMBAAAAA!!! Psala jsem ti do IP
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahojda Všem nevěstám, protože jsem nedávno také zoufale sháněla a hledala co vytvořím o svatebním dnu na hlavě, ráda bych se touhle cestou podělila o to k čemu jsem dospěla:-) Za 1) na 99,99% je nejdůležitější co máme v hlavě a né na ní a doufám, že i když jsem nebyla princezna s drdolem a dlouhými valsy, byl to jeden z důvodů proč si mě, těď už manžel, vzal.:-) 2) Dlouhé valsy mi prostě nesluší a bohužel ani moc nerostou, takže od zoufalých pokusů si je nechat narůst, prodloužit, vylepšit všemožnými ozdobami, závoji, kolobouky a já nevím co ještě jsem vsadila nakonec na přirozenost a abych to byla hlavně JÁ :-) S krátkými vlasy mě manžel poznal a nakonec si i vzal :-) Týden před svatbou jsem shodila to zoufalství co mi na hlavě rostlo a vydávalo se za dlouhé valsy, ze kterých by šel vyčesat drdol, vyházela čelenky, skřipečky, mašličky a nechala se ostříhat tak jak mi to nejvíc vyhovuje a dle mého názoru i sluší.. na kluka :-) Koupila jsem si tubu gelu a výsledek posuďte sami v albu. Jinak nakonec kombinace krátkých vkasů a princeznovských bohatých svatebních šatů mi přišla akorát a rozhodně jsem si i bez dlouhých vlasů nepřišla jako kluk :-) takže žádný stres hlavně ab jste se cítili dobře v šatech v make-upu a zvolili to co je vám nejpohodlnější. Nakonec mělo to i své výhody, žádné zkoušky u kadeřnice, učesala jsem se sama a nebyla vynervovaná, že vypadám jako blázen :-)( a když tak že se i za to můžu jen a jen sama:-) Svatbám zdar :-)
Odpovědět
Profilova fotka
leny: a proč ne? náhodou Ti to moc seklo. Vážně mi přijde, že se to tu až moc rozebírá, kdo má co na hlavě, místo co má v hlavě :-) Né vážně důležitý je aby ses ty cítila dobře a aby bylo manželství fajn, což Vám moc přeju. Jinak já zas vždy nosila delší vlasy a ostříhat se tak na krátko jako ty nemám odvahu, ale zas mě by to neslušelo. Navíc mám poněkud nepoddajné vlasy, takže asi ani žádný drdůlky a čelenky nebudou, nechám to rozpuštěný jako obvykle a bude to :-) důležitější jsou přece jiný věci.
Odpovědět
Ahoj! Lenyen moc ti to slušelo. Máš krásný vlásky a sedí ti´to. Mě bohužel ne. Udělala jsem chybu a ostříhala si dready kvůli svatbě. Měla jsem pocit že se to nehodí v tak obřadní den a v kostele. Tedˇ doufám že mi vlasy do svatby aspon trošku odrostou protože mi to opravdu nesedí :-( Zkoušela jsem prodloužení vlasů, ale ani v tom to prostě nejsem já. Nejsem žádná princeznička takže na svatbu to asi vyřeším afrocopákama a z nich drdol který jsem si dělávala z dreadů.Protože na dredíku mi vlasy holt nedorostou. ]-(
Odpovědět
ahoj mám taky krátké vlasy..chtěla bych něco podobného http://sharon.bestfoto.info/sofie/P10... s čelenkou případně čelenka ale závoj
Odpovědět
je ten je fakt super! Jestli mi na to dorostou vlásky tak něco takovýho by se milíbilo taky!
Odpovědět
Klidně ti pošlu více fotek :-) to jsem totiž já ale trochu za mlada hihi :))
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda.-) díky za komplimenty je fakt že po všech experimentech a po tom co se mi kadeřnice snažila na hlavu narvat čelenku a vyprávěla mi něco o tom jak mi to sluší, bylo to nebát se a nechat se ostříhat to nej co jsme mohla udělat :-) a jak psala silvie22 že si nechala ostříhat dredy protože se jí to nezdálo vhodné... taky jsem to řešila, ale konec konců je to naše svatba ne? takže kdybych poslouchala maminky babičky a já nevím koho ještě tak bych šla asi v paruce protože nevěsta s rozcuchem na hlavě to se přece nehodí...buďte sami sebou a bude to fajn s dredama s drdolem nebo rozcuchem hlavně, aby jste se cíitli fajn.. bude to z Vás vyzařovat a nikomu nepřijde, že by nevěsta nemohla mít třeba ty dredy:-)
Odpovědět
lenyen..mooc ti to slušelo :-) já halvně nechci drdol :-) chci mít hezky upravené ty krátké vlásky ale mám delší než ty.. ale to až ted.. rok a půl jsem nosila hooodně extravagantní účesy :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?