Svatební účes a ozdoby pro krátké vlasy. V Praze?

Profilova fotka
Milé nevěsty, prosím o radu se svatebním účesem. Mám docela krátké vlasy a do srpna, kdy se vdávám, už moc nenarostou :-) . Prosím Vás o typ, jak vhodně ozdobit účes z krátkých vlasů. Na některých nevěstách jsem viděla drobné korálky nebo kvítky. Nemám tušení, kde se něco podobného prodává (např. v Praze), ani zda v krátkém účesu dobře drží. Moc díky. :-)
Odpovědět
1
2
Čauky Kreksi, já mám taky krátké vlasy. Závoj mi vůbec neslušel, takže jsem ho hned zamítla. Holčina, co mi dělá kytku mi nabídla růžičku na drátku s něčím zeleným a připevním si to na levou stanu hlavy. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat. Pokud to bude hrozný, půjdu bez ozdoby ve vlasech.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se poohlídnout po nějaké ozdobě v salónu a promluv si o tom s kadeřnicí, určitě něco vymyslíte. Mimochodem píšeš, že svatba bude v srpnu, ale v pase beremese máš napsáno nevím kdy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dasa5: máš pravdu, moc jsem se s tím vyplňováním nevytáhla. Zkusím to napravit, pokud to jde. :-)
Odpovědět
Ahoj Kreksi, moje sestřička se vdavala loni a tenhle problém vyřešila její kadeřnice. Udělala jí tzv. vlasový piercing - do vlasů ji navlékla takové perličky. Vypadalo to moc pěkně a navíc to dobře drželo. Tak se zkus poptat.
Odpovědět
Hodně vlasových ozdob nabízejí v půjčovnách šatů-když jsem viděla ten výběr,tak mi bylo docela líto,že už jsem měla koupenou korunku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dneska jsem byla v půjčovně šatů Chic, jestli si to dobře pamatuji, je to v Žitné 40, a mají neuvěřitelný výběr čehokoliv... taky mám krátké vlasy a řeším co s nimi, dneska nebyl čas ale určitě se tam vrátím.
Odpovědět
Ahojky, v souvislosti s těma ozdůbkama do vlasů se chci zeptat, jak to vlastně probíhá. Mám jít totiž na zkoušku ke kadeřnici v září, ale ozdoby mi půjčí až vlastně těsně před svatbou. Ještě jsem po tom nějak detailně nepátrala, tak nevím, zda kadeřnice jsou vybavené nějakými svatebními ozdobami nebo zda si musím v půjčovně šatů ozdoby půjčit, donést ke kadeřnici na zkoušku, pak vrátit a před svatebním dnem zase vyzvednout ? Možná je to naivní dotaz, ale vážně nevím co s tím ... :-) Děkuji. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj zziny, zavolej si do toho kadeřnictví, jestli tam něco mají,äle já si spíš myslím, že budou počítat s tím, že si něco doneseš sama, protože si asi nenecháš dát na hlavu všechno... :-D já jsem si ozdoby koupila, jsou to jemný perličky na nitce, který mi zapletou, korunku mi pošlou tenhle týden, ale ještě nevím, jestli jí zužitkuju,aby to nebylo přeplácaný... ;-) některý kadeřnictví mají třeba něco z minulých svateb, tak uvidíš...jen bys měla mít trochu představu, co do těch vlasů vlastně chceš...kytičky, perličky, čelenku..... hodně štěstí při výběru a zkoušení marki
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, prosím o radu, jak je to s korálky, např. perličkami, v krátkých krátkých vlasech. Byly mi doporučeny (vlasový pearsing), vůbec však netuším, jak by se upevňovaly. Mm sehnat "normální" korálky, nebo je potřeba něco speciálního?. Díky :-)
Odpovědět
Ahoj Kreksi, já mám sice dlouhé vlasy a korálky jsme neměla, ale slyšela jsem od kamarádky, že její švagrové lepipili jednotlivé korálky na vlasy kanagonem. Prý s tím nebyl žádný problém a šlo to pak krásně dolů.
Odpovědět
Ahoj Marki, díky za odpověď. Jasně, že si na hlavu nenechám dát jen tak něco, ale stejně nechci ty pokusy vidět. :-D Taky jsem měla představu těch perliček, předpokládám, že se to dá koupit někde v těch svatebních solonech, ale myslela jsem , že se to na ty vlasy tak nějak přicvakává :-| , můžeš mi říct kde jsi to sehnala, kolik to tak asi stojí. A není to vlastně ten vlasový pearsing, o kterém zde píše kreksi ;-) Je to hrůza jsem takový svatební analfabet. :-D
Odpovědět
Kreksi a ostatní, v Praze v Žitné - CHIC mají perličky do vlasů, které se zacvakávají - malý pytliček - tak 10-15 stojí myslím 70,-, ale už je to déle co jsem to kupovala, takže za cenu neručím. Když jsem tam byla, měli je v bílé, šampaň, bordó. Taky mám krátké vlasy a rozmýšlím se mezi perličkama a čelenkou z živých květů... jenže to nejde předem vyzkoušet, tak nevím jak to pojednám. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj zziny, tuhle diskusi jsem nějak pominula...takže mi perličky přišly, objednala jsem je v Dols Choceň přes net, metr stojí kolem 100,- Kč (vybrala jsem si krémový, ale jsou spíš tmavší), ale je jich tam na tom metru fůra... :-D taky jsem si koupila v salonu perličky do vlasů s takovýma droboulinkýma kvítkama (má to pět asi 30 cm šlahonků a stálo to 98,- Kč a jsou spíš smetanový), ale tyhle nepoužiju a prodám je.. :-D ...korunka mi taky došla, tak jsem zvědavá, jak mi to tam kadeřnice nainstaluje....ale perličky jsou na dlouhým vlákýnku, takže se normálně zapletou ...... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem taky zvědavá, jak korunka bude držet. Kadeřnice sice říkala, ať nemám strach, že ty vlasy budou tak pevné, že to drží bezvadně, ale zatím jsem to nezkoušela, tak nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
Mile nevesty s kratkyma vlasama:) ja jsem totez co vy a presne tohle jsme resila snad rok!!!!:) Vdavala jsme se 2.7. 2005 a nechala jsme si lehce vlasy odrust. Jinak je take nosim hodne kratke! udelala jsme to na radu kadernice a taktez jako vy jsem nevedela, co na tu hlavu dat ... Pak jsme objevila celenky:)))) je to uzasne romaticne a krasne a nahradi to i zavoj:) ja jsem nejdrive chtela i zavoj, ale pak se me to na ty kratke vlasy nelibilo a tak jsme zvolila celenku a pericka:) to vymyslela moje kadernice! muzete se podivat do naseho alba Bara a Milan Vankovi: http://www.beremese.cz/album/album.ph... a opravdu to bylo uzasne kazdemu se to strasne libilo a kazdy to obdivoval!!! a zavoj nebyl ani potreba:) ja jsme chtela i splyvave saty a k tem se mi stejne nejak nehodil:) posudte sami:) a nechte se inspirovat:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, když už jste u těch vlasů, nezná někdo super kadeřnici na vytvoření svatebního účesu z okolí Nymburka? Díky
Odpovědět
Ahoj holky, řeším stejný problém jako Vy, krátké vlasy. Chtěla bych nějaké perličky, ale je mi stále záhadou, jak je na ty vlasy připevnit. Perličky jsem v žádné bižuterii nemohla sehnat, teda aspoň takové, jaké jsem potřebovala a v zoufalství jsem zašla do jednoho květinářství a tam mi v pohodě prodali, kolik jsem chtěla. Jsou to samozřejmě normální navlékací korálky, jen opravdu nevím, jak to přichytit. U kadeřnice jsem ještě nebyla, takže nevím, jestli si s tím poradí. Rozhodně bych nechtěla si to na vlasy lepit lepidlem. Nevíte, kde by se daly koupit ty zacvakávací perličky nebo nějaké jiné řešení? Díky.
Odpovědět
Zdenco, odkud jsi? Koupila jsem si v salonu CHIC v Praze malé korálky, které se přicvaknou na vlas.Je to decetní.Akorát cena 120,- za 10korálků mi připadá přehnaná.Ale ve spojení se závojem to vypadá opravdy hezky a stačí jich dát tak 6x, aby to nebylo přeplácané.Já mám také vlasy nad ramena, takže drdol nehrozí. Nechci být moc přeplácaná...
Odpovědět
Raculko, děkuji za radu, teď už aspoň vím, že něco takového skutečně existuje. Je to sice "pálka", ale vdávám se snad poprvé a naposled. Problém je, že nejsem z Prahy, ale z Olomouce. Nemohl by mi někdo dát nějaký typ tady z okolí nebo na netu, kde by se daly přicvakávací perličky na vlasy koupit? Já závoj nemám, takže jsem uvažovala o kombinaci těch perliček s drobnými živými kvítky. Ale taky tak nějak decentně, zásada: nepřeplácat"! :-)
Odpovědět
Raculko, mohla bys mi prosím poslat název těch perliček, teda jestli to nějaký má a já bych se mrkla na net podle názvu, jestli se to nedá také někde jinde sehnat. Děkuji.
Odpovědět
Zdenco, jukni na stranky studiochic.cz do kontaktu, maji provoznu i v Prostejove.Ovsem nevím, jak daleko to máš...Tady měli opravdu největší výběr doplňků, co jsem kde viděla.Různé sponky, kytičky, perličky,nebo kytičky na drátku, které se jakoby zamotají do vlasu.Jestli nemáš závoj, tak by ti šlo i něco výraznějšího,než jen malé korálky.Snad jsem ti trochu pomohla... :-)
Odpovědět
Díky, do Prostějova je to kousek, takže díky za typ. Už jsem i pověřila jednou kolegyni, která se chystá do Prahy na školení, aby mi případně ty perličky koupila v Žitné. Takže si mi určitě pomohla. A myslíš si, že by to chtělo něco výraznějšího? Závoj nebudu mít určitě, ale když mi strkaly v salónu ty kytičky na drátku do vlasů, tak mi to připadalo takové kyčovité. Chtěla bych určitě něco živého v kombinaci s těmi perličkami. Ale protože jsem malého vzrůstu, tak toho nemůžu mít na sobě moc a hlavně ne nic velkého. No ještě mám relativně dost času na přemýšlení :-)
Odpovědět
Tak Raculko, ještě jednou díky, volala jsem do Prostějova a mají je i tam, takže je to skvělé!!! ;-)
Odpovědět
To jsem ráda.Netuším, jestli mají výběr stejný v Praze jako v Prostějově, ale určitě tam jukni. Některé ty zapichovací kytičky jsou fakt kýčovité.Ale měli i jiné a hezké sponky apod. Jestli ale budeš mít kyt živé,to bude paráda, myslím,že pak už perličky ani moc nepotřebuješ. Ale to chce hlavně šikovnou kadeřnici a vyzkoušet.Každému sluší něco jiného. Já taky nevím,co se mnou.Mám vlasy pod uši,takže ne úplně krátké. Závoj jsem napřed odmítla,ale k mým korzetovým šatečkům a holým ramenům jsem ho nakonec vyzkoušela a světe div se, ono to vypadalo hezky...Ted jsem byla na zkoušce a poradě s mojí kadeřnicí a nechaly jsme to jen tak rozpuštěné, vytočené a rozcuchané do strany, nahoru do krátkých daly pár perliček a vypadalo to docela dobře. Jinák já jsem taky malá, možná tady nejmenší....155cm
Odpovědět
Zítra se tam asi vypravím, po práci, takže se mám aspoň na co těšit. Jééé, to jsem teda o fous větší, mám 158 cm ;-) Ale komplexem malosti naštěstí netrpím, co je malý to je milý!!!. Já mám taky vlasy trochu poporostlé a taky si představuji nějaký rozcuch a vyfoukat do boku a něco do toho zapíchnout :-D Nechávám to ještě dorůst, ale drdec na hlavě bych ani asi nechtěla. S tím závojem nevím, mám také holá ramena a záda, ale v salónu mi řekly, že by mi asi neslušel, takže jsem ho ani nevyzkoušela. Dám vědět, jak to dopadlo v tom Prostějově.
Odpovědět
tak to ti ty 3cm závidím....ale jinak si z výšky taky hlavu nedělám přeji příjemné pořízení, snad se ti tam budě něco líbit ale ty ceny jsou fakt děs, chtěla jsem si koupit na zkoušku i nějakou sponku atd,ale cena 80 za malou sponečku mě fakt odradila, když nevím, jestli bych to použila dej pak vědět, jestli sis něco vybrala, třeba narazíš na něco lepšího a dáš taky tip!!! ahoj Čahoune! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, chci se zeptat ty nacvakavájící perličky, mají je i v šampaň. Já mám sice dlouhé vlasy, ale chci právě tayk živé kyti, původně to měly být frézie, ale ty nakonec nemám v kytici, tak to budou buď poupátka růží, nebo kvítky chryzamtémy, nebo jedna velká kala, a právě bych to chtěl azjemnit těma perličkama.
Odpovědět
Když jsem volala té paní do Chicu, tak povídala, že mají bílé, ale pak dodala že jsou spíše smetanové a pak že mají ještě bordó. Tak uvidím, jak pořídím, já bych potřebovala bílé. Dám určitě vědět. Cena je teda opravdu hrozná, 10 Kč/ks.
Odpovědět
teda Niko, ted jsi mě úplně zmátla..já ani nevím, jestli ty moje jsou bílé nebo trošku do smetanova,asi něco mezitím, takže vhodné asi pro všechny! cena je fakt vyšší, ale zase co je dnes 100,- oproti výdajům za celou svatbičku,ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja mela taky dilema s kratkyma vlaskama, ale vyresila jsem to. Muzete mrknout na: http://www.beremese.cz/album/album.ph... Celenku jsem koupila v bizuterii v Ceskych Budejovicich a stala asi 180,- Kc. A docela hezky celenky maji i na objednavku na adrese http://www.miadesign.cz/index.php?act... Uces jsme vymysleli s kamaradkou kadernici a cely den perfektne vydrzel.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?