Svatební účes a líčení-zkouška...

Profilova fotka
Nevěstinky, tak mě tak napadlo ohledně zkoušky účesu a líčení. Jak to děláte,když jste učesaná,nalíčená, aby Vás budoucí ženich neviděl? Spíte následnou noc jinde nebo jdete normálně domů.... :-D :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@ajagachova Nebudu to řešit - přítel mě viděl v šatech a nenalíčenou, po zkoušce mě uvidí nalíčenou bez šatů a pak v den D bude určitě stejně překvapený (snad příjemně) :-)
Odpovědět
Ano, já to taky nebudu řešit. Stejně chci, aby se podíval, jestli se mu líčení a účes líbí a v šatech mě v tom neuvidí.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj nastávající je v tomhle jinej, chce mě vidět až na obřadu,tak to budu muset namyslet jinak :) Chtěla jsem, aby mi ohodnotil nějaký zkoušený šaty,ale prostě nechtěl, že chce být překvapený....
Odpovědět
Profilova fotka
No to nevím, asi než příjdu domů to budu muset sundat, alespoň vlasy :-)
Odpovědět
Já jsem byla na účesu dopoledne, když byl ženich v práci a kadeřnice to nedělala úplně na 100%, takže než přišel, byla jsem v původním stavu :-D Líčení mám po práci, když on má odpolední, takže opět než se vrátí, budu už v pyžamu :-) určitě je to jiné v den D, když je to komplet, ale já když jsem do teď neprozradila šaty ani ostatní věci, tak ani tohle, ať si počká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misalka88 přesně. Taky by jsem to tak chtěla,když on si to přeje. PO práci jezdíme spolu domů, tak budu muset nejspíš jeden den zustat u rodičů :) :-D :-p
Odpovědět
@ajagachova Tak pokud to máš takhle, tak bych se domluvila s rodiči nebo s kamarádkou a přespala tam, abys mu nezkazila překvapení. My to máme naopak, řešíme to spolu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak běž na zkoušku, vyfot se a zhoď to ze sebe. POpřípadě ať jde nějaká kamarádka s tebou, ať řekne názor. Kdo říká, že s tím pak musíš trajdat bůh ví kde a absolutně nechápu proč bys pak musela spát jinde. Nebo v tom bud a pak až pujdeš domu, tak to sundáš:)
Odpovědět
@ajagachova Pochybuji, že by některá kadeřnice nebo vizážistka pustila nevěstu se svým know-how jen tak na ulici. Normálně se to sundává ještě v salonu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky nechci aby mě přítel viděl. Jednoduše se hned nechám odlíčit a vlasy smýt ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lidka3 Cože? :-D A na svatbě to uvidí mraky lidí...to už dané kadeřnici nebo vizážistce vadit nebude? :-D :-N
Odpovědět
@duckie To už bude mít zaplacené. Některé nevěsty jsou pěkně vykutálené. Nechají si poradit s líčením a účesem, pak to ukáží nějaké kamarádce, která umí vše okopírovat a kadeřníci a vizážisté přichází o výdělek. Protože zkoušky bývají zdarma a nebo si zkoušku nechají zaplatit a pak jen čtou na diskuzích jak jsou neprofesionální a zloději, když si zkoušku nechají zaplatit. Vím moc dobře o čem píšu.
Odpovědět
Článek se načítá
@lidka3 Pokud by se mnou vizazistka zachazela rovnou jako se zlodejem, neměla bych o její službu zájem. Pokud bych nemohla oberit výdrž, vzhled na denním světle, změny během dne, tak nikdy neuverim, že to líčení/účes ustoji svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ajagachova já osobně to nechávám na nevěstě, zda odejde nalíčená a učesaná, nebo ne. Mám to tak 50 na 50. Pokud nechcete aby Vás přítel viděl, tak Vás vizážistka odlíčí a máte to vyřešené. Pokud pochybujete o kvalitě a výdrži líčení, tak se zkuste dohodnout na termín, kdy víte, že přítel bude pryč a nebo se optejte nevěst, které byly vizážistkou líčené, jak dlouho jim to vydrželo. Ale to zda odejdete nebo ne nalíčená je dle mého vaše rozhodnutí, ale vím že to spousta vizážistek tak dělá. Popravdě neříkám že šikovná kamarádka to také tak nenalíčí, ale rozhodně koupě všech produktů bude tak dvojnásobek až trojnásobek ceny vizážistky, takže já se toho nebojím. Ale je pravda, že si zkoušku nechávám platit. ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?