Studio High Care v Ostravě. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky mate nektera zkusenosti s kadernictvim High care v Porube na Nezvalove namesti? Ptala jsem se tam na svatebni uces delaji ho za 2000 kc a to si jeste musim koupit prices za 1000kc ale jsou v tom 3 zkousky ucesu a ten ze tri ktery se nejvice bude libit vybereme. Neni to moc drahe? Co myslite? A jeste je tam takovy balicek pro nevesty: uces,liceni,manikura,pedikura a jeste ucesou zenicha za 4500kc a cesou u nevesty doma.Jaky je vas nazor?
Odpovědět
Profilova fotka
Hm skusenosti nemam primo s tim salonem ale na porovnani ja davam za liceni + uces + kosmetika+ uces zenicha 3200.- s tim ze tam mam 3 lidi liceni gratis a taky vse u mne doma :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Me to same stoji 2.500,- (manikura + pedikura+ liceni + uces + kosmetika+ uces,pedikura zenicha)
Odpovědět
To jsou ceny jak v Praze. :-o :-p
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
ahojte, a kde to je za tch 2500? Chodím do High Care,ale taky se mi to zdá drahé...díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, zkušenosti s tímto studiem mám a můžu vřele doporučit, kadeřnice je perfektní, ochotná a hlavně velmi šikovná, odcházela jsem ze salonu velmi spokojená.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj pokud jsi z ostravy, zkus jestli bys nemohla do polska, ja mela krasny uces za 300. Do HIGH CARE nechodit, ja tam byla včera na řasy a odešla jsem vystresovaná a ponížená, paní strašná strašná strašná. Ve svatební den fakt nedoporučuji. Nedoporučuji ani jindy ale ten den si přece nechceš kazit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?