Šikovná kadeřnice - Rychnov n. Kn., rychnovsko

Profilova fotka
Milé nevěsty, mohla by mi některá z vás dát doporučení na dobrou kadeřnici v tomto regionu (Rychnov nad Kněžnou) či v bezprostředním okolí, která by byla ochotna dostavit se přímo za vámi, na místo příprav? Měsíc a půl před svatbou mi vybuchla kadeřnice... Za každý typ budu vděčná. Děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj, já mám na 3.9. domluvenou Katku Rolečkovou z Rychnova, bohužel zatím nedokážu říct víc, jdu k ní až na 18.8. na zkoušku, ale dostala jsem jí přímo doporučenou od místních :) Držím palce
Odpovědět
Ahoj, mě češe Káťa Hamerská, salon má v Hradci Králové, ale jinak žije ve Zdelově a mě pojede taky česat na místo svatby... tady je odkaz na stránky - http://www.kadernictvi-trinity.cz/kon... Jdu na zkoušku teď v sobotu, ale už mě jednou stříhala a barvila a byla jsem maximálně spokojena :-) mamka u ní už taky byla a to samé... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evaenc Děkuji za odpověď, tak Katka Rolečková je asi populární, už jsem o ní víckrát slyšela. Ale nevím, jestli nečeše pouze v tom svém salonu. Nevíš, prosím, zda by přijela až domů? Děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuziji25 Děkuji za referenci :-) Bohužel Hradec od Rychnova není úplně na dojezd, radši bych někoho, kdo je blíže
Odpovědět
@janca92 Nevím jestli je to standard, ale mě se s ní podařilo domluvit, že i s vizážistkou za mnou dojedou. Naštěstí to není nijak daleko, cca 12 km.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?