Sháním šikovnou kadeřnici z Prahy

Profilova fotka
Ahojte holky, shanim velmi sikovnou kadernici v Praze. Mam trochu problem s vlasy, je jich dost, jsou vlnite a nepoddajne. A uz jsem trochu nestastna, protoze vsechny kadernice se vymlouvaji, ze s mymi vlasy se toho moc udelat neda. A ja chci jen prostrihani a promelirovani. Pokud nekdo mate tip, budu za nej vdecna. Uprednostnila bych i cenove dostupnejsi salony, preci jen davat kazdy mesic 2500 za strih a barvu nechci :-D Posledne jsem ze salonu odhcazela pekne nabrucena, neb kadernice podcenila barvu a ta chytla uplne jinak :-(
Odpovědět
ahoj wiki, už léta chodím k šikovné paní Janě na Prahu 5. Koonečně dokázala taky něco jného, než mi vystříhat na hlavě mikádo, stříhá skvěle, její účesy drží. Cenove za stříhání do 500,-, i s barvou lehce přes 900,-, ale mám krátké vlasy. Hodím kontakt do IP, chceš-li ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Klidne nahod, muzu vyzkouset, koukala jsem, ze za vicebarevny melir si rika 1200, tak snad to bude stat za to, uz me nebavi chodit ze salonu zklamana. A svatebni uces? toho se uplne desim :-N
Odpovědět
S mým svatebním účesem se chudinka natrápila, protože mi vlasy rostly strašlivě pomalu i přes rok odrůstání se toho mnoho vytvořit nedalo - ale nakonec se podařilo, viz mé album, byla jsem moc spokojená, vydržel až do rána juchání. Doporučit opravdu můžu, dohodila mi ji tenktát kamarádka, která občas vystupuje v tv a i tamní kadeřnice si ji chválily, že má vlasy ostříhané dobře. Sídlí sice v nevzhledném paneláku, ale je to šikulka. Kontakt posílám vzkazem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Mohu doporučit paní Martinu ze salonu AIM,Praha 10....jako jediná si dokáže poradit s mými vlasy - jemné,nepoddajné.A že jsem vystřídala kadeřnic :) Když od ní odcházím,tak se cítím krásně,sexy :) Ostříhaná,nabarvená dle představ....a na svatbu zamnou dokonce přijede i když jsme se přestěhovali :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?